Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyibe adnád? A hátsó lánckerék nem tul nagy ? A gyári 36 fogas ez meg ha jól látom 44 . Igy valamivel erősseb lessz de viszont ezáltal lassubb is nem? Neked mennyit ment ezzel a mocid?
ime par kep rola. erdekel?
Hello
A lánckerekekről és a éáncról tudnál küldeni képeket ?
ide: laci7173@gmail.com
Előre is köszi
a főtengelyen és a főtengely fogaskerekén is van jeölés kb mitnha csak belenne pontozva , én is gondolkoztam rajta h mit hogy de itt fúrumon segitettek :D
A kuplungot kell betenni utoljára,utánna a berúgó szerkezetét.
A kiegyenlítő tengelyhez is csak a kuplung nélkül férsz hozzá.
Oks köszi. És a főtengely fogaskerekét hogyan tudom levenni vagy feltenni anélkül h kiszedném a főtengelyt vagy lebontanám a kuplungot? Mert így simán nem megy rá, hanem megakad a kuplungkosár szélénél.
heló enyém most lesz eladó, privátba megbeszélhetjük, email címem az adatlapomon.
Úgyvan, ez Honda Nsr 50-es első kereke, MBX-be is be elhet építeni átalakítás nélkül.
Vannak képek is:
A lendkeréken van egy jelölés,amit a blokkon lévő felső holtponra állítasz,
és az ellensúly fogaskerekének is van jelölése.A fogaskerék jelét ráállítod a blokkon lévő jelre,kb 11 óra irányában van (ha jól emlékszem),de ugy is látni fogod.
Régen csináltam már.
Sziasztok! Nem tudna valaki segíteni, hogy a főtengelyen hol van a jelölés? Nem látok egyértelmű jelet rajta és ezért nem merem összetenni. Egyébként egy rajzon úgy láttam, hogy amikor a kiegyenlítő tengely súlypontja lefelé néz akkor a főtengely sonka súlypontjának is lefelé kell néznie... Erről tudtok valamit? Előre is kössz...
elado mbx 50 maradek cuccai: kuplungdekli, lanckerek es gyujtasdekli, komplett kuplung, blokkfelek, fotengely, lancszett jo lanckerekekkel. mondj egy arat es vidd.
A 2-ik motorhírdetés az enyém volt
Úgylátom valaki csak helyrehoztav naggyából.
nekem ugy hozták hogy az. mindegy akkor ne foglalkozzatok vele nem tudom kitörölni a beirast
Helló valakinek mbx kábel köteg egyben mindennel cdi stb mert volt egy zárlatom és azózta se jó pedig már javitottam és kell csere darab vagy 2 db kötegből csinálok egy használhatót télen fogok neki állni de addig ra kell segitsetek lécci nagyon fontos lenne ?!
http://www.kepesmotor.hu/honda...

http://www.kepesmotor.hu/honda...

kapásból ezt a 2 találtam , nemtudom megvannak e még.
Ez NEM mbx kerék
elado mb mbx80 elsö kerék gumival tárcsával 6000ft tel 06703859600
Szerbuztok!Nem tud valaki/nem árul valaki használt honda mbx 80 at.100000ft alatt?!
0 és 40 ezer között
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, komplett Honda MB/MT blokkkok milyen árban mozognak? Állatkodós minimotor építése van folyamatban, simson turbós blokkal, csak nem egyszer csalódtam a keleti technikába, úgyhogy szívesebben tennék bele valami megbízható Japánt és tapasztalatból tudom, hogy ez egy jó blokk.
Sziasztok érdekelne mbx elsőkerék jó állapotú gumival együtt ha valakinek lenne irjon az email cimemre malaguti70@freemail.hu
Úgy tudom gyárilag 18" 2,75 ös ( az mbxé)
nekem elöl 2,75 van hátul pedig 3.00

én innenn vettem continental contiGO -t 6090 ért nemrég
ennél olcsóbb helyet nem találtam remélem tudtam segíteni. Üdv!

http://www.motorgumishop.hu/
Helló.
Meg tudná valaki nekem mondani, hogy Honda MBX 50-re mekkora gumik kellenek?
Sziasztok!
Honda mbx-80 hoz lenne alkatrészem
lamella szett 3000ft
jobb-bal karter 5000ft
komplett 6os váltó fogaskeréksor 4000ft
mbx-125 höz hűtés 3000ft
cdi elektronika 80as hoz 4000ft
kiegyenlítő tengely 80as hoz 2000ft 125ös höz 3000ft
Posta megoldható az alkatrészeket darabonként is eladom
Tel: 0620/9775727