Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Mindenkinek
Nemtudná esetleg valaki pontosan megmondani hogy honda mbx80-as első teleszkókba pontosan mennyi olaj kell?
Igen megvan még. adok egy e-mail címet: horvath.kristooof@gmail.com
Kristooof!
Megvan még a hasidom? Nekem kellene.
Köszi!
A robi szűk sávban műkszik
Hali!
Nincs valakinek feleslegesen egy eladó karbija meg kipufogója?
pl az öblítés meg ilyesféle dolgok miatt :O ?
jól gondolom?
Robogó kipufogó (általában)nem alkalmas váltós motorhoz.
pont ilyen kipu van az én hondámon is :)
okés köszi.
8000 pénz az ára
Helo mi pénzért adnád :D ? csak ugy érdeklődök.
sziasztok lenne egy sport kipufogóm eladó vagy elcserélném mbx kerekekre
szerintem kompatibilis,DE az nsr kereke tudtommal 17" az mbx pedig 18"
sziasztok.nem tud valaki mbx 125F-hez ülés alatti idomot?mindkét oldali kellene
Hello! Az lenne a problémám, hogy nem tudom van -e a motoromban folytás , de félek szétszedni a kipufogót és nem is tudom, hogy ha szétszedem mit kell kivenni és bennthagyni. Kérlek valaki magyarázza el. Amúgy a kilóméter meghajtó az az ami ott a teleszkóp és a kerék között van ugytudom, de az a kérdés hogy az nsr kilóméter meghajtó kompatibilis- e az mbxel. Előre is köszönöm
nm :D szétvágtam én is kijött egy lapát koksz :D
már gondoltam rá, ezért vettem ki a belsejét. Ez volt az első lépés, és megerősítetted a gyanúm köcce
egyébknét iylen 70 es robeszokra való kipuffok dobnak teljesítménybe :D nagy szerencsével akár 2 ezerét is lehet szerezni méh telepen vagy illyesmi :D vagy jó ismereti körből :D
DE A LEGJOBB A TERVEZETT KIPUFOGÓ :D DE AZ MEG SOKPÉNZES.
lehet már full elvan dugulva a kipuff :D vágd szét takrítsd / égesd ki és kész : D
csá skacok :) ma kivettem az MB-kipuffjából a "hangtompítót?" és hát mit is mondjak, hihetetlen mekkora teljesítmény javulás volt tapasztalható... gyári kipuffról beszélek. Elsőnek nem hittem el, ezért visszatettem mentem egy kört majd ismét kivettem, és ismét tapasztaltam a különbséget... Valakinek van bármilyen ötlete, hogyan lehet még javítani a menettulajdonságokon? 17x 36-os fogak vannak fenn, szóval az áttételt nem akarom módosítani.
Az eredeti karbiban nem tudom milyen fúvóka volt,de a Dellortóban a 85-ös sok volt, a 75-ös meg kevés,azért van benne 80-as.Vettem hozzá pár fúvókát,hogy be tudjam állítani.Az 50-es alapjárat helyett is 40-es van.
Nah örülök, hogy megy a gép!
80 as fúvóka .:O ? gyári szürő ? 80 as blokk : O
és szépen kivan égve meg minden :O ?
nekem 90 ess is kevés volt :S
Szia Zoli!
Igen, a te blokkoddal megyek,nagyon jó müködik.Rengeteget dobott rajta a kipufogo.Eredetileg a Dellortóhoz direkt szűrőt kaptam,de nem szeretem a torok hangot,ezért visszakötöttem az eredeti légszűrő házba.Direkt szűrővel 110-es főfúvóka kellett,igy meg 80-as.