Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én Simóval indultam, most 2CRE-m van meg mindjárt jön egy NSR meg még egy blokk nélküli CRE... Mindent lehet, csak akarni kell! Ja és nem anyuci tette alám, nincs akkora szerencsém. :/ Üdv
no para :D Te azok a CRE gép/gépek elég jók :D csak nem az én pénztárcámhoz valók :D
Jah, lassan le kéne feküdnöm, mert olvastam én, csak nem fogtam fel.
Nem azért hogy belugassak de már régen kiderült hogy benzincsap gondok voltak :D
Valami valószínűleg melegszik. Gyertya a legvalószínűbb, utána jön a többi elektronika. Trafó, CDI, gyújtás, vezetékek. Ezeket vedd sorba szerintem. Egy multi sokat segít. Sok sikert! Üdv; Zoli
Az nagyon jó. Az ,,én" blokkom van benne? Remélem szépen dolgozik, nekem nem volt bajom vele. A 19-es karbival keményebb? Üdv
Ha érdekel, írj emailt: honda4022@gmail.com

http://auto-motor.vatera.hu/al...
Neten goglival lehet találni, asszem a CMA motorsnál is van, kb. 3-3,5eFt között megkapod postával, vagy olcsóbban.
nekembevan kötve a pumpa és kész így vettem müködik. gyertyakivan égve oké minden. am attól hogy rávan írva castrolra hogy 1:50 ig szerintem simán elemgy bármlyik cross gépbe is 1:30 és kész : D
Ha nem akarod, hogy idő előtt széthulljon a tűgörgő és megszorúljon a dugó ajánlatos 1:30-as keveréket használni, meghálálja.
Egy magas fordulatú motornak illik ilyen keverési arányt tartania, ilyenen nem érdemes spórolni.
am, a gyári olajpumpája az mbxnek 1:30 at kever :O ?
akkro bekevered 1:30 ra most itt nem az a lényeg szerintem,
viszont 3500 ért nagyon drága nálunk még a motoros boltban is 3200 másikban meg 3000
Még jó, hogy az MBX-et 1:30-ra érdemes keverni.......
Valóban jó olaj,én is ezt használom,és a Mondeóban is castrol van.
A kenőanyagfutárnál 2200 Ft.
http://www.kenoanyagfutar.hu/i...
Sziasztok!

Eladó egy két részes honda mbx első idom, 7 ezer kompletten, illetve honda mb/mt/mbx/mtx-hez egy hibátlan CDI egység 3000 forint.
Ez van a doboz hátoldalára írva! A legkorszerűbb technológiával készült teljesen szintetikus kétütemű motorolaj. Gyorsan ég, így nagyon gyors gázreakciókat, vérpezsditő gyorsulást tesz lehetővé. A CASTROL POWER 1 Racing 2T 1:50 keverési arányig valamennyi koszerű európai és japán gyártmányú kétütemű motorokhoz alkalmas.
http://robogoalkatresz.odormot...

ez nem olyan mint ami neked kellene?
Egy jó olajat ajánlanék nektek gondolom ismeritek Castrol Power1 Racing 2T nem mondom azt hogy sokkal jobban megy tőle az mbx, de azért érezhető hogy jobban kap a gázra meg hát valamennyivel jobban is megy tőle és még jó kenést is ad neki az biztos! Akit érdekell a dolog 3500-ért tudok+még a postaköltség!
Hello! Nekem mbx 80-hoz kéne kilóméterspirál meghajtó , vagy mi mert én sem értem teljesen. Akinek van vagy tudja hol lehet kapni és informálna annak megköszönném.
helló mindenkinek. keresek egy mbx 80-as karbit és a köz darabot.
tud valaki segíteni?
Szolnok-- Fehérholló 1750ft
Ha esetleg nem lesz senkinek, motoros boltban 2-3 ezer.
Hello. engem honda mbx hez érdekelne FORDULATSZÁMMÉRŐ SPRÁL! akinek van az írjon e-mailt köszönöm előre is ÜDV.