Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uzsi segítségével megdumáltuk, hogy az MB nem MBX... olvass lentebb!
ha lehúzom az olajcsövet, ahol csatlakozik a karbihoz, akkor ott folynia kellene nem? vagy a vákuum szívja azt is? Persze járó motorról beszélek, és pörgetem alapjárat felett.... nincsen kedvem megbontani, híve vagyok annak , ami jó azt nem piszkáljuk
Helló a motor péntek estére lesz nálam , de monta a gazdálya ,hogy rövid az átétel
én arra gondoltam ,mivel volt nekem 50nesem azon 14/45volt és az rövid ,hogy hátra teszek 43mast előre meg 14 vagy 15 öst és az csak elég már neki , neked mekkora van hátul az mb -n?
én ugy tudom az a jó ha 1 liter olajat eszik meg 1000 km en kb ..
hogyan lehet ellenőrizni a külön olajozás működését? Töltöttem a tartályba 200ml-t, és elfogyott kb ~ 450km- alatt! szerintem nem mindig adagol, mert így nagyon kevésre jön ki a keverék-arány... a biztonság kedvéért töltöttem megint bele egy keveset, mert úgy halkabb a motor, de így dupla olajjal megy, mert e benzinbe is keverem ....
nekem mbxen volt 17x36 mikor megvettem tökéletesen jó volt és 100 fölött ment .
csak mert az mb és az mbx SZINTE teljesen egyforma okéés...
csak az mb 5 az mbx 6 sebességes és még ráadásul az mbxnek sokkal rövidebb a lökethossza mint az mb nek tehát nem egyen értékű
és nem ugyanaz a kettő? csak az egyik vízhűtéses?
bircsi neked nem mb-d van ?
jawa634! Amit én írtam abból le tudod szűrni, hogy az enyém a 16-os fogaskerékkel is teljesen kipörgi magát, szerintem előre azt tegyél. Hátulra passz.
hát mennyit pörög? 90 nél ?
értem , és hány fogas lánckerekek kelenek rá hogy jó legyen mert csak 90 net megy?
honda mbx-80-as komplett váltó fogaskerék szett 6000 ft-ért eladó.
posta megoldható
szinté jobb-bal karter eladó tökéletes állapotban 8000 ft
honda mbx-80-hoz gyújtás CDI elektronikát vennék tökéletes állapotút. tel: 0620/9775727
az a sárga trutyi am nemtom mi fogalmam sincs valami retek :D
hát akkor csak azt az egyet nyomd vissza : D a tüskéket én beszoktam zsirozni idönként sőt még a ahol a fékpofának a fém része vagy fékbetétnek a fém része ahogy tetszik ahol érintkezik fém a fémmel nagyon pici zsirt oda is szoktam rakni és akkor nem nyikorog nem surlodik annyira. ( gondolomén ) meg a csapokat is beszoktam zsirozni és akkor könyebben mozog a fékbetét.
Uzsi! Nekem MB80-asom van, és csak egy féktuskóm (vagy minek hívják azt a hengeres izét) van, amit megpucoltam, kegyetlen bele volt szorulva, a tüskék könnyen jártak, de azért kaptak még zsírt bőven. DOT4-es folyadékot toltam bele, és a légtelenítéssel sokat szívtam...

Mellékletben tolok be képet, ilyen sárga trutymó volt benne, fogalmam sincsen, hogyan került bele?!? Én nem tettem az biztos.
Sziasztok!
Olcsón keresek Honda MBX 80-asra hűtő rácsot. Aki tud az írjon rám vagy itt vagy e-mail címem: metined17@citromail.hu
Előre iskösz
hat ez érdekes, mert nekem MB80-asom van, a gyári 15-ös első fogaskereket cseréltem 16-osra, mivel a 15-öst marha gyorsan lepörögte a 11 ezer fölé jóval.....a 16-os fogaskereketis letolja 11 ezer utánig ami kb 95-100 közötti sebességet jelent, most rendeltem 17-es fogaskereket, majd leírom mi a helyzet később.... A 16-os fogaskerékkel annyi javulás van, hogy a 85 környéki tempónál pörög 9500 at kb, nem kell annyira gyorsan váltani, sokkal élvezetesebb a sebesség, mivel nyomatéknál van még 90 körül....

a teszt: bementem szélárnyékba kamion mögé, de az a szemét nem ment 100 fölé, de éreztem, hogy menne még a gép, és szélárnyékban kevesebbet pörög, mivel nem kell annyira megerőltetnie magát, én legalábbis ezt vettem észre! HC01-S-es mociról dumcsizok, ami elvileg 14 lovacska, jelenleg 17 ezer km-nél van az órám, és gyári dugó van benne, de ezek találgatások, mert egy ilyen idős gépnél nem lehet tudni semmit sem...
Nincs rá szabáj hány km-kéntkell cserélni. Elkopott akkor cserélni kell ennyi. A 80-as kb 10-14 Le gyári áttétellel 90-110 között kell mennie, ha jó állapotban van.
Hány Km en két kell dugot cserélni mbx 80nas ban mert van benn 24000km és nem volt benn cserélve ?!
Helló Találtam 1 mbx 80 nat gyárit bontatlan blokos 24000km rel és dugó is gyári minden 2kulcs is van hozzá, és piros, milyen átétel kell rá? Hány lovas gyárilag? Van e valakinek rezoja hozzá (Ginnareli) gyári
?
mennyit megy végre jo átételel? stb sok infot kérek mert az 50 nes elment és a 80nast nem ismerem bizonyos pontokon!?
szedd szét és nyomd vissza a két dugyattyút azután nyomd ki a fékarral fujd be wd 40el vagy féktisztitoval megint nyomd vissza prászor ezt eljtászod aztán könnyen jár
erpe1207@freemail.hu
ráemész a nevemre-adtlap-és ottan van:)
(buzerpipa@freemail.hu)