figyelmetekbe ajánlok egy mbxet ma láttam a képesmotor.hu-n 50000FT-ér és nagyon jó állapotban van autó vásárlás miatt eladó!Érdemes lenne meg venni szerintem...csak pénz kéne
semmiképpen ne rakjál rá olyan gagyirezót az enyémen volt olyan és olyan 50 nél jobban nem ment vele és letiltott mint a fene mert meg fojtotta a motort.:S
Inkább tervezz rá egyet vagy vegyél rá egy robogóét és azt szerkezd rá enyémen egy technigas kipu van amivel nagyon bitangul megy sokat dobott rajta nagyon a teljesítményében és végsebességben is.
És hozzáteszem hogy ez még a gagyibb fajtából való mert ami rajta van az 50-70 ccm hez való a leírások alapján
Rendben utána nézek ennek azt hiszem. Így legalább a köbcenti stimmelne nagyjából, illetve fojtani tuti nem fojtaná. Bár azért akartam simson-ét mert az befér. De ezek szerint akkor az MZ kipufogó is simán befér oda a lábtartónál lévő részhez. Köszönöm a tippet.
Valaki nemtudja miaz oldalnak a neve ahol felvannak tüntetve hogy pl a Honda mbx HC 04 kezdetü vázszám akkkor az 8a köbcenis tehát valami adatbázis vagy miez de nemtalálom :/ www.bikez.com ott nemtaláltam.
ha tényleg kevésböl akarsz kijönni akkor mz 150 es rezó. :D ez a legolcsóbb megoldás és ha olcsóságot nézzük akkor a legjobb meglátásaim szerint.!
nekem egy 250 esé votl fullkhierélve (ugy vettem) és nagyon ment
tehát veszel egy 150esét és fölrakod simná csak a könyököt alakítsd át .
Érdeklődnék, hogy próbálkozott-e már valaki MB80 ra Simson rezót szerelni. Persze kisebb átalakítással. Úgy gondolom ez egyszerűbb lenne mint egy komplett rezót megtervezni és kivitelezni. Épp felújítok egy ilyen gépet és sajnos a gyári csöve menthetetlenül elrohadt. Erre a megoldásra gondoltam volna de nem tudom, hogy érdemes-e belefogni. Persze szét akarom vágni a simsonét is és kicsit bővíteni a fojtásokon, hogy megfeleljen a 80 as hengernek.
Előre is köszi a segítséget.
Széles utat és olcsó benzint mindenkinek!
mbx 50 maradek cuccai eladok. (gyujtas, lendkerek, cdi, feszszab, 2 oldalidom, fotengely,kuplung, blokkfelek, fekpedal, legszurohaz, + par aprosag...) egyben nagyon barati aron viheto! de kulon is elado minden cucc... attila.hunter@gmail.com
Helosztok!
Nem érdekell valakit riasztó mbxbe?Elsősorban olyanoknak ajánlom akik féltik a motorjukat! Jelenleg bent van az mbxemben de ha valakit érdekell akkor kiszerelem egész jó akis riasztó mert rá csapsz a tankra és egyből el kezd szólni adok hozzá kettő távirányitót!
Csináltam róla egy két képet.
(kupakja nincs)
A fényezése ronda, de belül elég jó.
3ruppó