Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van tankom csapostul.
(kupakja nincs)
A fényezése ronda, de belül elég jó.
3ruppó
figyelmetekbe ajánlok egy mbxet ma láttam a képesmotor.hu-n 50000FT-ér és nagyon jó állapotban van autó vásárlás miatt eladó!Érdemes lenne meg venni szerintem...csak pénz kéne
sziasztok ha valaki tud mbx tankot az érdekelne jó áron az email cimem malaguti70@freemail.hu
hát ugygy naggyábol megtakarítottam :D
akkor király.

Nem nagyon van elmosva (enyéhn szólva:) érdmes volna kimosni belőle a koszt.
semmiképpen ne rakjál rá olyan gagyirezót az enyémen volt olyan és olyan 50 nél jobban nem ment vele és letiltott mint a fene mert meg fojtotta a motort.:S
Inkább tervezz rá egyet vagy vegyél rá egy robogóét és azt szerkezd rá enyémen egy technigas kipu van amivel nagyon bitangul megy sokat dobott rajta nagyon a teljesítményében és végsebességben is.
És hozzáteszem hogy ez még a gagyibb fajtából való mert ami rajta van az 50-70 ccm hez való a leírások alapján
Rendben utána nézek ennek azt hiszem. Így legalább a köbcenti stimmelne nagyjából, illetve fojtani tuti nem fojtaná. Bár azért akartam simson-ét mert az befér. De ezek szerint akkor az MZ kipufogó is simán befér oda a lábtartónál lévő részhez. Köszönöm a tippet.

Üdv!
Valaki nemtudja miaz oldalnak a neve ahol felvannak tüntetve hogy pl a Honda mbx HC 04 kezdetü vázszám akkkor az 8a köbcenis tehát valami adatbázis vagy miez de nemtalálom :/
www.bikez.com ott nemtaláltam.
de ha naggyon ráérsz még használtan is találsz 10000% ...
ha tényleg kevésböl akarsz kijönni akkor mz 150 es rezó. :D ez a legolcsóbb megoldás és ha olcsóságot nézzük akkor a legjobb meglátásaim szerint.!
nekem egy 250 esé votl fullkhierélve (ugy vettem) és nagyon ment
tehát veszel egy 150esét és fölrakod simná csak a könyököt alakítsd át .
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy próbálkozott-e már valaki MB80 ra Simson rezót szerelni. Persze kisebb átalakítással. Úgy gondolom ez egyszerűbb lenne mint egy komplett rezót megtervezni és kivitelezni. Épp felújítok egy ilyen gépet és sajnos a gyári csöve menthetetlenül elrohadt. Erre a megoldásra gondoltam volna de nem tudom, hogy érdemes-e belefogni. Persze szét akarom vágni a simsonét is és kicsit bővíteni a fojtásokon, hogy megfeleljen a 80 as hengernek.

Előre is köszi a segítséget.
Széles utat és olcsó benzint mindenkinek!
Zoli megérkezett a cucc :D:D:D:D:D Köszönöm szépen : )
VAnnak még iylen jóárasított szirszarjaim, rárepülhetne mán valami döglégy:)
Sziasztok. Nemtudjátok hogy mbx 50-es gyújtás,trafó és cdi jó-e mb80-hoz?
Hát nekem 12 ezret mondtak rá...
de hálistennek találtam komplett deknit ólcsón ! : )
Akkor úgy mondom, arcátlan és agyalágyult.

A kis súlyú, és méretű csomag nevetségesen drága, a váz megy nylivűn aránytalanul olcsó.
8000Ft-ér adom a riasztót
igen erre gondolok!
mbx 50 maradek cuccai eladok. (gyujtas, lendkerek, cdi, feszszab, 2 oldalidom, fotengely,kuplung, blokkfelek, fekpedal, legszurohaz, + par aprosag...) egyben nagyon barati aron viheto! de kulon is elado minden cucc... attila.hunter@gmail.com
Régebben 10 ezer körül írta az árat .
erre gondolsz?
hogyér adod a riasztót?
foglalkozott itt valaki olyannal, hogy 100km-re a motor fogyasztása? Nekem 150km-t sikeredett mennem 5 literből. Többiek?
naaaaaa.... ez most eléggé "OFF"
Helosztok!
Nem érdekell valakit riasztó mbxbe?Elsősorban olyanoknak ajánlom akik féltik a motorjukat! Jelenleg bent van az mbxemben de ha valakit érdekell akkor kiszerelem egész jó akis riasztó mert rá csapsz a tankra és egyből el kezd szólni adok hozzá kettő távirányitót!
Csináltam róla egy két képet.