Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az sajna nincsen.
Zolinak (másik:) lhet eseglet
szasztok! Valaki elmagyarázná, hogyan kell első fékpofa csere során javítást végezni? Mire kell figyelni, mit kell átjáratni és ilyenek? Mert kicseréltem, viszont valamiért nem megy vissza a féktuskó vagy mi a neve annak a nagy hengernek középen.... nem volt időm még légteleníteni, az is lehet baj?

Köszi!
adj e-mail címet és megbeszéljük
tanksapkád van ami eladó?
Értem.
megbeszélhetünk a zárra is valamit.
(ha nagyon keresem a kulcsa ia megvan talán (hihi)
Csepelen van, postázom, csak előreutalás.
Nem.
Ha feltezel egy ülést,(monnyuk) akkor én nem teszem fel az enyémet.

Persze, bizonyára csak nekem vannak skrupulusaim, és senki mást nem érdekel az iylesmi.
Hello! Ülést ülészárral együtt adod? Mennyi Lenne? Hol lenne vagy posta megoldható-e ?
Nem teljesen értem.

Arra gondolsz, hogy általában elkerülöd a konkurencia megteremtését, de most még kivételt teszel? Vagy én értettelek félre?
eladó mbx80alkatrészek
motorház(blokközép) 5
hfej 2
kuplung , és egyéb motorikus alkatrészek
komplett generátor 6
trafó 2
e-h kerék 3/darab
ülés 2
üres váz 3
tank 3
satöbbi apróságok.
eddig vigyáztam, hogy ne hirdessek oylat, amit más is (pl te) ez után nem fogok:)
Sziasztok!
Keresek MBX-hez adaptert Dellorto 19-es karbihoz, vagy még jobb lenne szívócsonk.
Amit írtam, hogy lesznek még fent új cuccok, az az MTX-esekre vonatkozik. Bocs, csak elfelejtettem akkor, hogy MBX-ed van.
Nézz szét Vaterás cuccaim közt. Itt a váltó. Ez MTX-ből való, de van hozzá MBX váltódobom is, ami meg is van hirdetve, de ha kell 7-ért a váltó, akkor annyi, hogy nem az MTX, hanem az MBX váltódobot adom hozzá. Berúgókar. Az indító szerkezetem, tehát a racsnipár, a 2 rugó és a tengely: 3000Ft. Képet tudok arról is. Egyébként ma még egy csomó hirdetésem meg fog jelenni Vaterán. Idomok, MITAS E-08 és 02-es gumis tökéletes kerekek, tank, meg egy csomó minden. Üdv; Zoli
Hali!
Letudnád írni az árakat meg az állapotukat?
Üdv
Hy! Nekem van berúgórészem meg váltóm, meg még ez meg az... Üdv; Zoli
jah éértem : ) majd ha lehet irj ha megvetted h mik a tapasztalatok :)
Hello!
Igen arra pályázok az előbb beszéltem vele és ezek kellenének hozzá
csak ugy melléksen. msot van fönnt neten egy fekete kepesmotoron 50 ért eladó a héten... kivülröl egész jónak néz ki
Sziasztok!
Ismét arra a döntésre jutottam hogy honda mbx-et veszek a jelenlegi kinézett motorhoz kellene pár alkatrész és afelől érdeklődnék hogy van e valakinek és hogy milyen árban?
km óra spirál
berugó rész
gyújtás kapcsoló
váltó
Üdv
Sziasztok! Keresek gyári farokidom indexbúrát! Ha esetleg van vkinek elkallódva 1 pár örülnék! Várom válaszotok KÖSZI! :D
holnap csinálok.
Hello! MBX 80-ashoz keresek ülészárat és orridomot(kicsit) !
Előre is köszönöm!
hali tudnál képet felrakni róla