Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen gumival együtt ha kell !
zoli 75 gumival együtt igaz _?
Az enyém meg 6990 ddd:)
7000ft +posta kölcség ha úgy kell küldenem a kettő komplett kerék!
helló Zsolt: berúgó kar van de a tengely sajnos már nincs
8 rugóért viheted a kerekekket hátsófék izéstül.
Egyik havernak kell lehet.. mennyi lenen a 2 komplett kerék?
helló Uzsi nekem van ha érdekel komplett első hátsó kerék!
Az MT5 (gondolom az MB5-is) lendkeréklehúzója M27x1 balos menettel rendelkezik.
mbx 50 kereaek berúgótengely+kart. köszi szépen
helló, berúgótengely+kar 50 hez? köszi szépen
Hali mindenkinek !
Érdeklődnék hogy lenne-e valakinek mbx első hátsó kereke hátulra fékdob is kéne betéttel együtt, ha gumival van az mégjobb lenne,előre is köszi.
nekem MB8-on volt ugyan ez a probléma. Próbáld meg leengedni a benzint a motorból zárt tanksapkával. Ha 1-2 perc múlva lassan folyik, akkor gáz van a tankoddal. Ha nem folyik lassabban, akkor bontanám meg a szerkezetet, de előtte még cserélném a gyertyát is. Egy jó tanács: AMI MŰKÖDIK, AHHOZ NEM NYÚLUNK. Én már tapasztaltam az én hondámon. Mindenki a saját hibájából tanul.
Jah, igen, a konkrét kérdésre:

Vélhetően statikusan megvan uygan a benzinszint (valahol:) de hazsnálat közben lecsökken.

Például azért mert:
-eltömődött a tankszellőző
- a benzincsap
-a tűszelep
További problémák és bosszankodások elkerülés érdekében, egy iylen motornál, ami nem csak öreg, de nyilván 1000 tulajdonosa volt már, különböző (vélhetően kicsi) szaktudással, érdemes úgy indítani, hogy kicsit szétdöntöd.

A normál hazsnáltmotoprocedúraán kívül (mindenfolyadék le, csere, gyertya csere satöbbi) érdemes átmosni a teljes üzemanyagellátó rendszert, szétdönteni karbit, benzincsapot,szűrőt, légyszűrőt, tankot kimosni, olajtartályt kimosni, satöbbi.

Az egész megvan egy hétvége alatt, de számos hibára, illetve később komoly hibát okozó problémára fény derülhet.

(lendkeréklehúzó-menet emlékeim szerint BALOS és mintha jó volna hozzá a yamaha jog lehúzója.
(iylet könnyű venni)
Köszi
üzemanyag ellátási gondok vannak szerintem, azért áll le utána ugye ujra megteleik a karbi és beindul, szerintem az lehet a baj de csa kegy tipp! üdv.
Szép napot!
Én új vagyok itt. A fiam a minap vett egy MB 50-t. Talán tud valaki segíteni:
- A lendkeréklehúzó furatának milyen a menete?
-A motor pöccre indul, de 4-500 méter után leáll, rövidesen újraindítható. Mielőtt nekiállnék nyomozni, talán van valakinek valamilyen ötlete.
Köszi:FZs
Üdv,nincs valakinek mbx-50,vagy 80-hoz fejidom eladó?
A számodat elkérhetem?
Oké...és köszi.
meg beszéltük!
A leg jobb lenne ha ezt a két első telót szépen félre raknád nekem,mert kell a cucc. Ezt a hónapot végig dolgozzuk a cégnél és lesz 3hét szabim. Akkor elugrok érte,ugyis arrafelé lesz dolgom. ok?
Helyileg Moha Széfvár hoz közel 5000ft+postaköltség ha úgy kell elküldenem......?