Hali mindenkinek !
Érdeklődnék hogy lenne-e valakinek mbx első hátsó kereke hátulra fékdob is kéne betéttel együtt, ha gumival van az mégjobb lenne,előre is köszi.
nekem MB8-on volt ugyan ez a probléma. Próbáld meg leengedni a benzint a motorból zárt tanksapkával. Ha 1-2 perc múlva lassan folyik, akkor gáz van a tankoddal. Ha nem folyik lassabban, akkor bontanám meg a szerkezetet, de előtte még cserélném a gyertyát is. Egy jó tanács: AMI MŰKÖDIK, AHHOZ NEM NYÚLUNK. Én már tapasztaltam az én hondámon. Mindenki a saját hibájából tanul.
További problémák és bosszankodások elkerülés érdekében, egy iylen motornál, ami nem csak öreg, de nyilván 1000 tulajdonosa volt már, különböző (vélhetően kicsi) szaktudással, érdemes úgy indítani, hogy kicsit szétdöntöd.
A normál hazsnáltmotoprocedúraán kívül (mindenfolyadék le, csere, gyertya csere satöbbi) érdemes átmosni a teljes üzemanyagellátó rendszert, szétdönteni karbit, benzincsapot,szűrőt, légyszűrőt, tankot kimosni, olajtartályt kimosni, satöbbi.
Az egész megvan egy hétvége alatt, de számos hibára, illetve később komoly hibát okozó problémára fény derülhet.
(lendkeréklehúzó-menet emlékeim szerint BALOS és mintha jó volna hozzá a yamaha jog lehúzója.
(iylet könnyű venni)
Szép napot!
Én új vagyok itt. A fiam a minap vett egy MB 50-t. Talán tud valaki segíteni:
- A lendkeréklehúzó furatának milyen a menete?
-A motor pöccre indul, de 4-500 méter után leáll, rövidesen újraindítható. Mielőtt nekiállnék nyomozni, talán van valakinek valamilyen ötlete.
Köszi:FZs
A leg jobb lenne ha ezt a két első telót szépen félre raknád nekem,mert kell a cucc. Ezt a hónapot végig dolgozzuk a cégnél és lesz 3hét szabim. Akkor elugrok érte,ugyis arrafelé lesz dolgom. ok?
Érdeklődnék hogy lenne-e valakinek mbx első hátsó kereke hátulra fékdob is kéne betéttel együtt, ha gumival van az mégjobb lenne,előre is köszi.
Vélhetően statikusan megvan uygan a benzinszint (valahol:) de hazsnálat közben lecsökken.
Például azért mert:
-eltömődött a tankszellőző
- a benzincsap
-a tűszelep
A normál hazsnáltmotoprocedúraán kívül (mindenfolyadék le, csere, gyertya csere satöbbi) érdemes átmosni a teljes üzemanyagellátó rendszert, szétdönteni karbit, benzincsapot,szűrőt, légyszűrőt, tankot kimosni, olajtartályt kimosni, satöbbi.
Az egész megvan egy hétvége alatt, de számos hibára, illetve később komoly hibát okozó problémára fény derülhet.
(lendkeréklehúzó-menet emlékeim szerint BALOS és mintha jó volna hozzá a yamaha jog lehúzója.
(iylet könnyű venni)
Én új vagyok itt. A fiam a minap vett egy MB 50-t. Talán tud valaki segíteni:
- A lendkeréklehúzó furatának milyen a menete?
-A motor pöccre indul, de 4-500 méter után leáll, rövidesen újraindítható. Mielőtt nekiállnék nyomozni, talán van valakinek valamilyen ötlete.
Köszi:FZs