Hali!Ha valakinek van egy Mb 80 első fék konzolja(munkahenger tartály és mindennel együtt) és el akarja passzolni az írjon egy PÜ-t.Kb 2000-2500 forintért vevő lennék rá.Előre is köszönöm.
Üdv mindenkinek srácok honda MBX- hez lekopott első lánckereket keresek , ha valaki tud segíteni,akkor a vastagj@gmail.com- ra írhat .Tápiószecsőn lakom 100 Km vonzáskörzretig el megyek érte.előre is köszi.
Sziasztok.Eladó egy fellelt állapotban lévő honda mb80.hiányzik cdi,kábelköteg, indexex.festése csúnya üllés szakadt.blokk üzemképes.Ár:25000
Érd: 06202462235 vagy kopper18@gmail.com
hozzám már így került mz szoldalszender van ráalakítva
a lábtartó részhez van odahegesztve az egész így nehéz elmagyarázni hogy hogy van megoldva meg ugye nem is én csináltam de majd csinálok róla képet ha úgy tudok segíteni benne! héten mindenféleképpen csinálok!
szép lett a gép :) érdekelne, hogy az oldal kitámasztót, hogyan rögzítetted? tudnál több fényképet feltölteni róla ide? És ha Te készítetted, akkor hogyan miképp stb...
Bontott alkatrészek itt!
- Aprilia Pegaso 125
- Honda NSR 125 alkatrészek testvérem Vateráján!
- Honda MTX 50 80 125 olasz és japán alkatrészek (Japánhoz már nagyon kevés cucc.)
- Honda HM CRE 2002 Sm 50
Nézz szét a Vaterámon és ha érdekel valami, keress fel bátran! Nem minden alkatrész van meghirdetve még!
Érdeklődni:
- Email: honda4022@gmail.com
- Tel: 0630/7255588
Zoli
A tanksapkához van kulcs?és furulyád az van?
a túra
Ezt tervezem most hétvégére, akit érdekel, az csatlakozhat hozzánk, kb 1000km 3 nap alatt a kicsike MB-vel :)
töled 95km re vok de közeleb helyen is eltudom adni szolnokon....
Érd: 06202462235 vagy kopper18@gmail.com
a lábtartó részhez van odahegesztve az egész így nehéz elmagyarázni hogy hogy van megoldva meg ugye nem is én csináltam de majd csinálok róla képet ha úgy tudok segíteni benne! héten mindenféleképpen csinálok!