Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mbx en is ilyen van szerintem legalábbis felfogatásilag alakilag megegyezik.
tényleg nincs itt, hová valósi vagy mikor adtad föl :S ?
Sziasztok!ez a trafóm,ilyet szeretnék másikat vagy valamilyet ami jó ez helyett.köszönöm
nemááár
Annak TEGNAP ott kellett volna lenni...
egy autóvillamosságis mérte ki és a trafó zárlatos szerinte.de én nem vagyok benne biztos .ezt a trafót nemtudom helyettesíteni valami másikkal?pl simson?mert akkor ha azzal jó lenne akkor tuti a trafó a szar.
tehát hétfőn írok ha megjött :D
nem sajna :/ tehát csak hétfön fog :/
Mármint, ha szakadásra, vagy zárlatra nem bizonyul rossznak, attól az még nem biztos hogy hazsnálható.

Találkoztam már olyan emberrel (ótóvillamossági reszellő) aki egy cdi trafóról kijelentette, hogy zárlatos, és ki kell dobni.

Ehhez képest, a trafó csak a szokásos 1 ohm körüli primer értéket produkálta, csakhogy a csórikám nem ehhez volt szokva, mert ótóban mások az értékek.
Ki volt aki "kimérte" hm?

Csak azért, mert ha nem tudja miylen adatokkal kelelne rendelkeznie, akkor uygan mit "mért ki" ?

Ráadásul, trafón csak a szakadást, vagy a zárlatot lehet egyértelműen kimérni, de ettől az még közel sem üzemképes!

A mérésre tökéletesnek tűnő trafó felhazsnáláskor átüthet, ha szar.
ennek az a ygarázata, hogy a műszer pár volttal mér, az üzem vesz meg a primer oldalon is több 100 volt.
ha a típusszám megeggyezik akkor biztos ugyanolyan.vagy nem?
Uzsi, odaért a fémhulladék?
Nekem van még trafóm, ha teszel képet, megmondom, hogy az-e!
Szerintem a lámpa alól a km óra spirál lóg ki :D
Sziasztok! Új vagyok itt.kaptam egy hondát ami elvileg mb 80.valamiért nincs szikra de kimérték a gyújtótekercset és az jó de a trafót is kimérték és arra aztmondták hogy szar.hol tudok szerezni AS41-CDI-típusú trafót?előre is köszi
elég gyárinak néz ki. De a lámpa alatt mi lóg ki?
orulok hogy elegedett vagy veluk akkor. :) majd tegyel fel azert meg kepeket ha halad a felujitas, kivancsi vagyok ra.
Végre megjött a membránom, kipucoltam a blokkot amit összezúzott kipucoltam.... most ezzel viszont a moci nem megy 80-fölé, és 8 ezernél nem akaródzik többet pörögni.... 0.3mm-es lapot tettem bele, a neten azt írták, az a jó. Valakinek valami ötlet? MB8-ról van szó.
Király , köszi :D
remélem holnap érkezik :D
matéria elment
a tankom az fekete lesz
központi telósra meg azért nem akartam mert egy az hogy annyira sokat nem akartam rá költeni meg nekem így is tetszik csak lehetne egy kicsit jobban kiemelve a hátulja de ezt lehet orvosolni
jaja nagyon faszák és tényleg jobbak mint a régik voltak nagyon örülök nekik a bergórészt még nem raktam bele de azt is belerakom majd valamikor :D
Rendben, Köszi :)
Nyugi, vannak királyabb csávók is:

Írnak egy mailt:

Vennék tőled fúvókát.
(ennyi, se cím se méret)

megkérdezem,mekkora kell, elmodja, ed címet nem ad megint.

HA kérem a címet megadja, de a nevét nem:)

Nehogy azt hidd, hogy ez csak egyszer volt:)

holnap megy a cucc
Urbán Ákos
5000
Szolnok
Botár Imre utca 6 szám
7. emelet 58as ajtó
így már teljesen rendben van!
Botár egy r bocs .. :S