egy autóvillamosságis mérte ki és a trafó zárlatos szerinte.de én nem vagyok benne biztos .ezt a trafót nemtudom helyettesíteni valami másikkal?pl simson?mert akkor ha azzal jó lenne akkor tuti a trafó a szar.
Csak azért, mert ha nem tudja miylen adatokkal kelelne rendelkeznie, akkor uygan mit "mért ki" ?
Ráadásul, trafón csak a szakadást, vagy a zárlatot lehet egyértelműen kimérni, de ettől az még közel sem üzemképes!
A mérésre tökéletesnek tűnő trafó felhazsnáláskor átüthet, ha szar.
ennek az a ygarázata, hogy a műszer pár volttal mér, az üzem vesz meg a primer oldalon is több 100 volt.
Sziasztok! Új vagyok itt.kaptam egy hondát ami elvileg mb 80.valamiért nincs szikra de kimérték a gyújtótekercset és az jó de a trafót is kimérték és arra aztmondták hogy szar.hol tudok szerezni AS41-CDI-típusú trafót?előre is köszi
Végre megjött a membránom, kipucoltam a blokkot amit összezúzott kipucoltam.... most ezzel viszont a moci nem megy 80-fölé, és 8 ezernél nem akaródzik többet pörögni.... 0.3mm-es lapot tettem bele, a neten azt írták, az a jó. Valakinek valami ötlet? MB8-ról van szó.
a tankom az fekete lesz
központi telósra meg azért nem akartam mert egy az hogy annyira sokat nem akartam rá költeni meg nekem így is tetszik csak lehetne egy kicsit jobban kiemelve a hátulja de ezt lehet orvosolni
Annak TEGNAP ott kellett volna lenni...
Találkoztam már olyan emberrel (ótóvillamossági reszellő) aki egy cdi trafóról kijelentette, hogy zárlatos, és ki kell dobni.
Ehhez képest, a trafó csak a szokásos 1 ohm körüli primer értéket produkálta, csakhogy a csórikám nem ehhez volt szokva, mert ótóban mások az értékek.
Csak azért, mert ha nem tudja miylen adatokkal kelelne rendelkeznie, akkor uygan mit "mért ki" ?
Ráadásul, trafón csak a szakadást, vagy a zárlatot lehet egyértelműen kimérni, de ettől az még közel sem üzemképes!
A mérésre tökéletesnek tűnő trafó felhazsnáláskor átüthet, ha szar.
ennek az a ygarázata, hogy a műszer pár volttal mér, az üzem vesz meg a primer oldalon is több 100 volt.
remélem holnap érkezik :D
központi telósra meg azért nem akartam mert egy az hogy annyira sokat nem akartam rá költeni meg nekem így is tetszik csak lehetne egy kicsit jobban kiemelve a hátulja de ezt lehet orvosolni
Írnak egy mailt:
Vennék tőled fúvókát.
(ennyi, se cím se méret)
megkérdezem,mekkora kell, elmodja, ed címet nem ad megint.
HA kérem a címet megadja, de a nevét nem:)
Nehogy azt hidd, hogy ez csak egyszer volt:)
holnap megy a cucc
5000
Szolnok
Botár Imre utca 6 szám
7. emelet 58as ajtó
így már teljesen rendben van!