Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simsonhoz volt már 1975 ben is tirisztoros gyújtás...
(a japánok 78 körül álltak át megszakítósról)
am azt ltáod a hengeren szerintem hogy 2 t vagy 4 t :D
CDI re gondolsz ? mitn gyujtáselektronika ?
az is lehetséges hogy azért niicns szikra .
most jut eszembe hogy elvileg van a mocimba gyújtáselektronika is és lehet hogy az adta meg magát.
okéééééééé
Ha lesz időm, de most van más dolgom is.....
ja bocsi az előbb csak elolvastam de nem értelmeztem mi írtál.meg nem akarom beszerelni mert időm sincs ezért nem néztem meg még hogy pontossan milyen meg ilyenek.kb mikor nézed meg hogy van-e?köszi
4T power szelep? Hmm. azt megnézem.

Ha nem látod rajta, hogy 2 v. 4T, akkor még ne akard szerelni/beépíteni. [A legcsekélyebb rosszindulat nélkül mondtam.]

Trafóm van, neked írtam, amire válaszoltál. Mit nem értesz?!
még nem néztem át de talán 4t és talán power szelepes
Uzsi mondta hogy neked talán van trafód.lehetséges ez?mert ha igen akkor engem érdekelne
Nekem szerintem akad, de ma megyek motort venni - úgy néz ki - ahogy tudom megnézem, hogy van-e...
simüba 90 ccmes blokk uhhh :D:D
2t vagy 4 t :D ?
nincs :/ de mbx röl lenézhetem hátha megegyezik
neked nincs bekötési rajzod a gyújtáshoz?
de elhoztam a honda és a suzuki blokkot is,de a suzukit beépítem a simsonba talán
és a blokkot nem kaptad meg vele :D ?
azért szedték szét mert nem volt szikra és egy 90cmm suzuki motor volt a vázban.ez úgy történt hogy egy helybeli srácé volt a honda de egyszer menet közben megállt a moci majd eltólta a nagybáttyámhoz hogy csinálja meg neki és aztán mondta neki a nagybáttyám hogy kell bele egy trafó de a gyerek nem foglalkozott vele.aztán onnan elvitte egy másik srác aki belerakta a suzuki blokott de nem felyezte be és nem is használta.ez volt 8 éve.szóval enyit állt a moci és én most elhoztam
de ha nincs benne a blokk vigyázz mert engem megszivatott, forgattam a lendkereket fogtam a gyertyát és semmi..
aztán rárugtam és lehetett jajjgatni :S :D
neee, még szerintem a babettáé is közelebb áll hozzá :D
simónak megszás gyujtása van ennek meg tirisztoros.
csak tegnapelött hoztam és nincs benne a blokk meg eléggé darabokban van.de ki akarom próbálni a blokkot és ha jó akkor szétszedem a vázat és kicsit felujjítom mert ramatyul néz ki.szerinted simson trafóval nemtudom kipróbálni hogy van-e szikra?
nincsmit:)
jólmegy egyébként : ) ?
levegős.köszi az infót
Nem, nicns trafóm de majd Jön attila vagy zoli nekik lehet hogy lesz
egyébként vizes vagy levegős ? mert ha vizes akkkor mbx ha levegős akkor mb : )
T.Uzsi.
neked van ilyen trafó amit eladsz?
lehet hogy mbx a blokk.de a váz az mb mert egybe vana tank az üllésel és a tank elött van az a levehető burkolat.A vázon van a cimke azon pedig az van írva hogy 49cmm de a blokk 80-as.legalábbis aztmondta akitől van.