Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy kviehetöbb legyen
5000
Szolnok
Botárr Imre utca 6 szám
7. emelet 58 as ajtó
Köszi !
ÉÉÉnidióta... címet nem írtam...
tehát
ahova küldd: 5000 Szolnok Botár Imre utca 6 7 / 58 Urbán Ákos
Holnap mikor tudd feladni :$:D ?
Akkó szolnok:)

Tuttam, hogy valami eszbetűs:)
Pénz du. jött meg.

Holnap megy a darab.
nem érkezettt meg a pénz :S ?
neem én szolnoki vagyok :S
Uzsi, te laksz Szekszárdon?
szépen alakulgat milyen színűre tervezed a tankot? Nem gondolkodtál központi telósra átalakításon? Nagyon szép ám...ha ennyire széjjel szedted... Néztem youtubin videót, majd egyszer én is megcsinálom valamikor.
ismeros felnik. :D latom szepen lepucoltad oket.csillognak villognak. alakul a gep
Alakul a Honda remélem tetszeni fog mindenkinek !
még nagyon az elején tartok az összeszerelésnek tankot még le kell festeni blokkra is a hengert visszarakni berugótengelyt is cserélni kell...... meg pár apróság
Úgy valahogy.
Jah, hogy ezt te nem veszed, hanem árulod:)

Minnyámás:)
Értem. Én láttam kézben. Egyelőre próbálkozok, ha nem viszik, lejjebb viszem az árát. Minden jót! Köszi, Zoli!
kosz...
Ha belehúzott valami pár századot, azt nem érzed meg kézzel, gondolom, ezt nem köll magyarázni.

Viszont, mire az kijön a hónolóval, addigra átmérőben lesz benne 3-4 század difi, az meg mán sok.

De az iylet tényleg látni kell kézben.
A csíkok nem tapinthatóak, csak kosz... A kipattanás a bajos rész. A NiCaSil-os henger vagy jó, vagy nem. Ha nem jó, nem érdemes rá költeni. 1 az mert sose lesz olyan mint a gyári, 2 rá megy a gatyád... De szerintem így még bőven elmegy. Csak lehet, hogy annyit nem adnak érte...
nem vagyok egy nicasil szakértő, de ha nem foghatnámmeg, nem venném meg.

A húzások egy kis hónolással kijönnek, de van benne kipattanás is, és lehet, hogy utsó méret, és akkor a hajadrakenheted, mert nem lesz hozzá nagyobb dugó.
otp, de a számlaszám az adja a bankot is.
emzoli a bankszámlaszám okés de miylen bank azt elfelejtettem .
irdmár ide légyszives. köszönöm.
Értem. Erről a NiCaSil-os hengerszettről mit gondolsz? Te már többet láttál. Szerinted ezt így el tudom adni?! Üdv és kösz; Zoli
de a hengeremben nincs benen hogy 79 :D
nekem is a motorszám és a vázszám is HC 04 el kezdődik
nekem a motorszámom is ilyen
nekem mbx 80 as HC 04 csak gondoltam leírom hátha segít valamit , egyébként van egy oldal ahol fel van sorolva én is néztem de már nem emlékszem mi a neve.
Ha jól emlékszek az én vázszámom is ilyennel kezdődik de nem tudom biztosan. Erre én is kíváncsi lennék hogy mi különbség van köztük.
szevasztok! Újabb kérdés... olvastam neten, hogy a HC01-es megnevezés az MB80-S típushoz tartozik... valaki tudja mi a különbség a sima MB80-hoz képest?