szépen alakulgat milyen színűre tervezed a tankot? Nem gondolkodtál központi telósra átalakításon? Nagyon szép ám...ha ennyire széjjel szedted... Néztem youtubin videót, majd egyszer én is megcsinálom valamikor.
Alakul a Honda remélem tetszeni fog mindenkinek !
még nagyon az elején tartok az összeszerelésnek tankot még le kell festeni blokkra is a hengert visszarakni berugótengelyt is cserélni kell...... meg pár apróság
A csíkok nem tapinthatóak, csak kosz... A kipattanás a bajos rész. A NiCaSil-os henger vagy jó, vagy nem. Ha nem jó, nem érdemes rá költeni. 1 az mert sose lesz olyan mint a gyári, 2 rá megy a gatyád... De szerintem így még bőven elmegy. Csak lehet, hogy annyit nem adnak érte...
nem vagyok egy nicasil szakértő, de ha nem foghatnámmeg, nem venném meg.
A húzások egy kis hónolással kijönnek, de van benne kipattanás is, és lehet, hogy utsó méret, és akkor a hajadrakenheted, mert nem lesz hozzá nagyobb dugó.
nekem mbx 80 as HC 04 csak gondoltam leírom hátha segít valamit , egyébként van egy oldal ahol fel van sorolva én is néztem de már nem emlékszem mi a neve.
szevasztok! Újabb kérdés... olvastam neten, hogy a HC01-es megnevezés az MB80-S típushoz tartozik... valaki tudja mi a különbség a sima MB80-hoz képest?
5000
Szolnok
Botárr Imre utca 6 szám
7. emelet 58 as ajtó
Köszi !