okés meg mérem majd csak épp nem volt itthon tolómérő de ha olyan fontos akkor megmérem neked szívesen ez elvileg egyszer volt még fúrva..... de ki tudja hogy hányszor fúrták meg
Akkor csak az átmérőjét mérjem le ?
Oké, csak arra voltam kíváncsi, hogy a kopott átmérőd mekkora... mérd meg tolómérővel, ha tudod. Mert az enyém 53mm-es, és ilyet nem találtam Honda katalógusban... mert tudtommal a löket és az átmérőtől függ, mekkora ccm-es mocid van. És az 53.96-os méret az 100ccm... és ezért nem tudom, hogy mekkora ccm-lehet az enyém...
jah, amúgy meg, természetesen nem az én dolgom, ha téged nem zavar, hogy meg volt ragasztva, akkor engem sem.
Ha jó így, akkor nekem is, és semmiképen se keresd meg az okát:)
azt honnan veszed hogy szimeringes? amúgy meg nálam nem ragadt meg már így került hozzám és így is működött rendesen....... nem gondoltam volna hogy ilyen állapotba van mert semmi jele nem volt hogy rossz lett volna.
ma leszedtem a hengeremet gondoltam hogy rossz állapotba volt a dugóm de hogy ennyire azt nem gondoltam volna:S de most megy szépen fúrásra és utána baba lesz!
Tudja valaki hogy az utolsó képen a blokkon a felömlő résznél mi az a két kis lyuk mert én nem tudok rájönni hogy mit célja lehet annak és gyárinak néz ki a másik oldalán meg nincs olyan. Aki tudja hogy mi célt szolgál az elmondhatná nekem. üdv mindenkinek!
Valamit összepréselt az égéstrében, általában tűgörgőt szokott... Nézd meg a főtengelyt, de lehet hogy asz már fel van újítva, csak a hengert hagyták.... Üdv; Zoli
elállt itt pár évet, pár napot még kibír.
Akkor csak az átmérőjét mérjem le ?
Előreláthatólag holnap megy a pénz.
Hali!
erre a címre mehet a privát ugye ( zoli)
köszi! buzerpipa@freemail.hu
HA lenne értelmes kép a hengerreől azon is látszana.
Ha jó így, akkor nekem is, és semmiképen se keresd meg az okát:)
(az nem sima lefújás)
Ha már itt tartunk, akkor a derékszögeléssel is voltak gondok:)
Tudja valaki hogy az utolsó képen a blokkon a felömlő résznél mi az a két kis lyuk mert én nem tudok rájönni hogy mit célja lehet annak és gyárinak néz ki a másik oldalán meg nincs olyan. Aki tudja hogy mi célt szolgál az elmondhatná nekem. üdv mindenkinek!
Az MBX-gyújtáskapcsoló mennyire kompatibilis az MB-vel?
Van valakinek?