Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak a kíváncsiság kedvéért köszi
Jól van nem szalad el:)
elállt itt pár évet, pár napot még kibír.
okés meg mérem majd csak épp nem volt itthon tolómérő de ha olyan fontos akkor megmérem neked szívesen ez elvileg egyszer volt még fúrva..... de ki tudja hogy hányszor fúrták meg
Akkor csak az átmérőjét mérjem le ?
Megkaptam a levelet köszi !
Előreláthatólag holnap megy a pénz.
Hali!
mbxracing80@freemail.hu ezaz én mailom elküldenéd a címet vagy számlaszámot hogy hová utaljam, köszi!.
jah látom! bocs, akkor írom a mailt Üdv.
a postázási dolgokkal kapcsolatban,hová utaljam a pénzt,?
persze.
Helo!
erre a címre mehet a privát ugye ( zoli)
köszi! buzerpipa@freemail.hu
második és harmadik képen, a dugón hosszanti húzások vannak, tipikus ragadásnyom.
HA lenne értelmes kép a hengerreől azon is látszana.
Oké, csak arra voltam kíváncsi, hogy a kopott átmérőd mekkora... mérd meg tolómérővel, ha tudod. Mert az enyém 53mm-es, és ilyet nem találtam Honda katalógusban... mert tudtommal a löket és az átmérőtől függ, mekkora ccm-es mocid van. És az 53.96-os méret az 100ccm... és ezért nem tudom, hogy mekkora ccm-lehet az enyém...
Új indexek eladók.Postai úton is 1500 FT/DB 06 70 459-6036
Miféle ragasztásról beszéltek? Csak kiveri a szemem?
jah, amúgy meg, természetesen nem az én dolgom, ha téged nem zavar, hogy meg volt ragasztva, akkor engem sem.
Ha jó így, akkor nekem is, és semmiképen se keresd meg az okát:)
Onnan, hogy ráégett a dugó oldalára a váltóolaj.
(az nem sima lefújás)

Ha már itt tartunk, akkor a derékszögeléssel is voltak gondok:)
dugó átmérőjét nem tudom mert nincs rajta semmilyen szám se de majd az új dugónak a méretét meg tudom majd mondani ha kész lesz
azt honnan veszed hogy szimeringes? amúgy meg nálam nem ragadt meg már így került hozzám és így is működött rendesen....... nem gondoltam volna hogy ilyen állapotba van mert semmi jele nem volt hogy rossz lett volna.
mekkora a dugód átmérője?
gyönyörűen meg is van ragasztva, és szimmeringes is.
csapágy-szimmering kenőfurat
ma leszedtem a hengeremet gondoltam hogy rossz állapotba volt a dugóm de hogy ennyire azt nem gondoltam volna:S de most megy szépen fúrásra és utána baba lesz!
Tudja valaki hogy az utolsó képen a blokkon a felömlő résznél mi az a két kis lyuk mert én nem tudok rájönni hogy mit célja lehet annak és gyárinak néz ki a másik oldalán meg nincs olyan. Aki tudja hogy mi célt szolgál az elmondhatná nekem. üdv mindenkinek!
keresek az említett MB-hez tanksapkát és gyújtáskapcsolót Örülnék, ha zárható lenne a tanksapka és lenne hozzá kulcs

Az MBX-gyújtáskapcsoló mennyire kompatibilis az MB-vel?

Van valakinek?
Szasztok! Tolok fel képeket a motorról, amit múlt héten szereztünk, köszi "BazsSBB".
Mb be a féloldalas, mbx be a kétoldalas membrán való.
Valamit összepréselt az égéstrében, általában tűgörgőt szokott... Nézd meg a főtengelyt, de lehet hogy asz már fel van újítva, csak a hengert hagyták.... Üdv; Zoli