amúgy a dugó szerinted miért lett ilyen? És ez gyári lehet? 52.9mm-es a kopott átmérő, szóval olyan 53mm-esre tippelem, viszont ilyet nem találtam katalógusban... Vélemény? Főtengely nem löttyenik, oldalirányban 1-2 mm max, de nagyon finoman teszi ezt
Szia! Nekem van több membránom is, az a fajta is, amelyiket te mondod, hogy csak az egyik oldalán van lap... A 3. kép is az én Vaterámról van... Kell? Üdv; Zoli
Szevasztok...az említett mb8-hozzám került... most éppen sürgősen keresek egy membránt hozzá... ... mert valahova eltűnt menet közben az enyém... valakinek eladó? a képen pirossal jelöltem, hogy miről is beszélek "OFF" esetleg más motorból mondjuk mbx-ből lehet jó bele? találtam képet róla, nekem nem így néz ki, hanem csak 1 oldalon van membrán...
a másik kérdésem, mitől lehet ilyen a dugattyú/ hengerfej?
Help!
A motoromnak vmi baja van...
beindítom , szivatóval , és amikor húzok neki 1 kis gázt rögtön állna le, ha nem húzom a szivatót leáll, ha folyamatosan húzompörög fel és fel ilyen 6000 nél engedtem el mert már sok volt, lehet menne még feljebb... kérlek segítsetek..(HONDA NS 50 F)
Heloo !
Emberek valaki segítsen kellene nekem az a tömítés ilyen rugós körbe gumis dolog ami a vízforgató tengely mögött van ... :/
lehetőleg jó állapotú mert ez akadályozza meg hogy a víz és az olaj összekeveredjen . előre is köszönöm!
A karburátor alján van valami kifolyó, meg egy csavar amivel állítani lehet. Azok ott mit csinálnak? Vizet lehet leengedni a karburátorból esetlegesen? Választ előre is köszönöm!
a másik kérdésem, mitől lehet ilyen a dugattyú/ hengerfej?
A motoromnak vmi baja van...
beindítom , szivatóval , és amikor húzok neki 1 kis gázt rögtön állna le, ha nem húzom a szivatót leáll, ha folyamatosan húzompörög fel és fel ilyen 6000 nél engedtem el mert már sok volt, lehet menne még feljebb... kérlek segítsetek..(HONDA NS 50 F)
Motorház(blokközép) 6 rugó
Komplett váltó 6 rugó
Gyújtásdekli 2
Gyújtás alaplap 3
Forgórész 3
CSak előreutalás, alku nincs, postát a vevő fizeti.
VAn egy komplett deklim, kuplungkiemelő basszal, fordmegjatással, vízbigyóval, tok vonó 3 rugóért viheted, nem szívesen bontanám meg.
Mit ér neked egy ilyen?
egy ilyen kellene nekem .
(igen, a hátsó uygan iylen, csak lánckerék van rajta:)
Az elsőn nincs tárcsa, de van km kihajtás.
A hátsón meg egy újszerű gumi.
A kettő együtt 6 rugó+posta.
Emberek valaki segítsen kellene nekem az a tömítés ilyen rugós körbe gumis dolog ami a vízforgató tengely mögött van ... :/
lehetőleg jó állapotú mert ez akadályozza meg hogy a víz és az olaj összekeveredjen . előre is köszönöm!
A karburátor alján van valami kifolyó, meg egy csavar amivel állítani lehet. Azok ott mit csinálnak? Vizet lehet leengedni a karburátorból esetlegesen? Választ előre is köszönöm!