Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy a dugó szerinted miért lett ilyen? És ez gyári lehet? 52.9mm-es a kopott átmérő, szóval olyan 53mm-esre tippelem, viszont ilyet nem találtam katalógusban... Vélemény? Főtengely nem löttyenik, oldalirányban 1-2 mm max, de nagyon finoman teszi ezt
ment privát mail!
Szia! Nekem van több membránom is, az a fajta is, amelyiket te mondod, hogy csak az egyik oldalán van lap... A 3. kép is az én Vaterámról van... Kell? Üdv; Zoli
Szevasztok...az említett mb8-hozzám került... most éppen sürgősen keresek egy membránt hozzá... ... mert valahova eltűnt menet közben az enyém... valakinek eladó? a képen pirossal jelöltem, hogy miről is beszélek "OFF" esetleg más motorból mondjuk mbx-ből lehet jó bele? találtam képet róla, nekem nem így néz ki, hanem csak 1 oldalon van membrán...

a másik kérdésem, mitől lehet ilyen a dugattyú/ hengerfej?
szerintem kezdj egy karbi takarítással .
érdekel teljesen biztos! jövőhéten tudjuk intézni 100 % részemről.
irni fogok hamarosan valószinü érdekel ! 3 ért nagyon jó előre is köszi !
Help!
A motoromnak vmi baja van...
beindítom , szivatóval , és amikor húzok neki 1 kis gázt rögtön állna le, ha nem húzom a szivatót leáll, ha folyamatosan húzompörög fel és fel ilyen 6000 nél engedtem el mert már sok volt, lehet menne még feljebb... kérlek segítsetek..(HONDA NS 50 F)
Mbx 80 blokk alkatrészek

Motorház(blokközép) 6 rugó
Komplett váltó 6 rugó
Gyújtásdekli 2
Gyújtás alaplap 3
Forgórész 3

CSak előreutalás, alku nincs, postát a vevő fizeti.
Ez a bizgentyű a vízlapátkerék alatt van nem?

VAn egy komplett deklim, kuplungkiemelő basszal, fordmegjatással, vízbigyóval, tok vonó 3 rugóért viheted, nem szívesen bontanám meg.
egy ezres ? az ugy okés ?
Mondjál egy értelmes összeget amit neked megér.
nemtudom megbeszélhetünk egy árat, megköszönném!
keressek?
Mit ér neked egy ilyen?
Helo megint mindenkinek !
egy ilyen kellene nekem .
Eladó kerekek, első hátsó.
(igen, a hátsó uygan iylen, csak lánckerék van rajta:)

Az elsőn nincs tárcsa, de van km kihajtás.
A hátsón meg egy újszerű gumi.
A kettő együtt 6 rugó+posta.
Szimmering az.
ugy tudom TÖMSZELENCE a neve vagy valami iylesmi.
Heloo !
Emberek valaki segítsen kellene nekem az a tömítés ilyen rugós körbe gumis dolog ami a vízforgató tengely mögött van ... :/
lehetőleg jó állapotú mert ez akadályozza meg hogy a víz és az olaj összekeveredjen . előre is köszönöm!
Üdv!

A karburátor alján van valami kifolyó, meg egy csavar amivel állítani lehet. Azok ott mit csinálnak? Vizet lehet leengedni a karburátorból esetlegesen? Választ előre is köszönöm!
ja, oké
Csak egybe eladó
Üdv hűtőre a takaró idomot mennyiért adod?
Hello! Az reális, csak érdeklődtem, nekem is van egy doboznyi maradék, bár még külön szeretném adni. Zoli
Szevasz 5000+ a posta ...