Valamit félre értesz... Ő írta, azt hogy hogyha nem volt rendszámozva, akkor nem mondják meg, hogy 80-as. Erre írtam, hogy hülyeség, mert ha akarják, úgyis megmondjk, hogy 80-as. Mind1, hogy milyen szám van rajta. Nekem is volt 80-asom, nem kötöttek belém, talán szerencsém is volt, de ha kijön elém valami és törik a motor, akkor nagyon megszívom...
Szerintem aki 50-essel akar menni az vegyen 50-es, aki nagyobbal, az vegyen nagyobbat, papirosan. Nem fogok túl sokat kockáztatni, annyit megér. Inkább legyen egy polír 50-esem, mint 1 szar nagyobb.... Üdv; Zoli
mondjuk behívják hengerűrtartalom mérésre? öcsém már járt így, egy mito-val. Mivel nem volt büntetett előéletű, és tudta azonosítani a motor előéletét, ezért csak pénzbírságot kapott gyorshajtásért+ valami szabálysértés már nem emlékezem, de ez vagy 10 éve volt
a CDI egyezik a blokkon ami van azt nemtudom de szerintem kéne.. a helye biztos hogyn em ugyanottvan én ugy gondolom csak msáhova kell állítani egyébként ugyanaz! de majd segít aki tudja biztosra én csak tippelek..
Haverom egyik ismerőse tud gravírozni és tud csinálni az eredeti alapján teljesen másik táblát, ami hiteles, de ha bediktálják a számot, akkor bukta van...
Szerintem aki 50-essel akar menni az vegyen 50-es, aki nagyobbal, az vegyen nagyobbat, papirosan. Nem fogok túl sokat kockáztatni, annyit megér. Inkább legyen egy polír 50-esem, mint 1 szar nagyobb.... Üdv; Zoli
2 rugó+posta ,csak előreutalás, alku nincs.