Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugyanazt magyarázzuk :) PEACE
Valamit félre értesz... Ő írta, azt hogy hogyha nem volt rendszámozva, akkor nem mondják meg, hogy 80-as. Erre írtam, hogy hülyeség, mert ha akarják, úgyis megmondjk, hogy 80-as. Mind1, hogy milyen szám van rajta. Nekem is volt 80-asom, nem kötöttek belém, talán szerencsém is volt, de ha kijön elém valami és törik a motor, akkor nagyon megszívom...

Szerintem aki 50-essel akar menni az vegyen 50-es, aki nagyobbal, az vegyen nagyobbat, papirosan. Nem fogok túl sokat kockáztatni, annyit megér. Inkább legyen egy polír 50-esem, mint 1 szar nagyobb.... Üdv; Zoli
jah ez lemaradt, hogy neki benne volt a vázban, hogy 50-es, ezért hívták be megméretni. És a motorszámmal baszakodtak
mondjuk behívják hengerűrtartalom mérésre? öcsém már járt így, egy mito-val. Mivel nem volt büntetett előéletű, és tudta azonosítani a motor előéletét, ezért csak pénzbírságot kapott gyorshajtásért+ valami szabálysértés már nem emlékezem, de ez vagy 10 éve volt
Na de ha volt ha nem volt rendszámozva, akkor is megmondják, ha akarják, hogy 80-as.
ez így igaz, mivel mindennek megvan a gyártási száma, és abból lehet visszakeresni. Milyen az előélete a motornak?
Ez szerintem abszolút hülyeség.
csak akkor tudják szerintem lenyomozni ha volt rajta rendszám, ha nemvolt akkor NO PARA a rendöröktől!
Hali!Valakinek nincs cserébe egy MB 5-ös váza?(csere egy MB 8-ra)Relatíve elég sürgős,addig nem kötök biztosítást.Előre is köszi!
Szívesen, máskor is !
a CDI egyezik a blokkon ami van azt nemtudom de szerintem kéne.. a helye biztos hogyn em ugyanottvan én ugy gondolom csak msáhova kell állítani egyébként ugyanaz! de majd segít aki tudja biztosra én csak tippelek..
Aha értem akkór a blokon is meg egyezik a heje?
80 asnak meg 50 esnek A CDI je egyforma !
Helló ha veszek 80nas mbx blokot akkor fel tom rakni rá az 50nes gyujtását ugy hogy nem kell cserélni vezérlő elektronikát?
olajszivornyám van.
2 rugó+posta ,csak előreutalás, alku nincs.
Értem, akkor szerintem ebben nem tudok segíteni...
konkrétan olajszivattyú érdekelne meg ami a motoron van összes zár(gyújtáskapcsoló,kormányzár,tanksapka,sisaktartó).
Bár nem hiszem, hogy az MB-be bele fognak kötni, pláne ha nem úgy mész vele.... Inkább a 125-ösöket vadásszák...
Haverom egyik ismerőse tud gravírozni és tud csinálni az eredeti alapján teljesen másik táblát, ami hiteles, de ha bediktálják a számot, akkor bukta van...
Mi kell? Hengerem van.
Hali!Nekem is ez lenne a gondom,hogy a táblát le kellene cserélnem 50esre.(MB-80) Tudtok valami tippet,hogy mit tegyek? :D
Szevasztok eladó holmiaim mbx 80 hoz....ülés, hűtő rác,láncvédő,stender,hátsó idom, benzin csap, meg van még ilyen apróbb lomok.....
A vízpumpádnál a szimering átengedi a vizet.
Azt a kis táblát álltalában sokan lepatintják, én inkább kicseréltem