Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyiért adod?
Fent van egy kép,nézd meg és ha kell írj.
Itt a kép róla ,ide írhatok djfrenky23@hotmail.com
Küldj egy e-mail címet és megbeszéljük
Rendbe van ,küldjetek egy e.mail címet és megbeszéljük.
Hali én megveszem ha esetleg az előttem szólónak nem kell!
Mert nekem kell!
engem érdekel, küldj róla képet
Szevasztok valakit érdekel egy pár lom olcsón? pld ..olajtartály,víztartály,hátsó idom és lámpa,stender,benzincsap,gáz bovden,fék kar,lánc védő,hűtő rác,légszűrő,és még egy két apróbb lom, a egészet odaadom 5 ezerbe+ a posta.
szerintem olyan 70 000ft ideális, de megbeszéljük!
Volna mit csinálni vele... :S Mit kérsz érte?
Nekem is van egy honda MBX80 as motor eladó, kisebb esztétikai hibával, viszont a motorja kiváló. Költözés miatt sürgősen eladó!
akit érdekel az hívjon 70/ 456 5526
Szabolcs Megyében van!
Igazából már el is kelt.....csere egy másik Simsonra. XD
Az illető bátrabb mint én :D
Viszont azért én keresgetek,hátha akad egy MB 5 valahol
az ötlet jó :) majd írd meg mi lett a motorod sorsa.
Fogalmazzuk úgy,hogy szeretnék fejlődni egy kicsit és nem akarok 50ccmről mondjuk egyből 600ccmre ülni XD (az autó mellett)
A Honda tényleg kicsit le van harcolva a Simson meg ahogy képeken is látszik,úgy ahogy rendben van(többet ér most a Hondánál!)
ha lesz rá lehetőségem azért beszerzek egy MB5-t,tetszik ez a motor :P
mondjuk simsonra cserélni egy hondát vagy gyári állapotú a simó vagy baja van a hondának. De ez a Te döntésed, ha szereted a kihívást és van pénzed akkor ne mondj le róla
Nos úgy látom,hogy nem érdemes foglalkoznom a "varázslással",túl sok a gond a motor körül(javítás,legalizálás),inkább elcserélem egy MB 5-re,ha akad valaki akinek kell egy 80as. XD
A képeimhez annyit fűznék hozzá,hogy tényleg nincs betonos fotó és az az érdekes,hogy a gépen sincs-ezen meg is lepődtem,mert a fotók tök mást sugallnak,mint ami a valóság-valahogy mindig úgy jött össze,hogy hétvégi háznál vagy pihenőkor pixeztünk,persze 90%ban betonon használom a motorom.
"3év alatt egyszer sem állítottak meg,pedig én télen is megyek"

hát egy simóról senki nem feltételezi, hogy 90ccm-es 4 beömlős " részing" gép, persze nem állít meg a zsaru
Helyszíni lefoglalásról még én sem hallottam. Behívják olyan létezik!

errefelé olvasgass, hátha mondanak valami jót

Amúgy a profilképeid között nincsen olyan fotó, hogy betonon mennél a simóval hondával a terep előttem kérdéses? Tapasztalat többiek?

Egy szó mint száz pénz és ügyesség kérdése... Meg nem kell lebukni a rendőr előtt békesség
A 80as meg az 50-es kivülről hót tök egyforma (majdnem)
Nem honda mbx buzi meg nem fogja mondani, hogy melyiek vlójában.
(ha kicsit ügyes vagy, akkor az sem)

Azt sem számít, ha bepróbálja, hogy a vázszám szerint, 80as.
Segédmtoron legálisan lehet blokkokat cserélgetni, és ha te "már így vetted" 50as blokkal, akkor bejaphatják, akkor az segédmotor.
Élő ember nem fogja tudni bebizonyítani hogy azt tecserélted 80-asról 50-es blokkra.

A rendőrőlk meg próbálkoznak, mert az a dolguk.

Két bukta lehetőség van, ha belasetzel, és a motort lefoglalják a helyszínen, elszálíltják, és bevizsgálják, de én iylenről még nem hallottam.

A másik, ha berendelik vizsgálatra.
HA nagyon parázol, szerzel egy másik, akár hót dögltt blokkot, ami 50-es és a két motorszámot azonosra hozod:)
A motort úgy cserélem egy Simsonra,az csere még "folyamatban" van mert a Simo még nálam van(ismerem a Honda előző tulaját).Igazából városban és városon kívül 8-10km-en használnám 50esként a motort.A helyi zsaruk,meg a franc tudja ,itt keverik az álományt más városok rendőreivel,hogy nem legyen sok a "hawer".Annyira nem jellemző,hogy lekapnak a motorról(3év alatt egyszer sem állítottak meg,pedig én télen is megyek),de motoros fesztiválokom megy a razzia.
ha jól értem már meg is vetted? és Te akarod csinálni, hogy 50-es papírral fusson. Akkor eddig nem használták a motort, vagy ezt most hogyan? Városban akarod használni / falun? Fiatal rendőrök azok gecik, mert azt hiszik övék a világ, erre kell figyelni
én törtem a 80 ast kijöttek elém, nem én voltam a hibás semmi problem nincs.de lehet csak szerencse !
Tulajdonképpem csak adásvételim vana motorról ahogy az előző tulajnak is csak az volt.(Szóval nem tudom igazolni a motor előéletét - teljesen)
Lényegében felesleges erőlködni,hogy "legális"legyen a 80-ason 50eskén.Ha jól értem.
Így van, csak azért mondtam.