hellosztok! Mentem ma az mbxemel és egy idő után elkezdet nagyon füstölni(kék füst) és amikor megálltam a blokk is gözölgött!
Nem tudjátok hogy ez mitől lehetet?
Igen? Na mindegy tavaj nyáron három motoros rendőr félre állitott és alaposan megnézték de nemvolt gond pedig a váztáblát is nézték. És belenyugottak hogy ez tényleg 50-es.
Henger kellett rá meg dugó gyűrű . Megvolt a 80-as henger hozzá megis volt furva csak a szaki aki furta sajna letörte a szoknya részét alul ami a blokkba megy.Igy vettem hozzá egy másik 80-as hengert .Egyébként adott a srác akitől vaettem egy csomó blokk alkatrészt meg furott hengert dugóval csak az 50-es volt.Ez egyébként gyárilag már a váz 50-es .
Értem
Én Niskolcról vettem meg üzemképtelenül . Megcsináltam jártam is vele de decemberben megadta magát nemtudom milett vele egyszer csak ilyen furcsa kopogós hangja lett a blokknak még nemhuztam szét igy nemtudom pontosan milehet vele. Csak sejtésem van hogy vagy a főtengely alsó tügörgője vagy a főtengely csapágy mehetett szét.
Sziasztok!
Elcserélnék egy Honda NSR 50-es,4 sebességes blokkot 40000 Ft-ra.
Nagyon jó állapotban van,szerintem még nem volt megbontva,gyári karbi(úszót kivettem)+6000,gyári kipuff+6000.
Akinek kérdése van,ne kiméljen:kalsan@mailbox.hu
Jó utat mindenkinek!
Hali! olyat kérdeznék hogy van a kuplungkosár aztán van egy ilyen bordás vagy miylen alátét és hogy ott a tengelyen van egy bevágás oda kell még egy alátét vagy mehet a lamellás cucc föl ?majd a tengely végén a bevágásba a seeger gyürü?
természetesen mbx80
váálaszt köszi előre is .
Nem tudjátok hogy ez mitől lehetet?