Helosztok!
Nem érdekell valakit riasztó mbxbe?Elsősorban olyanoknak ajánlom akik féltik a motorjukat! Jelenleg bent van az mbxemben de ha valakit érdekell akkor kiszerelem egész jó akis riasztó mert rá csapsz a tankra és egyből el kezd szólni adok hozzá kettő távirányitót!
Csináltam róla egy két képet.
Ezért írtam,hogy meleg motornál tapasztaltam,előtte mentem a géppel legalább 20km-t(csak ekkot tűnt fel).Szerinted ez lehet valami komolyabb hiba előzménye?
A henger csattogást én is tapasztaltam ilyen minusz 5 foknál és hidegebbnél nekem olyankor kifújt egy minimálisan de miután bemelegedett nem csinálta! ez ugyebár a hidegnek is bemondható
Sziasztok!
Van valaki Vas megyében Mb 8-as (esetleg Sárváron?)?
MB 8hoz nincs valakinek gyújtáskapcsolója és ülése?
3.kérdésem az volna,hogy ma mentem egy próbakört egy MB8-al,miért van,hogy teljes gázelvételnél mintha csattogna a henger(meleg motornál)és kicsit rángat is,ez bármely sebességi fokozatban tapasztalható,de lényegében 5.ben tapasztaltam.Tulajtól nem akartam kérdezni,bármit mondhat.Elég sűrgős a kérdés,szóval valaki légyszi írjon valami okosat!Előre is köszi!
Munkavégzés közben a gyűrű hengerfalra gyakorolt nyomásának csak egy ksi részét adja a gyűrű mechanikus feszítő rugóereje, a felületi nyomás nagy rézsét, maga a gáz állítja elő.
Mivel az alsó gyűrű már csak töredék nyomást lát, elkél alá egy rezgéscsillapító rugós izé
Szia. Nem tudom hogy a 125-é olyan e mint ami az 50-s nsr meghajtója . Annyi tuti hogy az mbx-n ami van az egyezik vele. De köszönöm hogy szoltál
A tesód motorja amugy müködik? már mint az nsr...
Szia...a komplett meghajtó tört el.. az ami az első tengelyre megy rá.
A spirál is elszakadt.... ha esetleg jó és eladod,meg venném.
Persze ez 50-s nsr
Köszi Akkor a meghajtó is egyezik.....ha jól emlékszem. Sajna meghajtót is kell cserélnem....az is törött
Ha esetleg...valakinek lenne eladó spirálja+meghajtója...azt meg venném.
Nem szeretném ugy eladni,hogy valami nem működik rajta.
anyit tudok segíteni hogy az mbxnek meg egyezik km óra és a fordulat szám mérő spirálja pontosabban a km óráé hosszabb,holnap rakok fööl kéept hogy milyen ! üdv.
Urak.....lenne egy kérdésem.
El szakadt a km-óra spirál az nsr-n.....az mbx spiráljának milyen a meghajtó felöli vége? Mert csak olyat tudok rendelni...persze ha egyezik az nsr spiráljával. Ilyen kellene....
Nem érdekell valakit riasztó mbxbe?Elsősorban olyanoknak ajánlom akik féltik a motorjukat! Jelenleg bent van az mbxemben de ha valakit érdekell akkor kiszerelem egész jó akis riasztó mert rá csapsz a tankra és egyből el kezd szólni adok hozzá kettő távirányitót!
Csináltam róla egy két képet.