Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helosztok!
Nem érdekell valakit riasztó mbxbe?Elsősorban olyanoknak ajánlom akik féltik a motorjukat! Jelenleg bent van az mbxemben de ha valakit érdekell akkor kiszerelem egész jó akis riasztó mert rá csapsz a tankra és egyből el kezd szólni adok hozzá kettő távirányitót!
Csináltam róla egy két képet.
hát utána kell húzni a tőcsavaroknak vagy rosszabb esetben a hengerfej tömítésed ment szét nekem az például vasból van vagy valami fémből
Ezért írtam,hogy meleg motornál tapasztaltam,előtte mentem a géppel legalább 20km-t(csak ekkot tűnt fel).Szerinted ez lehet valami komolyabb hiba előzménye?
A henger csattogást én is tapasztaltam ilyen minusz 5 foknál és hidegebbnél nekem olyankor kifújt egy minimálisan de miután bemelegedett nem csinálta! ez ugyebár a hidegnek is bemondható
szerintem a 2 t nek nem a legjobb ha elveszed a gázt és motorfékezel főleg nagy fordulatról msát sajnos nemtok :/
Sziasztok!
Van valaki Vas megyében Mb 8-as (esetleg Sárváron?)?
MB 8hoz nincs valakinek gyújtáskapcsolója és ülése?
3.kérdésem az volna,hogy ma mentem egy próbakört egy MB8-al,miért van,hogy teljes gázelvételnél mintha csattogna a henger(meleg motornál)és kicsit rángat is,ez bármely sebességi fokozatban tapasztalható,de lényegében 5.ben tapasztaltam.Tulajtól nem akartam kérdezni,bármit mondhat.Elég sűrgős a kérdés,szóval valaki légyszi írjon valami okosat!Előre is köszi!
Most Okosodtam én is
Alulra.

Munkavégzés közben a gyűrű hengerfalra gyakorolt nyomásának csak egy ksi részét adja a gyűrű mechanikus feszítő rugóereje, a felületi nyomás nagy rézsét, maga a gáz állítja elő.

Mivel az alsó gyűrű már csak töredék nyomást lát, elkél alá egy rezgéscsillapító rugós izé
Mire gondoslz pontosan ?
Nem működik, áll a henger, mert sokat állt a bontóban. Ha sikerül szétszedni törés nélkül, akkor az fasza lesz. :D
Haki Mindenkinek+
Valaki megtudná pontosan mondani hogy mbx 80-asnál melyik gyürü alá kell rakni azt a kis vékony hullámos gyürüt?
Hali
Ez a motor most nállam van . Vagy ez a klónja?
Szia. Nem tudom hogy a 125-é olyan e mint ami az 50-s nsr meghajtója . Annyi tuti hogy az mbx-n ami van az egyezik vele. De köszönöm hogy szoltál
A tesód motorja amugy müködik? már mint az nsr...
Szia...a komplett meghajtó tört el.. az ami az első tengelyre megy rá.
A spirál is elszakadt.... ha esetleg jó és eladod,meg venném.
Persze ez 50-s nsr
Szia! Nekem van NSR 125-ösöm, 2ő is. Ha kell alkatrész, írj: bzoltan94@gmail.com

Az egyik kocka a másik dupla körlámpás, van 1-1 kép az adatlapomon... Üdv; Zoli
szerintem nekem van meghajtó részem de nem biztos te arra gondolsz ami a felnibe van ugye vagy az egész meghajtó részed ment tönkre?
Köszi Akkor a meghajtó is egyezik.....ha jól emlékszem. Sajna meghajtót is kell cserélnem....az is törött
Ha esetleg...valakinek lenne eladó spirálja+meghajtója...azt meg venném.
Nem szeretném ugy eladni,hogy valami nem működik rajta.
anyit tudok segíteni hogy az mbxnek meg egyezik km óra és a fordulat szám mérő spirálja pontosabban a km óráé hosszabb,holnap rakok fööl kéept hogy milyen ! üdv.
Urak.....lenne egy kérdésem.
El szakadt a km-óra spirál az nsr-n.....az mbx spiráljának milyen a meghajtó felöli vége? Mert csak olyat tudok rendelni...persze ha egyezik az nsr spiráljával. Ilyen kellene....
jaja persze fordítva van azt én is néztem utólag de ez csak így összedobtam hogy fog kinézni ! utólag már én is néztem de utána szedtem is szét .
Lehet, hogy bennem van a hiba de mintha fordítva lenne az a két első villa, mármint hátrafelé.
Zsír! majd nyár felé gurulhatnánk :D
Honda MB felújítási projekt így áll most már csak festés meg még pár apróság hiányzik!
Én közel lakok szolnokhoz oda járok suliba is :D
Hellosztok!
Nincs valakinek egy eladó kipufugó furulyája?