Én úgy ellenőriztem, hogy beleraktam a tűgörgőt és a csapot a hajtókarba, majd mozgatni kezdtem, vagyis próbáltam, de nem lógott. Ha lóg, akkor cserés. Otthoni körülmények közt, olyan szerszám nélkül szerintem elég ennyi is.
Persze, h a hajtórúd elszineződött, vagy a görgő futófelülete lunkeres, kipattogott, akkor csere.
Igazából mérni is kellene, de azt nyilván nem tudja mert gondolom nincs furatmikrója, de rendszerint a hajtórúdszem előb megy tönkre más módon mint elkopna.
A szem rendszerint túlél néhány görgőcserét, ha nincs semmi gyanús jel, nem érdemes az egészet cserélni, mert a gyéri alkatrész drága, az utángyártott meg rendszerint nem hozza a gyári minőséget, ha meg igen, akkor a gyárinál is drgább:)
Szia! Ha találsz, olyan 40 körül lehet venni karbival, kompletten blokkot, de sokszor zsákbamacska... Ugyanúgy passzol a vázba, a hengerben a persely kisebb, kisebb a karbi, kisebb a főtengely sonkája, valamint az ellensúly.... De belemegy a vázba a másik helyett...
A helyesírásodra figyelj oda, kezdd azzal, hogy a ,,mijen"-t LY-vel írd... Tehát: ,,milyen''
Sok esetben ilyenkor a hajtókart is cserélni kell, vagy Simsonnál láttam olyat, hogy perselyt csináltak bele... Ha saját részre kell, szerintem érdemes meghajtókarozni - ha engedi a pénztárca - vagy legalább kiméretni... Üdv; Zoli
Helló van egy mbx 50nasam a 80nas blokk ugyan ugy paszol a vázba , a gyujtás is paszol minden ?stb, sok infot kérek ?
mert még ezeket nem tom, mijen áron van egy mbx 80blokk ami jo álapotu karbi val+kipufal?
választ előre is köszi helló
A görgőből vaslami normális, járműbe valót vegyél, ne vlaami 300 forintos kínai hulladékot.
a járműbe való görgő hőkiegyenlített, javított siklású cucc, a katalógusok külön fejezetben hozzák, ne hagyd megad rbeszélni nem bele valóra.
N e motorosboltban vedd,mert szeretnek mindenféle szart eladni,mert nem értenek hozzá rendszerint.
Ballagj be egy csapágyboltba, és ott ragaszkodj a hajtórúdszembe való cucchoz.
( a szembe valógörgő jelzése KBK vagy KZK)
Görgőcserénél a csap is cserélendő, a tartó drótzégerekkel együtt.
Egyben sikerűlt kiszednem csak mikor leraktam egy tepsibe akkor esett szét még örűltem is hogy nem bent esett szét, egyébként köszönöm a hozzászolsástŰ:)
Hello!
Pesten vettem december végén, hátúl pireli gumi van. Megy még a gép csak meg kell rajta csinálni egy két dolgot de amúgy nagyon fasza állapotban van! Nem tudsz adni egy msn címet vagy facebook amin eltudlak érni lenne egy két kérdésem?
Hello!
Ezt a motort véletlenűl nem Pestről vetted? és hátúl még a pirelli gumi van?
A képet nézve nagyon hasonlít az én régi gépemre sőt 1000% hogy ez az enyém volt . Hogy működik megy még rendesen?
Ha bármi kérdésed van vele kapcsolatban segítek.
Üdv.: Peti
Nekem motors botlban ajánlott a faszi 20w50 et is ! azt modnta apriliákba meg 100 körli kböcentikbe ezt szokták venni, vinni és joo.
szoval ennyit akrtam cask hozzáfzni :D
Igazából mérni is kellene, de azt nyilván nem tudja mert gondolom nincs furatmikrója, de rendszerint a hajtórúdszem előb megy tönkre más módon mint elkopna.
A szem rendszerint túlél néhány görgőcserét, ha nincs semmi gyanús jel, nem érdemes az egészet cserélni, mert a gyéri alkatrész drága, az utángyártott meg rendszerint nem hozza a gyári minőséget, ha meg igen, akkor a gyárinál is drgább:)
A helyesírásodra figyelj oda, kezdd azzal, hogy a ,,mijen"-t LY-vel írd... Tehát: ,,milyen''
mert még ezeket nem tom, mijen áron van egy mbx 80blokk ami jo álapotu karbi val+kipufal?
választ előre is köszi helló
A görgőből vaslami normális, járműbe valót vegyél, ne vlaami 300 forintos kínai hulladékot.
a járműbe való görgő hőkiegyenlített, javított siklású cucc, a katalógusok külön fejezetben hozzák, ne hagyd megad rbeszélni nem bele valóra.
N e motorosboltban vedd,mert szeretnek mindenféle szart eladni,mert nem értenek hozzá rendszerint.
Ballagj be egy csapágyboltba, és ott ragaszkodj a hajtórúdszembe való cucchoz.
( a szembe valógörgő jelzése KBK vagy KZK)
Görgőcserénél a csap is cserélendő, a tartó drótzégerekkel együtt.
HA nem rendzte le a hengerd, mákod van.
Javasolt a karter alapos átmosása, átfuvatása, kikotrása egy drótra fűzözt mágnesdarrabbal,különös tekintettel a főciben lévő likakra.
HA a darálékot beszedi az alsó görgő, akkor az is törni fog
Milyen program kell ehz a szerelési utmutatóhoz hogy megtudjam nyitni? Segitséged előre is köszönöm
kneelinthecorner@windowslive.com
Pesten vettem december végén, hátúl pireli gumi van. Megy még a gép csak meg kell rajta csinálni egy két dolgot de amúgy nagyon fasza állapotban van! Nem tudsz adni egy msn címet vagy facebook amin eltudlak érni lenne egy két kérdésem?
Ezt a motort véletlenűl nem Pestről vetted? és hátúl még a pirelli gumi van?
A képet nézve nagyon hasonlít az én régi gépemre sőt 1000% hogy ez az enyém volt . Hogy működik megy még rendesen?
Ha bármi kérdésed van vele kapcsolatban segítek.
Üdv.: Peti
szoval ennyit akrtam cask hozzáfzni :D