Hello!
Tudna vakaki segiteni, milyen olajat tegyek a blokkba ?
levágot sárvédőmet cserélném gyárira és még rá fizetnék ha valakit érdekel az üzlet az irjon...
a képen látható a sárvédő!
Szia! Mi már régen beszéltünk, de lemondtad. 6eFt plusz posta, de teljesen tökéletes, a gumi is használható, nem üt, nem lóg, nincs benne 8-as, a motor állapotán is látszik, hogy fasza! Ha érdekel, kérlek ide írj: bzoltan94@gmail.com
Van még több alkatrészem, ha érdekel más is. Üdv; Zoli
olyan 70-75000ft, de a berúgókar le van törve, és az akkumulátor is le van merülve. Mikor megvettem a tankon volt két kisebb horpadás, de nem vészes. Egyébként motorikusan egyben van, és a fényezés is kiváló!
Üdv!
irtam már egy pár e-mailt de nem válaszoltál. A hátsókerék meg a főtengő miatt. Irj vissza e-mailbe hogy tudod küldeni a cuccot ? Hová utaljak? Hátsó sárvédőd esetleg nemlenne?
Nekem is van egy honda MBX80 as motor eladó, kisebb esztétikai hibával, viszont a motorja kiváló. Költözés miatt sürgősen eladó!
akit érdekel az hívjon 70/ 456 5526
Tudna vakaki segiteni, milyen olajat tegyek a blokkba ?
levágot sárvédőmet cserélném gyárira és még rá fizetnék ha valakit érdekel az üzlet az irjon...
a képen látható a sárvédő!
8 eren 110 .. 70 el ment 6.ba 5 ezren szerintem az teljesen joo..
15x36 nem olyan rosz .. erőtől fűgg...
Van még több alkatrészem, ha érdekel más is. Üdv; Zoli
Az e-mail cimem: laci7137@gmail.com
olyan 70-75000ft, de a berúgókar le van törve, és az akkumulátor is le van merülve. Mikor megvettem a tankon volt két kisebb horpadás, de nem vészes. Egyébként motorikusan egyben van, és a fényezés is kiváló!
irtam már egy pár e-mailt de nem válaszoltál. A hátsókerék meg a főtengő miatt. Irj vissza e-mailbe hogy tudod küldeni a cuccot ? Hová utaljak? Hátsó sárvédőd esetleg nemlenne?
Árral kérném, ha lehet, de csak érdeklődöm... Üdv
Sajnos 80-ashoz nincs rendes könyv, csak 125-öshöz, ill van elektromos kapcsolási rajz 50-eshez.
Üdv:
Atca
amugy miylen olaj kéne blokkba ? vmi hajtomüolaj oké de miylen sürüségű?
akit érdekel az hívjon 70/ 456 5526