Szevasztok van egy két apró lomom honda mbx 80 hoz pld : hátsó idom,hátsó lámpa,ülés, benzin csap és tank,gáz bovden,hűtő rács ,olajtartály,víztartály ,stender,és egy két apróbb lom...ha kell valami írj és megnézem van e...
Helo ! lenen gondom.. :D S:
leszedtem a kuplungomat, eltekergettema dolgokat ..néztem hogy forog stb.. és most akkor ez a jelre állítás hogy is mükszik S: ? mert nem értem :$ valaki elmagyarázná pls ? meg ha lenne valakinek egy robbantott rajz megköszönném ELŐRE IS KÖSZI .
Szia Toby888! Már beszéltünk az üzenő falon,még megvan a berúgó szerkezet a képek fent vannak,ha vissza lapozol két oldalt.Ha kell 5.000.-ft -ért komplett a tiéd +posta.
Hali
Érdeklődnék hogy a hátsókereket mennyiért adnád és a főtengelyt. Ja és persze hogy milyen állapotban vannak esetleg pár képet tudnál küldeni róluk? Az e-mail cimem: laci7137@gmail.com
Nekem egy tanksapka kéne meg egy első sárvédő!ha van akkor éredekelne...
Tegyél ajánlatot.
leszedtem a kuplungomat, eltekergettema dolgokat ..néztem hogy forog stb.. és most akkor ez a jelre állítás hogy is mükszik S: ? mert nem értem :$ valaki elmagyarázná pls ? meg ha lenne valakinek egy robbantott rajz megköszönném ELŐRE IS KÖSZI .
e-mail : r.tibor88@hotmail.com
Érdeklődnék hogy a hátsókereket mennyiért adnád és a főtengelyt. Ja és persze hogy milyen állapotban vannak esetleg pár képet tudnál küldeni róluk? Az e-mail cimem: laci7137@gmail.com
elso-hatso felni, 1 gumi (michelin en vettem ra es 2 hetet hasznaltam+belso), hatso fek, pedal, legszurohaz, lancszett, blokkfelek, gyujtasdekli, kuplungdekli, kuplung, fotengely, gyujtas (alaplap"lendkerek), feszszabalyzo, cdi, hatso lampa, valtokar, valtotengely+lepteto resz, hengerszett (frissen furva, uj dugoval, 20 km-t ment kb jaratva), berugoszett, lengovilla+csukloszerkezet, kozpontoteleszkop, sztender, elso kerektengely, 2 oldalidom (1-1 ful torott)