Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Önnek, azt nem ajánlom!
Hali! van valakinek mbx 80 ba AMBIKA dugó ? ha igen akkor vélemény ?
Helo! Segítene valaki ? milyen olajat tegyek a blokkba ?
Üdv,érdekelne Mbx 80-hoz könyv,lenne neked?
nekem van cdi-m. meg mas cuccok is. cdi:1500 ft. elerhetoseg adatlapon.
igen az jó lenne! gyári kéne ami nincs levágva...
Megnézzem, megvan e még az e sárvédő?
Sajna azok már elkeltek...
Hello!
Nekem egy tanksapka kéne meg egy első sárvédő!ha van akkor éredekelne...
Asszem megvan még.

Tegyél ajánlatot.
Hello valaki megtudná mondani mbx 80 ba blokkba milyen olaj kell ?elrőe is köszi!
Szevasztok van egy két apró lomom honda mbx 80 hoz pld : hátsó idom,hátsó lámpa,ülés, benzin csap és tank,gáz bovden,hűtő rács ,olajtartály,víztartály ,stender,és egy két apróbb lom...ha kell valami írj és megnézem van e...
szia mbx van e cdi elektronikád? és ha van akkor menyi az ára?
Köszönöm szépena segítséget!
Ítt van a teljes szerelési útmutató, szervízkönyv: http://data.hu/get/3573546/Hon...
Helo ! lenen gondom.. :D S:
leszedtem a kuplungomat, eltekergettema dolgokat ..néztem hogy forog stb.. és most akkor ez a jelre állítás hogy is mükszik S: ? mert nem értem :$ valaki elmagyarázná pls ? meg ha lenne valakinek egy robbantott rajz megköszönném ELŐRE IS KÖSZI .
Szia Toby888! Már beszéltünk az üzenő falon,még megvan a berúgó szerkezet a képek fent vannak,ha vissza lapozol két oldalt.Ha kell 5.000.-ft -ért komplett a tiéd +posta.
Üdv valaki nem tudja a kormánycsapágyba mekkora méretű golyók vannak? kösz
Üdv.Nekem komplett berugó cuccos kéne (tengely, fogaskerék, racsni, kar) szal kompletten!Az mennyi della lenne ?
e-mail : r.tibor88@hotmail.com
mentek is a kepek levelben.kiegyezunk vhogy
mindjart mennek a kepek emailben. arat megbeszeljuk utana.nyugi barati lesz nagyon.
Hali
Érdeklődnék hogy a hátsókereket mennyiért adnád és a főtengelyt. Ja és persze hogy milyen állapotban vannak esetleg pár képet tudnál küldeni róluk? Az e-mail cimem: laci7137@gmail.com
elado cuccok mbx-hez: nagyon barati aron!
elso-hatso felni, 1 gumi (michelin en vettem ra es 2 hetet hasznaltam+belso), hatso fek, pedal, legszurohaz, lancszett, blokkfelek, gyujtasdekli, kuplungdekli, kuplung, fotengely, gyujtas (alaplap"lendkerek), feszszabalyzo, cdi, hatso lampa, valtokar, valtotengely+lepteto resz, hengerszett (frissen furva, uj dugoval, 20 km-t ment kb jaratva), berugoszett, lengovilla+csukloszerkezet, kozpontoteleszkop, sztender, elso kerektengely, 2 oldalidom (1-1 ful torott)
Üdv van egy honda mb 8-as csupasz vázam ha valakinek kell 3000-é viheti nálam csak a helyet fogja de jó állapotban van
van ez így :)