Na jó, de mibe kell? MTX MBX 50 80 125? Nekem van 80-asba MTX-ből, MBX váltódobom is van hozzá, így abba is be tudod rakni, de szerintem a 125ös az más. Egyébként van 125ös is, de az olasz blokkba való... Üdv
Halottam, hogy a Honda mbx 125 váltója megeggyezik az mtx 125 ével, és van pár kérdés. Hogy az mtx 80 váltója , vagy mbx 80 váltója is ugyan az mint az mbx 125-é ?
Ha van alkatrész akkor ide pls. konradj@freemail.hu ///Köszönöm///
sziasztok honda mtx fórumba találtok mbx-hez pár cuccot. most írtam nekik is. új főtengő henger új dugóval + komplett gyujtás elsőteló stb...... elérhetőség msn hajnalgabo@hotmail.com vagy 30 412 43 67
a tengely vege meg lett flexelve sztem kicsit.a tobbi resze hibatlan jo allapot.azert van osszergasztva hogy ne szorodjon szet. arban 1500 ft igy ahogy van a kepen. :D erd adatlapon.
Szia madi 128! Nekem is van berúgó szerkezetem amit keresel, ha vissza mész egy oldalt fent vannak a képek csak a berúgó kar lemarat. Ha érdekel a tfsz:06-70-255-1930.
Eladó egy db Honda MBX 50-80, MTX80-125, MB, MT Honda Dió fesszab, vadonat új állapotban, motoron csak kipróbálás céljából volt. Boltban az új ára 3500 felett én lényegesen olcsóbban adom, csak a helyet foglalja
Halottam, hogy a Honda mbx 125 váltója megeggyezik az mtx 125 ével, és van pár kérdés. Hogy az mtx 80 váltója , vagy mbx 80 váltója is ugyan az mint az mbx 125-é ?
Ha van alkatrész akkor ide pls. konradj@freemail.hu ///Köszönöm///
érdekelne a berugó részed képeket tudnál küldeni róla vagy valami előre is kösz
Eladó egy db Honda MBX 50-80, MTX80-125, MB, MT Honda Dió fesszab, vadonat új állapotban, motoron csak kipróbálás céljából volt. Boltban az új ára 3500 felett én lényegesen olcsóbban adom, csak a helyet foglalja