Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy esztergás megmondja neked, sőt csinál is hozzá!
Esetleg nincs msned ?
köszi :D
elfelejtetetm sorry :$ holnap délelött 1000% h csinálok képet és leis irkálom:)
Helóóó.
Aztszeretném megkérdezni hogy mbx-125 höz mekkora lendkerékleszedő kell .
Sürgőőős lenne mert már hihetetlen elvonási tüneteimvannak XDXDXDelőreisköszi.
Hali Uzsi megnézed nekem akkor amit mondtál?
Jó lenne beindítani a vasat!
Nagyon szépen köszönöm!
Holnap lemegyek a motoromhoz és megnézem neked ha ugy jó :)
Sajnos már nincs MBXe-m, az előbb mellékelt rajzon rajta vannak a színek, de szerintem kérdezd Uzsi-t.
Azért ha valaki mégis tudja a jó sorrendet legyen szíves leírni nekem!
Nagyon szépen megköszö nném!
Köszi a segitséget! azt én is tudom hogy van hozzá egy fehér dugó ,,sorkapocs" csak én kihúztam belőle a sarukat sajnos..
Ja és van alkatrészem is, ha kell valami. Bár már nem olyan sok minden, de ha nekem nem is, havernak van...
Szia! Ehez van gyárilag a vezeték-kötegen egy sorkapocs, amit csak be kell dugni, és már megy is. :D Üdv; Zoli
Sziasztok!
Légyszíves segítsetek hogyan kell visszakötni a gyújtás sarukat mert lehúztam és nem tudom a helyes sorrendet!
ide írjátok vagy sandorjozsef23@gmail.com Köszönöm előre is!
06705655856
és attilahuntert hogy tudom elérni?
MBX-80 hoz váz első hátsó kerék gumival villa kormány kuplung szerkezet hűtő víz pumpa gyújtás lendkerékkel váltó eladó
Tökkéletes.Akkor nagy valószinüséggel a napokban meg foglak keresni hogy pontossan hova is kellene postázni meg persze a fizetési részletekkel.Előre is köszi.
Üdv :Tibor
attilahunter - nek szerintem van normális sárvédöje:)
Hát csak egy fehér sárvédőm van de az törött.DE tudom ajánlanni "attilahunter"
Hello! Hát veszprémi vagyok, és milyen árban adnád az alkatrészeket?
Szia Zoli94! Olvastam hogy a motorodhoz / mtx/ keresel dugót. Ha segíthetek akkor a robogotuning.hu próbáld , most néztem és vannak dugók mbx-mtx-ig.sok sikert.
Szia! Az ára nem változott, a tengely+berúgókar 4000ft a tartozékok+1500ft.+posta költség.ami kb:1300ft.Az alkatrészek mint látod jó állapotúak, bár a berúgókar lemaradt a képekről. Üdv:Pozi.
nagyon zsíír
és akkor mennyit kérnél érte koplettan az egészért ?
[ berugótengely+fogaskerék+racsni]
Hello! Nekem lehet h van.Hová valósi vagy ?