Szia Zoli! A gép megy,jelenleg 95-öt,majd,ha jó idő lessz piszkálgatom.
Az NSR blokk megvan,de azt szeretmném egyben eladni,amúgy abban is ablakos dugyttyú van.
üdv
Szia! Megvan még az NSR 50 blokk? Engem a henger, dugattyú, vagy a méretei érdekelnek, mert az MTX-embe nem kapok dugót, csak NSR-ét, de nem tudom hogy jó-e bele, mert az ablakos... Amúgy megy a gép? Üdv; Zoli
Szevasztok!
Ha valakinek van mbx80-hoz első sárvédője,tanksapkája amiek kulcsa is van az érdekelne!
Ha valakinek van akkor az küldjön nekem egy e-mailt:erpe1207@freemail.hu
Stia Toby 888! Nem tudom nekem írtál-e a fórumon, de a berúgó tengely és minden tartozéka megvan! Mi kellene pontosan? A tengely és a berúgókar 4000 ft. a hozzá tartozó két fogaskerék+rugó 1500ft. Ha kell teszek fel képeket.
Üdv.Nekem a berugótengely meg a berugó kar kéne.Akkor ugye ez a kettö 4000 pénz.A kérdés hogy a tengelyhez megvan minden cucc ? vagy csak csupasz tengely és kar van ?Elöre is köszi.
Üdv : Tibor
Üdv!
Engem érdekelne a km óra meghajtás vagy a kis műanyag fogaskerék belőle. 50-es hez kellene de szerintem ugyanolyan. Ha megvan megegyezhetnénk. Köszi.
Sziasztok!
Ha valakinek van mbx80-hoz komplett gyújtása( alaplap tekercsekkel, jeladó, trafó és miegymás). Csak működőképes érdekel, ami szerintem eggyértelmű =)
Ha valakinek van az légyszíves írjon az e-mailemre: budai.boldi@gmail.com
Az NSR blokk megvan,de azt szeretmném egyben eladni,amúgy abban is ablakos dugyttyú van.
üdv
Ha valakinek van mbx80-hoz első sárvédője,tanksapkája amiek kulcsa is van az érdekelne!
Ha valakinek van akkor az küldjön nekem egy e-mailt:erpe1207@freemail.hu
Köszi
Üdv :Tibor
r.tibor88@hotmail.com
Engem érdekelne a km óra meghajtás vagy a kis műanyag fogaskerék belőle. 50-es hez kellene de szerintem ugyanolyan. Ha megvan megegyezhetnénk. Köszi.
Nincs már meg sajna...
Annyit tudok, hogy vizes MBX80-ra való Mikuni karbi.
http://www.vatera.hu/listings/...
(valto, vizpumpa, karbi, tanksapka,ules nincs meg...)
Ha valakinek van mbx80-hoz komplett gyújtása( alaplap tekercsekkel, jeladó, trafó és miegymás). Csak működőképes érdekel, ami szerintem eggyértelmű =)
Ha valakinek van az légyszíves írjon az e-mailemre: budai.boldi@gmail.com
70-es is jó:D
előre is köszi!