Hello szia figyelj! Van egy kurvajó hátsókerekem. Az első kerekednek a párja, gyári. 7000 + posta, már repül is hozzád! Sógornőm a csomagfelvételes figyelj, ő is örülne a csomagfelvételnek, lenne munkája a postán.
nekem is kb annyit megy a hondám enyémen meg technigas kipu van és nagyon sokat dob rajta pedig nem 80-ra való.
Amúgy tiédre robogóét tetted rá vagy honnan szereztél rá kiput ?
Vannak használható utángyártott darabok, a legolcsóbb tajvaniak közül is a piros dobozos, egészen használható(90es simsonba is tettünk sokat) és a legtöbb dugattyús cég gyárt hozzá dugót.
Gakorltailag az Ambikán kívül -amit nem javaslok-csak pénztárcafüggő.
Köszönet mindenkinek, így megtudtam hogy azért nem jó a karbim mert 125ösre való. Úgy emlékszem, hogy valahol van elfekvőben egy karbim, ami 50es en volt rajta, majd megnézem a torokátmérőjét és ha csak 16os akkor mindenképpen kell ez, de csak hétvégén leszek otthon.
Csak segitségként az 50 esen 16 a 80 ason 18 as van attol hogy az 50 esen 18 volt a gyárija ugyanugy 16 lenne .
Ha egyezik a felfogatás az mb és mbx akkor 100% hogy jó.
Szia! Utána néztem és az mb, mbx mt mtx-ekhez ugyanolyan karbi megy, de most nem tudom hirtelen mekkora a beömlő átmérője. Szerintem az 50esé kicsi lesz hozzá, de majd hétvégén leszedem és és utána visszajelzek, hogy jó lesz-e.
Szia gsi8809! Van mbx50-es karbim a beömlő 18mm. javítva volt de meg van minden része.Én nem használtam de szerintem jó. Nem tudom hogy mb 80-as hoz jó-e,de ha kell du-tán teszek fel képet.
Amúgy tiédre robogóét tetted rá vagy honnan szereztél rá kiput ?
Gakorltailag az Ambikán kívül -amit nem javaslok-csak pénztárcafüggő.
Ebbe miylen dugót ajánlasz ?
előre is köszi :)
Ha egyezik a felfogatás az mb és mbx akkor 100% hogy jó.
e-mail: gsi8809@gmail.com
Köszi