Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Engem érdekelne a km óra meghajtás gondolom ugyanolyan mint az 50-esé. Ha működik és még megvan, írnál egy árat hogy megtudjunk egyezni? Válaszod előre is köszönöm.
Üdv! 50-es mbx-hez keresek km óra meghajtót vagy a kis műanyag fogaskereket bele. Ha valakinek van eladó kérem írjon! A válaszokat előre is köszönöm.
Valamint még egy első felni, gumi nélkül: 4000Ft. és egy hátsó kerék kompletten: 6000Ft.
Eladó Honda MBX bontott alkatrészek.

Ami még megvan:
----------------------------------------------------------
Ku
plung bowden --- 1000 Ft
Gázbowden --- 3000 Ft
CDI --- 4000 Ft
Fesz szab --- 3000 Ft
Hátsó indexek --- 2000 Ft
Olajtartály --- 3000 Ft
Relé --- 1000 Ft
Féklámpa kapcsoló --- 1000 Ft
Kuplung --- 4000 Ft
Ford. mérő meghajtó tengely... --- 3000 Ft
És még pár kisebb alkatrész.
----------------------------------------------------------

Ha érdekel valami, keress fel bátran:
email: bzoltan94@gmail.com
tel: 0670-6076818
---------------------------------------------------------
-
Szia! Itt vannak a képek a 80-as blokkról egyben 30.000-ft.
Alkatrészenként pl.:(kuplung, sebváltó, lendkerék,főtengely,henger+hengerfej)5000-ft/db.A komplett gyújtás, (a berugótengely+berugókar, központi olajzó) 4000ft/db. A kibelezett blokk és a 2 dekni 8000ft.A többi apróság 500-1500-ig.
Nem semmi szándékom nincs : )Köszi.
Akkor kivülröl teljesen egyforma ? a blokk?
Henger, főtengely, és a blokkflek is jobban fel vannak marva, ha a 80-asra akarsz rátenni egy 50-es hengert akkor elég nagy lyuk marad.
Máshogy fogalmazok : ) azt tudom hogy kivülröl nincs különbség de a blokkon belül csak a henger vagy más is különbözik ?
Hali! megtudná valaki nekem mondani hogy az mbx 80 és az mbx 50 között léynegében mi is a különbség ? csak a henger? vagy a blokkon belül főtengő is ? vagy valami.. :D előre is köszi )
Helo: )
Azt nemtudom miylen kompresziónak kell lenni de viszont az átéttel elöl ugy tudom 1000% hogy 15 ös hátul pedig 38 vagy 36 nekem a 80 ason 36 van : )
Üdv.
Szia! A hengerben lesz a baj, vagy valamilyen tömítésnél. De én a dugattyúgyűrűk kopására gondolnék először. Nézd meg, hogyha belerakod a gyűrűt a hengerbe, akkor a gyűrű 2 vége közt, hány mm van. Úgy emlékszem 0,2 mm körül van a jó, de ez nem 100%. Nézz utána! Most fejből meg nem mondom, de valahol le van írva, hogy hány tizedig jó. Valami biztosan azzal lesz, ott veszti el a kompressziót, és az erőt... Remélem tudtam segíteni. Üdv, Zoli
Helló van egy honda mbx 50 nesem fkete és felujitottam teljesen van ben 340km és menyi kompreszionak kéne leni benne mert smián át forgatom a lendkereket de a motor nem szimeringes könyen indul és nagyon megy és csak az abajaom vala hogy 5-6 ezer között elfogy az erö az miért van? 75000 től meg nyujtya atelot
ja és mijen átétele van az a50nes nek emailbn is válaszolhatok simson8888@hotmail.com előre is kösz a választ helló
Hello
Mennyi lenne a blokk ? Egyben van megvan rajta minden? Képet tudnál küldeni róla? Az email cimem:laci7137@gmail.com
Hello
Kipufogod gyári? Ha igen mennyi lenne és a kalbulátorod megvan még ? Képet tudnál róluk küldeni? Az email cimem:laci7137@gmail.com
Sziasztok! mbx 80 am van csak érdekességként irnám .:
Eltört a ford.mérő spirálom, de volt itthon egy vaccsi uj km óra spirálom teljesen faszán passzol minden.
Tehát a km óra spirál és a ford.mérő spirál egyforma aszthiszem a km óráé hoszabb.Üdv Uzsi.
szevasztok! Nincs valakinek egy gyári tanksapkája amihez kulcsa is van? ha valakinek lenne az érdekelne
telefon számom 06 20 348 8437 a szine olyan lessz mint a bukó
szevasztok van egy mbx 80 nam 50 es papirokkal 1991. 9 havi jó álapotban lévö kismotor jó gumikkal irányár 100 000 csere csak xbox 360 vagy ps3 ra értékeggyesztetésel gyöngyös most lessz fényezve metálkékre ha kész lesz rakok fel képet!
Szia! A motorból csak a blokk eladó, más nincs!
Sziasztok mbx idom eladó fehér majd teszek föl képet is :)
Sziasztok! Van egy mbx 80-as vizes blokkom a csapágyat cserélni kell a hajtókar kicsit üt, ha valakinek kell alkatrésznek minden része meg van. Írjatok vagy hívjatok:06-70-255-1930
elektronikus fordulatszammero elado mbx80-hoz. kikapod a regi mechanikust es beteszed ezt ennyi..erd it vagy adatlap teszek fel kepet is ha kell.
Sziasztok! Eladó egy Honda MBX 80 típusú motor alkatrészei. Szinte minden megvan még hozzá. Érd: 06-20-457-3750.
Ugyanaz a 80-as blokk van benne úgy mnit az MBX, MTX tipusokban, gyári adat szerint 14 Le tudtak, azóta ugyebár eltelt egy pár év és kicsit megkopott már a technika és más lett az üzemanyag minősége is. Készülj fel, hogy nagyon de nagyon sok olaj kell majd ahoz az üzemanyaghoz.
Puding próbálya az evés.