Helló Engem érdekelne a km óra meghajtás gondolom ugyanolyan mint az 50-esé. Ha működik és még megvan, írnál egy árat hogy megtudjunk egyezni? Válaszod előre is köszönöm.
Ami még megvan:
----------------------------------------------------------
Ku
plung bowden --- 1000 Ft
Gázbowden --- 3000 Ft
CDI --- 4000 Ft
Fesz szab --- 3000 Ft
Hátsó indexek --- 2000 Ft
Olajtartály --- 3000 Ft
Relé --- 1000 Ft
Féklámpa kapcsoló --- 1000 Ft
Kuplung --- 4000 Ft
Ford. mérő meghajtó tengely... --- 3000 Ft
És még pár kisebb alkatrész.
Ha érdekel valami, keress fel bátran:
email: bzoltan94@gmail.com
tel: 0670-6076818
---------------------------------------------------------
-
Szia! Itt vannak a képek a 80-as blokkról egyben 30.000-ft.
Alkatrészenként pl.:(kuplung, sebváltó, lendkerék,főtengely,henger+hengerfej)5000-ft/db.A komplett gyújtás, (a berugótengely+berugókar, központi olajzó) 4000ft/db. A kibelezett blokk és a 2 dekni 8000ft.A többi apróság 500-1500-ig.
Hali! megtudná valaki nekem mondani hogy az mbx 80 és az mbx 50 között léynegében mi is a különbség ? csak a henger? vagy a blokkon belül főtengő is ? vagy valami.. :D előre is köszi )
Helo: )
Azt nemtudom miylen kompresziónak kell lenni de viszont az átéttel elöl ugy tudom 1000% hogy 15 ös hátul pedig 38 vagy 36 nekem a 80 ason 36 van : )
Üdv.
Szia! A hengerben lesz a baj, vagy valamilyen tömítésnél. De én a dugattyúgyűrűk kopására gondolnék először. Nézd meg, hogyha belerakod a gyűrűt a hengerbe, akkor a gyűrű 2 vége közt, hány mm van. Úgy emlékszem 0,2 mm körül van a jó, de ez nem 100%. Nézz utána! Most fejből meg nem mondom, de valahol le van írva, hogy hány tizedig jó. Valami biztosan azzal lesz, ott veszti el a kompressziót, és az erőt... Remélem tudtam segíteni. Üdv, Zoli
Helló van egy honda mbx 50 nesem fkete és felujitottam teljesen van ben 340km és menyi kompreszionak kéne leni benne mert smián át forgatom a lendkereket de a motor nem szimeringes könyen indul és nagyon megy és csak az abajaom vala hogy 5-6 ezer között elfogy az erö az miért van? 75000 től meg nyujtya atelot
ja és mijen átétele van az a50nes nek emailbn is válaszolhatok simson8888@hotmail.com előre is kösz a választ helló
Sziasztok! mbx 80 am van csak érdekességként irnám .:
Eltört a ford.mérő spirálom, de volt itthon egy vaccsi uj km óra spirálom teljesen faszán passzol minden.
Tehát a km óra spirál és a ford.mérő spirál egyforma aszthiszem a km óráé hoszabb.Üdv Uzsi.
szevasztok van egy mbx 80 nam 50 es papirokkal 1991. 9 havi jó álapotban lévö kismotor jó gumikkal irányár 100 000 csere csak xbox 360 vagy ps3 ra értékeggyesztetésel gyöngyös most lessz fényezve metálkékre ha kész lesz rakok fel képet!
Sziasztok! Van egy mbx 80-as vizes blokkom a csapágyat cserélni kell a hajtókar kicsit üt, ha valakinek kell alkatrésznek minden része meg van. Írjatok vagy hívjatok:06-70-255-1930
Ugyanaz a 80-as blokk van benne úgy mnit az MBX, MTX tipusokban, gyári adat szerint 14 Le tudtak, azóta ugyebár eltelt egy pár év és kicsit megkopott már a technika és más lett az üzemanyag minősége is. Készülj fel, hogy nagyon de nagyon sok olaj kell majd ahoz az üzemanyaghoz.
Ami még megvan:
Ku
plung bowden --- 1000 Ft
Gázbowden --- 3000 Ft
CDI --- 4000 Ft
Fesz szab --- 3000 Ft
Hátsó indexek --- 2000 Ft
Olajtartály --- 3000 Ft
Relé --- 1000 Ft
Féklámpa kapcsoló --- 1000 Ft
Kuplung --- 4000 Ft
Ford. mérő meghajtó tengely... --- 3000 Ft
És még pár kisebb alkatrész.
Ha érdekel valami, keress fel bátran:
email: bzoltan94@gmail.com
tel: 0670-6076818
---------------------------------------------------------
-
Alkatrészenként pl.:(kuplung, sebváltó, lendkerék,főtengely,henger+hengerfej)5000-ft/db.A komplett gyújtás, (a berugótengely+berugókar, központi olajzó) 4000ft/db. A kibelezett blokk és a 2 dekni 8000ft.A többi apróság 500-1500-ig.
Akkor kivülröl teljesen egyforma ? a blokk?
Azt nemtudom miylen kompresziónak kell lenni de viszont az átéttel elöl ugy tudom 1000% hogy 15 ös hátul pedig 38 vagy 36 nekem a 80 ason 36 van : )
Üdv.
ja és mijen átétele van az a50nes nek emailbn is válaszolhatok simson8888@hotmail.com előre is kösz a választ helló
Mennyi lenne a blokk ? Egyben van megvan rajta minden? Képet tudnál küldeni róla? Az email cimem:laci7137@gmail.com
Kipufogod gyári? Ha igen mennyi lenne és a kalbulátorod megvan még ? Képet tudnál róluk küldeni? Az email cimem:laci7137@gmail.com
Eltört a ford.mérő spirálom, de volt itthon egy vaccsi uj km óra spirálom teljesen faszán passzol minden.
Tehát a km óra spirál és a ford.mérő spirál egyforma aszthiszem a km óráé hoszabb.Üdv Uzsi.