Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Ha 50-es MTX-re ráraknám a 80-as rezót, szerinted nagyon szar lenne? Csak mert épp csinálok egy 50-eset, de horpadt a rezója, nem is tudok szerezni, 80-asom meg van. Mondták, hogy úgyis folytott rezó, rosszabb nem lesz. Szerinted?
egyébként meg hengerfejet írtam nem hengert
NSR 75-öm van erősebb, mint 13 ló...:D etanollal szeretném használni tisztán ezért akarok a sűrítési viszonyon változtatni...így is működik vele csak nem az igazi..
80-as 6 felömlős, osztott kipu nyílásos, membrános hengeren te mit akarsz még alakítani? Nem elég neked 12-13 Le? Akkor vegyél nagyobbat, vagy egy hozzá tervezett rezót, az is soakt dob rajta, a hengert ne bánsd, nem éri meg.
Valaki nem piszkálgatta, tuningolta még a motorja hengerfejét? Gondoltam egy kicsit le kéne kapni belőle. Simónál megcsináltam csak a gyújtáson is kellett állítani, de nem tudom, hogy mit szólna ehhez a cdi gyújtás. Légyszi segítsen már valaki!
Honda mbx50 bontott alkatreszei eladok.szinte komplett motor meg (valto,ules,tanksapka nincs) erd adatlapon vagy itt
Lennél szives jelentkezni,tűszelep űgyben?
Bocsi elfejtettem irni :$találtam hozzá meghajtót cuccaim között tényleg bocs de még a lesz akkor irok . kösz.
Hello,még nem érkezett válasz,spirál ügyben,?!Ár?kolozszoltan@citromail.hu
Szia,érdekelne a spirál!Egy telefonszámot,és egy árat küldj már légyszi,kolozszoltan@citromail.hu
Lehet érdekelne. fölvettelek msnre irj ha vagy pls. köszi
a szivocsonk atmeroje a henger felol 18 mm. erdekel a karbi?
16 os karbi ? vagy 18as ?
Halihó : )
Valakinek mbx 80 hoz km óra spirál :D ? ha rédekel irj.. :D vadi uj zacskóban van de nincs hozzá meghajtóm ezért adom el,
elado cuccok honda mbx-hez es meg nagyon sok mas cucc...
elado honda mbx50 bontott cuccai : nagyon jo allapotu kuplung, hengerszett, kekekek uj gumival, lancszett, vazelemek, teleszkopok, lampa, muszerfal, bowdenek, karbi, gyula, tarcsafekszett, stb stb...szinte midnen van. erd:adatlapon.
No?!?
Hali!

Honda MBX 80hoz keresek lehetőleg belül nem szétbarmolt kipufogót.

soulflytribehu@freemail.hu
köszi :)
pinkmotors.hu
Egy telószámot kérnék:kolozszoltan@citromail.hu.-ra
Szia,esetleg tanksapka?
1000.-?
Szia,cím:kolozszoltan@citromail.hu Küldenél egy telcsi számot is,amin elérhetlek?köszi