Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló!
nekem egy honda (lehetőleg mtx) 80 as motortblokk kéne teljes felszereltséggel, működőképesen. ha valaki tud segíteni írjon mielőbb a doboz8@freemail.hu-s e-mail címre lécci
köszi
üdv Ádám
hello

igen van, nagyon jo allapotu.holnap lefenykepezem es teszek fel kepet. ha adsz egy emailcimet akkor arra is kuldom akar rogton. :)
Mit ér neked ?
Érdekelne,ára?
Nem! Új a dolog, még 2 éve rendeltem.
Gödöllő,?!?
Hello hová valósivagy?
A 183-as tűszelep használt lenne?
Üdv,MBX-80,hoz keresek tanksapkát,lenne neked?
Jól megy vele a motor egyébként? Fogyasztása mennyire nől?
Hali!
Előszőr is köszi a válaszod!
Ez az amal 19mm mielyen átalaktással megy rá az mbx 80ra?
Vagy esetleg egyezik a gyári szívócsonkkal?

köszi!
Üdv.

Én használtam Amal 19-es karbival.
Üdv emberek, Lenne nekem egy tűszelepem 183 hoz és 166 hoz. Valamint 166 (azaz 50 ccmhez) fúvókaszett. Természetesen az úszó már elkelt.
MBX-hez keresek tanksapkát,legyen már v.kinek!Köszi
Sapka nélkűl nem,de azért köszi.
Szia!
Én küldtem üzenetet arra a számra amin hívtál, tanksapka már nincsen meg csak a tank, így is érdekel?
Üdv,érdekelne az mbx benzintank,esetleg külön a tanksapka,mi lenne az ára?A telószámon amit feltüntettél,én hívtalak,ill. üzentem ma este.
Hello valaki tudna valami oldalt mondani ahol tudnék mbx 80 hoz elsp fékbe fékpofát venni :$ :D ? előre is köszi.
Sajna Sapi nincsen a tankon.
Szia,érdekelne a tűszelep,fúvóka stb,karbi alkatrész -183 karbihoz!kolozszoltan@citromail.hu
Szia,tanksapka érdekelne S.O.S!címem:kolozszoltan@citromail.hu
Szia!
Küldtem mailt, csak ez a két darab van, akit érdekel az utolsó darab, csapjon le rá mihamarabb! :))
Üdv.:Tyer.
mbxlkatrészek eladók

váz ,kerekek, hátsóteló, blokközép, tank, háromezer

VAn még bontott blokk, (karbi nincs) ülés, gyújtótrafó, apróságok.
Hali!

Engem érdekel a váznyaktábla...
Az ár is oké.
Tudnál képet küldeni róla az e-mail címemre?
soulflytribehu@freemail.hu
Köszi!
Sziasztok!

Keresek Honda MBX/MTX 80 karburátor (HM 183) alapjárati fúvókát, vagy legalább a méreteit, típusát... annyit tudok hogy 42es.
Érdekelne még HM 183-as karbi üres felső öntvénye (sieber, fúvókák, úszó, szelepek nélküli is jó)
Valamint olyan kérdésem lenne, hogy nincs-e véletlen köztetek olyan aki MBX/MTX 80át más karburátorral használta?
Ha igen akkor miennel? Hallottam olyat is, hogy Pannónia P20 karbival megy...

Van HONDA MTX/MBX 80 HM 183as karbihoz eladó tűszelepem, komplett főfúvókám kehelycsővel, sieber tűm rugóval mindennel jó állapotban.

Szépen kérlek titeket segítsetek!
Meghálálnám.