mbx-50 kipu nem jo esetleg? nem szetbarmolt.jo allapotban. nem tudom hogy van e kulonbseg a 2ben... nekem mbx50em van bontva... havernak volt mbx80, majdnem ugyanaz a komplett motor sztem.....
Nekem olyan problémám lenne, hogy:
Honda MBX 80-am van, és a kipufogómból előző idióta tulajdonos kibarmolta a Konfúzort...., fogalmam sincs mi lehet a gyári kúpszög,
és mien távolságra van a diffúzortól.
Szegény motor nagyon gyenge emiatt (a blokk teljesen fel lett újítva új henger, dugó, csapágyak).
Az lenne a kérésem, hogy ha valaki esetleg szedte már szét MBX 80 kipufogóját, vagy van neki szétbarmolt melyben a diffúzor még jó állapotban van, ha megadná méreteit meghálálnám...
Esetleg eladó kipufogó is érdekelne (Gyári, Bontatlan) az nem baj ha mocskos, az sem baj ha szét van zúzva, csak a konfúzor ép legyen benne...
Tervezni nem szeretnék mert a motorom teljesen gyári, tuningmentes szóval a kipufogó is jobb ha gyári értékek szerint van.
Előre is köszönöm válaszotok!
Üdv.: Attila
Sziasztok! Jawa634-ek üzenem a blokk még meg van bontatlan állapotban.Az enyém 80-as nem bisztos hogy jó az 50-es hez.A főtengely nem 100%-os acsapágyakat cserélni kell,a motor többi része jó.
Halóóóóóóóó :))) :F
lenne oylan problémám a géepzettel :D hogy full kormos fekete a gyertya.. fogalmam sincs hogy miért a levegőt már probálgattam mindenhogy fekete marad az a retek .. egyébknét meg indul egy rugásra szal nem értem szerintetek ksözi előre is : )
Üdv az Uraknak!
Érdekel valakit Hondára új, beütetlen váznyaktábla?
2000 Ft/db, össz. 2 db van, Budapesten személyesen átvehető, postázni előre utalással tudom, ajánlott levélként 2-300 forintért címen van.
(állítólag minden Hondán egyforma, én az MB8-ra vettem, 50-esnek beütni.)
Még egy információ: légy szíves e-mailt küldj, mert a fórumot ritkán látogatom.
Sziasztok!
Eladó Honda MB50-es blokk bontva de mindene megvan.
Honda MB első hátsó kerék kopott gumikkal db 4000 Ft
Honda MBX első hátsó kerék új gumikkal 6000 Ft/db
Képet tudsz a kipufogóról küldeni?
Köszi!