Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello !
Engem érdekelne a block.
Tudsz küldeni nekem egy email címet aztán meg tudjuk ebszélni a dolgokat.
40-ért viheted,ha kell van hozzá karbi.is
Helló és aszt az nsr blokot menyi ért adod el?
Szia!
Csak egy mb50-es van már csak az mbx már elkelt.
Nekem egy komplett,nagyon jó éllapotu 50-es NSR blokkom van,ugyan az mint az MBX,csak ez 4 sebességes
Helló és 50 nes mbx főtengelyt nem tuc egyet véletlenül eladot mert nagyon kéne
előre is kösz helló
nem egyforma a 2 főtengely, a 80-asén sokkal angyobbak a ,,sonkák"
Sziasztok keresek mbx 50nesfőtengelyt jó álapotut és azért eza felhasználó nevem mert van egy épitett 634 es jawám is
előre is köszi
msn cimem /email::::simson8888@hotmail.com
tel:+36302882257
Helló pozi68 meg van még az mbx blokod mert érdekelne és az 50 és a 80nas főtengely egy foma lehet?
Helló érdelödök hogy meg van e még az mbx 50 nes Blokk amit hirdettél?a forumon engem érdekelne
Írj akkor is ha nem kell!
Szevasztok van egy pár lomom honda mbx 80 hoz,pld hátsó kerék vadi új külsővel,hátsó lámba,hütö rác,stender, kuplung kar,ülés, tank ,láncvédő és még ilyen apró lom. Írj ha kell valami,megnézem van e.
Sziasztok vab Honda MBX első, hátsó kerekem, új gumikkal (6000db)
és Honda Mb első, hátsó kerék szar gumikkal(4000db)
06706264415
Értem, köszönöm! Üdv
csao 2! napja cseréltem el egy platos moszkvicsra meg 3 db kis agregátorra. a moszkvicsot leadtam egészbe 120 euroért, az agregátorok 10 et érnek darabja, az 62 e ft, olyan 45 be ment el a honda....
Na kell még a kerék? Üdv
Hello! Megvan még az NSR? Nem neked volt még egy motor, amit beszéltünk de nem volt KP-m? Most talán volna... Üdv; Zoli
köszi majd utána nézek : )
NGK B10EG gyertyát javaslom, lehet, hogy húzós az ára de hidd el meghálálja
Van egy katalógusom, de szar a gépem és nem tudom olvasni a PDF-et. A neten amúgy megvannak ezek a gyári adatok. Milyen gyertya kell, milyen hézaggal, előgyújtás, olajak típusa, mennyisége....... Üdv (De BR7ES-t írja gyárinak, ha nem minden igaz.)
te én NGK BR 9ES-el használom! ugy tudom az való bele!? vagy nem?
az idomba van épitve!
Nem szóltam. Amúgy én NGK BR7ES-sel hajtottam a gépet...
Töltsd le és total commanderben a jpg-t írd át pdf-re majd nyisd meg, benne van amit keresel.
MbX BE milyen höértékü gyertya kell :D ?