Szia! Minden tip-top a motorodon? Nem kell alkatrész? Nekem van még egy doboznyi cuccom, ha érdekel valami, olvastam a tesztet is, ha ha jól emlékszem volt vmi a gyújtáskapcsolóval is, ha kell nekem az is van... Üdv; Zoli
Szia! hát nekem ha nem pörgött rendesen akkor az volt a baja hogy dzsuvás volt a kipu, vagy karbi beállitás probléma! a karbival szoptam én is rendesen hogy belőjem. A fúvóka méret se mindegy a lényeg hogy tökéletes legyen az égés töbször ellenőrizd a gyertya szinét mikor állítgatod a karbit ,aztán ott vannak még a szimeringek s blokban ha szar szökik a nyomás..nem pörög úgy nekem mér egy kicsit engednek de így is pörög azért rendesen a gép! na eg jó legyen a gyertya! ennyit tudok mondani hátha segít nem vagyok egy zseni ezekre jöttem rá 2 év alatt kb40 ezer km.t tettem bele. A megvételtől kezdve kb 25-30ezret tettem bele 1 év alatt aztán furás (volt legalább 3 mm a gyűrűkben de ment...)
tul halk :D:D:D:D majd valamikor alakitunk apámmal rajta :D de a legjobbl enne rá valami jó kis tervezett kipu :D de az kb csak "lenne" marad :D
egyébknét télleg jó nemfuj ki bepasztáztam bőven :D
Az enyém anno üresben a 12 ezres órát is túlforgatta.... 6.-ban is terhelés alatt leforogta a 12 ezret, úgy ment mint a disznó igaz nekem 52,5-ös dugó volt benne ha jól emlékszem. és asszem 95-ös főfuvi a karbiban, szerette a hasát de nem sajnáltam tőle.
Nekem nem ablakos dugó van benne és 110 et mentem vele 90 kg vok :D és prögött is 17x36 os átéttelel 8 ezret 110 nél ha jol emlékszem és leforgott amugy 9 ig kb 10 ig üresben tovább.
Először is köszönöm a képeket! Igazából nem a dugattyú méretei érdekeltek, hanem az ablak az oldalán. Az enyém is meg lett fúratva, nem ablakos dugó lett bele rendelve és gyanítom, hogy amiatt nem pörög rendesen. Szeretném kimaratni belőle az ablakot. Ahogy nézem a tieden sem volt ablak, nem volt vele olyan gondod, hogy nem pörgött rendesen? Enyémet 7000 fölé nem lehet erőszakolni akárhogy cibálom. Karbit is állítottam már mindhova, még azt kéne szétszedni és kipucolni. Még esetleg arra gondoltam, hogy a fúrás miatt nagyobb térfogatot sűrít, de a hengerfej maradt a gyári méretekkel, emiatt nem tökéletes az ütem.
Valakinek " nagy" idom mbx hez ?
ha vkit érdekel csinálok képet van hozzá a keret meg azon a lámpa meg még sárvédő és bal oldali idom jobb oldali 2 darabban van .
ha valakit érdekel szóljon: )
Olyat kérdeznék hogy neked hátul hogy van emgoldva az index :$ :D ?