Valaki egy 80as gyári döglött dugót nem tud? Azt is megköszönném, ha csak lemérné a méretet, meg egy fényképet csatolna... Ha valakinek van 10 szabad perce rá, hálás lennék.
Erre én is gondoltam és gép is lenne hozzá, csak gondolom nem hasra szokás belemarózgatni a dugattyúba... Pontosan honnan és mennyit kéne kiszedni? Nincs valami géprajz a gyári dugóról?
Mbx 80 dugattyú átmérő 49 mm gyárilag? Az enyém lett fúrva, mert kihullottak a tűgörgők és beverte a dugattyúba meg a henger falába is. Nekem gyanús, hogy nem ablakos dugattyú lett hozzá rendelve, 51es abalkos dugót tud valaki?
A 80-as MBX-hez már ablakos dugó kell az 50-eshez kell a sima. Itt találsz hozzá, de ha mégsem jó, felveszed velük a kapcsolatot és ők tudnak neked segíteni.
Megnéztem, jó a kerekem, de amikor mentem vele akkor sem éreztem, hogy rossz lenne. A motor is jó állapotban van, vagyis volt, amíg szét nem szedtem alkatrészbe... A kerék ára 6eFt +posta, ami attól függ, hogy előre utalsz, vagy sem. Ha előre, akkor plusz 1eFt, ha UV, akkor + 1700Ft. Üdv; Zoli
Igen csapágy porvédő és a távtartó akkor ez igy van gyárilag . Akkor kellesz egy másik kerék vagy egy másik kerék agy . De azt gondolom ugyse fogok tudni szerezni csak egy komplett kereket.
Lassan épül a honlapom, melyeken a cuccaimat fogom árulni... http://bathorimotor.atw.hu/ Nézzétek meg, folyamatos fejlesztés és szerkesztés alatt áll. Üdv; Zoli
sajna ez igy van ahogy zoli irta hacsak nem tudsz bele esztergáltatni perselyt vagy csapágyragasztóval megoldható talán de ez csak tűzoltásnak jó hosszú távon ugyis vége én is igy jártam uj kerék pontosabban használt de jó 5ezerért akciósan vettem.ha szar a csapágy szétveri a lánckereket meg a láncot is táncol össze vissza.
ja és keresnék mbx hez hátulra az idomba indexburát
Valakinek estleg?
A bofogásra nagyon ügyelni kell, igen könnyű a dugót eldeformálni.
Valaki megtudná mondani hogy 80 as mbx be sima dugó vagy ablakos kell/ van gyárilag ?
elöre is köszi : )
Értem ugy 6 ezer ahogy a képen van? Itt van az e mail cimem:laci7137@gmail.com ezen megbeszélhetjük a dolgokat rendben?
A te kereked mennyire jó nemkottyan semmit ? Mennyibe adnád postával eggyütt?
UI: Csak Firefoxban!