Tegap este kellett volna írnod,ma jártam Tiszafüreden,és elhoztam volna.Utánvéttel nem vesz az ember ilyesmit,legalább is én,kötöttem másik boltot.
Üdv
Szia! Mehet a biznisz, ha érdekel, 40ért adom, bocs hogy csak most írom. Egyébként most már indul rendesen, a gyertya nem volt fasza... Kell a cucc? Üdv; Zoli
Épp szerelési stádiumban van, vagyis mostanában próbálgattam kicsit finomítani. Az alapjárat melegen kb. 1500-2000, és ha megyek vele kb. 8000-t forog, helyben nem tudom, sztem kb. 10000-t. Az a baj, hogy van amikor hidegen nem indul, meg kell tolni, pedig szivatózok, meg tudom én, hogy kell indítani, ezért is álltam neki... Amúgy nagyon jól megy, nincs vele baj. Még nem tudom, hogy kiadom-e belőle, megbeszélem tesómmal is, nem akarok senkit hitegetni, semmi sem biztos. Este még írok.
Szia! 3000Ft, ahogy a hirdetésem is mutatja, de ez MTX-ből van, nem tudom stimmel-e, szerintem igen. http://www.vatera.hu/honda_mtx... Nem tudom, hogy megbontom-e, megbeszélem tesómmal is, sajnálom szétkapni, de nem viszik 1ben, nekem meg kell a pénz a CRM-re. Üdv
Ok,végül is gyujtást amúgy is csináltam volna hozzá.
Szombaton megyek Tiszafüredre Pest felől ,ott leszek kb délután 2-ig.Visszafelé elmennék érte.
Írd már meg légyszi,hogy mennyit pörög ez a blokk(terhelve és üresjáratban),mekkora rajta a lánckerék.
Rendben van, egyben adnám, ahogy kiveszem a helyéről, tehát gyújtással....... Nem nyúlok hozzá, nem veszek le semmit, hanem egyben, hogy csak be kelljen rakni. Annyira nem hajtom ezt a bizniszt, mert nekem megy ez a motor, csak endurozni szeretnék inkább, szóval ezt a motort el szeretném adni, de nem viszik egyben így lehet megbontom, ha a blokkot elviszed 40be... Üdv
Várok még két hirdetésre választ,ha ezek nem felelnek meg,akkor kötünk boltot.Látszatra úgy néz ki mint az enyém,szerencsére a váltója is hátrafelé néz.Nem alkudom,de akkor add hozzá a gyujtást is.
A részleteket megbeszéljük,ha így neked is jó.
Üdv
Szia! Mezőberényben lakom. Tudom postázni is, nyugi nem verlek át, de ha szeretnéd látni/kipróbálni, azt is megértem. Hátha a közelben laksz. Várom válaszod, üdv; Zoli
Azt a blokkot adnám, ami a fekete Honda MBX 80-asomban van. Karbival legalább 40eFt, kompletten. Találsz róla képeket, meg egy vidot is a profilomban... Üdv; Zoli
Mennyit szánnál rá, egy jó hengeres, jó főtengelyes, tényleg minden fasza rajta blokkra? Mert ha teszel egy jó ajánlatot lehet, megbontom a motorom. Lásd a profilomat, van vidi is. Üdv; Zoli
Sziasztok!
Keresek egy üzemképes,nem szétzavart MBX,MB,vagy hasonló 80-as,vizes komplett blokkot.Esetleg 125ccm-ig.Valakinek van ajánlata,ne kiméljen,köszönöm!
fékmunkahenger már nincs meg. Többit (kormány, villaszárak (becsúszószárak nem a legjobbak), kerék kompletten, féktárcsa, féknyereg. Szerintem ez mind 10 000.
Üdv