Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Barátom fiának van egy MBX80-as gépe.
Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek erre a típusra fejidomja.
Amennyiben lenne, vagy tudtok eladót, akkor legyetek szívesek ezt jelezni, ha lehet, akkor az mzs68@freemail.hu címre.
Köszi, Mészi
Helo valakinek mbx re alsó kicsi idom és hűtő elé idom és tank van e valakinek ? :D
Szia! Azt nem tudom, de semmiképp sem jó, ha kell nálam találsz fasza lendkereket 3000Ft-ért odaadom, plusz posta. Üdv: Zoli
hello van egy kérdésem ha a lenkerékbe ell van repedve a mágnes atol ki hagyhat a gyujtás?:D
Igen én vettem:) Írj egy mailt, és megírok minden részletet.
(Szia! Tőlem már vettél valamit a Simsonhoz. xD Nem egy membránt? [Vaterán keresztül ment a dolog...]) Lehet hogy tudok vevőt a cuccok egy részére. Pjf. nem jut eszembe a neve. A tartályos és a munkahengeres részét mit kérnél?
Eladó a képen látható mb-mbx első futómű. Akár alkatrészenként is.
Hello
Pár képet tudnaál küldeni a mociról? Helyileg holvan? email cimem:laci7137@gmail.com.
Egyébként mi a baja?
Erre gondoltam, megvan még.
Szia! Ez nem lenne jó?
Helo mindenkinek !

Kellene nekem mbx tank és jobb oldali idom előre is köszi
nagyon fontos lenne
hali : )
hali! 50es mbx eladó, nem működik de kevés ráforditással újra megy(nincs nagy gáz), van hozzá majdnem egy egész blokk. i.á.:35e FT
mb5-höz keresek kipuffogót!tamas0430@freemail.hu
Sziasztok! Honda MBX 80-asba szeretnék venni KM-óra meghajtást. Az történt, hogy megállt az óra, szétszedtem és tiszta retek volt, tettem bele egy másikat, mert nem tudtam kitakarítani, és volt is itthon, de most látom, ahogy megállt; lenyalta a meghajtást... Még nem szedtem szét, így nem tudom melyik része ment el, de jobb lenne kompletten, ha valakinek van, írjon, van rá KP-m azonnal. Üdv néktek!
Konkrétan gyengébb mint a simsoné, bár vezetését tekintve precízebb(nyilváűn, mert iylan a simsonnak úgyszólván nincs is:) valamint csillapítás is van benne, ami a simsonéban dettó nincs.
Viszont, a simsonhoz lehet kapni jóval erősebb rugót mint az eredeti, a hondáéba meg legfeljebb csináltatni tudsz, márpedig a 20 éves rugó az garantáltan puding.
Akkor köszönöm olyan van nekem is a festés nem lett volna gond de igy nem köszi
Igen horpadt,de nem vészes.és festeni is kellene,de van még sok lom.
Nem kellene van mit jelent hogy nem a legjobb horpadt vagy mi baja van
szeva borsodba lakom,nem a legjobb állapotu.tanksapka is kellene rá
Szia Zsolt
Merre laksz és mennyiért méred a tankot és milyen állapotban van
Üdv: Koszka
Emberek vannak honda mbx 80 hoz kisebb alkatrészeim,pld tank,ülés.hátsó idom,hátsó lámpa,ha kell valami kérdez..
Üdv mindenkinek. Az mb-80 fötengelyszimering méreteket megtudná valaki adni nekem? Köszi.
Sziasztok! eladó MBX80 gyújtásállórész, kormány,komplett első villa, hűtő,váltó,kuplung,első hátsó kerék gumikkal együtt.
igen, utcára szeretném csak. de gondolom jobb mint a simsoné.
fékrendszer meg úgy is komolyabb lenne a későbbiekben. szóval még mindig keresek. vagy a mbx -hez hasonló komplett elsővillát.
utcára teljesen jó, versenyezni gyengécske.