Sziasztok!
Barátom fiának van egy MBX80-as gépe.
Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek erre a típusra fejidomja.
Amennyiben lenne, vagy tudtok eladót, akkor legyetek szívesek ezt jelezni, ha lehet, akkor az mzs68@freemail.hu címre.
Köszi, Mészi
(Szia! Tőlem már vettél valamit a Simsonhoz. xD Nem egy membránt? [Vaterán keresztül ment a dolog...]) Lehet hogy tudok vevőt a cuccok egy részére. Pjf. nem jut eszembe a neve. A tartályos és a munkahengeres részét mit kérnél?
Sziasztok! Honda MBX 80-asba szeretnék venni KM-óra meghajtást. Az történt, hogy megállt az óra, szétszedtem és tiszta retek volt, tettem bele egy másikat, mert nem tudtam kitakarítani, és volt is itthon, de most látom, ahogy megállt; lenyalta a meghajtást... Még nem szedtem szét, így nem tudom melyik része ment el, de jobb lenne kompletten, ha valakinek van, írjon, van rá KP-m azonnal. Üdv néktek!
Konkrétan gyengébb mint a simsoné, bár vezetését tekintve precízebb(nyilváűn, mert iylan a simsonnak úgyszólván nincs is:) valamint csillapítás is van benne, ami a simsonéban dettó nincs.
Viszont, a simsonhoz lehet kapni jóval erősebb rugót mint az eredeti, a hondáéba meg legfeljebb csináltatni tudsz, márpedig a 20 éves rugó az garantáltan puding.
igen, utcára szeretném csak. de gondolom jobb mint a simsoné.
fékrendszer meg úgy is komolyabb lenne a későbbiekben. szóval még mindig keresek. vagy a mbx -hez hasonló komplett elsővillát.
Barátom fiának van egy MBX80-as gépe.
Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek erre a típusra fejidomja.
Amennyiben lenne, vagy tudtok eladót, akkor legyetek szívesek ezt jelezni, ha lehet, akkor az mzs68@freemail.hu címre.
Köszi, Mészi