sziasztok, érdeklődnék hogy van-e valakinek eladó honda mbx komplett első villája + plus első fékrendszer.
köszi előre is! emailbe is írhattok: miry93@freemail.hu vagy ide.
hu hát azt pontosan nem tudom mert enyémet még nem szedtem szét de ahogy nézem letört belőle :S egy jó nagy darab és nem hajtaná meg a spirált szerintem
Szia Skynet! A főtengely csapágy és annak szimering méretét nem tudom,de a Fórumon sokan vannak akik már bontottak ilyen blokkot.Bisztos hogy valaki segíteni fog / hiszen ezért jött létre ez az oldal!/ Széles utat mindenkinek!
Sziasztok! Van egy mb/mbx komplett fékem. A fékmunkahenger karmantyúja (lehet rosszul írom, szóval az az alkatrész amit a fékkar nyom) szorul és csak befele megy, kijönni nem akar. Mit lehet ezzel tenni? Már régóta nem volt használva, olaj se volt benne, áztassam be és majd megjavul? Szintén ilyen baj van a féknyeregnél is a dugattyúval. Tanácsokat várok. Illetve ehhez a típushoz mennyibe kerül egy fékkar, fékcső, fékpofa, első tengely? Ezek hiányoznak, akár újonnan sem lenne olyan vészes áron szerintem, de használt is érdekel. Előre is köszönöm!
Van féktárcsám meg nyergem is. A nyereg működik de egy kicsit meg kell mozgatni a dugattyúkat mert nem mozog olyan könnyen,de nekem működött amikor még ment a motor.Felső munkahengerem nincs sajna.
Érdekelne hogy valakinek esetleg nincsen.e mbx féktárcsa,hozzá tartozó féknyereg? és maga az olajtartály. csak ennyi kéne ha vkinek van ---- budai.boldi@gmail.com
kösz
Helo!
Nekem vannak az mbx cuccok csak öcséméből írok.
Ezekből a cuccokból a sárvédők meg a hatsó idom van már meg csak.
Ha érdekelnek akkor írj és teszek fel képeket.
Már ne haragudj meg, de 100 alatt sem fogod tudni eladnin nevetséges összeget fognak érte ajánlani. Ennyiért az Rs 50-eseket árulják és sajnos ezek nem egyértéküek.
Eladó, a képen látható mbx 50-es motorkerékpár
Elől 90, háttul 100%-os gumik, újj aksival, eredeti golf kettes fényezéssel(a matricák egyediek és újjak) felújított blokkal(szimering, csapágy)dobozzal.
Ár.:180 000Ft(alkuképes)
csere is érdekel
Helló
Érdeklődnék látom hogy mebontod a mocit ha több dolog is érdekelne belőle megtudunk eggyezni az árban?Kellene: lápafej idom óra csoport komletten gyujtas kapcsolőval az órákhoz a spirálok isha jók meg a kulcsok aztán kellene tanksapka, az idomok egyben ami az üllés alatt van meg a farok idomis szóval ugy egyben, első hátsó sárvédő a fesszabályzó az a tank alatt van jobb oldalt a vázra fogatva fehér porcelán bevonatu és háom vezeték jönki belőle. Kifelejtettem a hütőtakaró idomot meg ami alatta van. Első féked milyen volt azis érdekelne kompletten ha jó. Ahátsó kereked milyen állapotu nemkotyogott nincs kikopva a cspágy fézske? Az email cimem: laci7137@gmail.com a többit majd ott ha megtudunk eggyezni az árban. Üdv
(Az nem fesz.szabályzó, hanem 1 ellenállás. (Vagyis 2db van benne, és 30W-osak ezért ilyen nagy. És a külseje porcelán, nem csak annak tűnik.) Üdv; Zoli
Amíg nem műkszik rendesen a gépem nem merek megígérni smemit, mert lehet, hogy megint napokig még ide sem tudok feljönni.