Hello
Az email cimem: laci7137@gmail.com A fesszabályzó az a fehéres szinü három vezeték lóg ki belőle olyan mintha porcelán bevonatu lennea. A világtó tekercs meg a nagyobbik tekercs csak nézd már légyszi hogy nem sérült e egyiksem vagy ha tudnál róla közelebbi képet köldeni mind kettőről az jólenne
Szia, mondj egy neked megfelelő árat(+posta) és jelöld be légy szíves a képen melyik az mert nem nagyon értek hozzá. Ha akarsz privátban írni pl. címedet ferry62@freemail.hu
Eladnám Honda Mbx 80-as, vízhűtéses motorkerékpáromat. Jó állapotú, költségmentes. Hiányzó idomok és első sárvédő műanyagozásra szorulnak, de megvannak. Csomagtartó, új lánc és láncszett, hátsó rugóstag rendbetéve és zsírozva, váltóolajcsere megvolt.
125-ös, négyütemű, papíros csere (értékegyeztetéssel) érdekelhet. Kis alku belefér!
Hello
Érdekelne pár dolog ha megtudunk eggyezni. Olyan kellene nekem hogy fesszabályzó ha jó, aztán komplett kilóméter óra spirálokkal meg a kilóméter óra kihajtás ami az elsőkerékben van ja gyujtáskapcsoló is ha megvan persze kulcsal eggyüt első -hátsó sárvédő meg az idomok amik az üllés két oldalán van meg a hátsó idom is amibe a lámpa van ha nem töröttek. Előre is köszi várom a válaszod . Ui: a blokkod milyen állapotu ez 50-es vagy 80-as egyébként?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy van-e vkinek mbx-hez komlpett gyújátása? Alaplap tekercsekkel, lendkerék, fesz szab meg minden ami kell :D ha van vkinek légyszives dobjon egy mailt_: budai.boldi@gmail.com
köszkösz
Hali Mindenkinek!
Nemtudja valaki véletlen hogy az első telókba mennyi olaj kell? Komplett hátsó kereke van valakinek és milyen árban? Csak jó álapotu érdekelne mert az enyém a lánckerék felőli oldal a csapágy helye nagyon kivan kopva hiába cseréltem benne új csapágyat kogyog mint állat. Előre köszi
én mbx küslöt meghagytam a bowdenházat meg simo bowden a végére meg a régi biciklinek aféknek acsavarja hát elhet kokec kicsit de hát 12 ezer szégyentelen..
Én annakidején vettem egy babetta hátsófékbovdent és egy csavaros bovdenvéget, levátam méretre, a csavaros bovdenvéget még rá is forasztottam, nem szakadt el többet.
sziasztok :D
Lenne egy nagy nagy gondom :D elszaktt a kuplungom :D :/ :/ :/
bementem Fehér Hollóba ( Szolnoki vagyok) megkrédeztrem hát nevetséges :D 12-13 ezer ft lenne hehe :D XD
viszont van egy bowden iylen ksi csavarókával na az 1400 jvöhéten viszamek és megveszem csak érdeksségként irtam várom a hsz.ket :D
Hali mindenkinek :D
Sziasztok!
Érdekelne hogy Honda MBX 80-ba milyen számú főtengelycsapágyak kellenek,illetve szimeringek és mindezek kb mennyibe kerülnének!
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok! Honda MBX 80-ashoz keresek bal oldali tükörtartót. (A kapcsoló hátulja... Az enyémben megszakadta menet.) Valamint egy gyári kuplungkar is érdekelne. Ha valakinek van, kérem írjon, akár ide, akár az emailcímemre: bzoltan94@gmail.com
Az email cimem: laci7137@gmail.com A fesszabályzó az a fehéres szinü három vezeték lóg ki belőle olyan mintha porcelán bevonatu lennea. A világtó tekercs meg a nagyobbik tekercs csak nézd már légyszi hogy nem sérült e egyiksem vagy ha tudnál róla közelebbi képet köldeni mind kettőről az jólenne