Nem lehet, fel kell hozzá maratni a blokkot pont úgy mint a simsonnál, sőt még a főtengelyt is ki kell cserélni a 80-as főtengelyére mert annak nagyobbak a sonkái, és a blokk belső két karterét is ahol a főtengely sonkái vannak azokat is fel kell maratni, ennyi pénzért már komplet 80-as blokkot veszel.
Sziasztok! Azt kérdezném töletek ,hogy 50-es vizes blokkba 80-as vizes hengert belehet-e építeni? Szerintem igen de még nem probáltam, inkább kérdezek mielött nekiállok. Köszönöm!
Szia! Itt van pár kép... Hogy min volt azt nem tudom, nekem az MBX-el jött... Én tettem rá 1 gyári MBX kipufogót és annyi... 1000Ft plusz posta ha kell. De most a hétvégén odaleszek, vasárnap leszek ismét net közelben... Üdv; Zoli
És itt az új MTX, amit bontok ha valakinek kell valami, nemsokára szétkapom... :D
üdv emberek. em tudna nekem eredeti mb 80-as eredeti kipufogó képét ide feltölteni. Meg ha lehetne, kellenének a műszaki adatai a kipufogónak. köszönöm ha tud valaki segíteni
Sziasztok!
Eladó egy felújított mbx blokk irányár: 20000 ft
Mbx első hátsó felni új gumikkal db 7000 ft
Mb első hátsó felni vacak gumikkal db 3000 ft
Mb 50-es blokk inkább alkatrésznek (mindene megvan) 10000 ft
Mb és Mbx tank.
És itt az új MTX, amit bontok ha valakinek kell valami, nemsokára szétkapom... :D
Úgy néz ki az mbx blokk már eladva. Hétfőn adom postára.
Olyan kérdésem lenne hogy MBX - 80ba a blokkba milyen olaj kell ?
ja és benzinhez milyen olajat használtok ?
Váalszokat elöre is köszi !
Üdv : Uzsi = )
Eladó egy felújított mbx blokk irányár: 20000 ft
Mbx első hátsó felni új gumikkal db 7000 ft
Mb első hátsó felni vacak gumikkal db 3000 ft
Mb 50-es blokk inkább alkatrésznek (mindene megvan) 10000 ft
Mb és Mbx tank.
Akkor már kis ts.