Szia Szilvi 32! Ha jól értelmezem a blokk üzemképtelen. Igy menyiért adnád. Ha érdekel más amire cserélnéd, telefonon megbeszéljük A tsz: 06/70/255-1930
hali! van egy eladó 50es mbxem, aminek valószinü a kuplungjával van valami baj. van hozzá egy komplett blokk, alkatrésznek, olcsó pénzért eladnám! üdv WP
Szia pozi68! Ebből hiányzik a dugattyú a többi jó! Ha valami még érdekel akkor dobj egy emilt és küldök telefon számot!itt 1 kép hogy mibe van a blokk.
Sziasztok! Van egy HONDA MBX-em 80as egyben szerettem volna eladni de aki jelentkezett érte tojik rám! Úgy döntöttem hogy megbontom és alkatrészenként adom el. Ha valakit valami érdekel az írjon erre a címre és megegyezünk.Szilvi-32@freemail.hu A képen lévő mociról van szó. Üdv mindenkinek
Próbáld meg berakni 5.be 6.ba húzd be a féket és közepes fordulaton lassan engedd ki a kuplungot ha leáll nem a kuplung a probléma. Ha csúszik azt észreveszed! Üdv.
Szia! Ne haragudj, hogy csak most írok, most láttam, hogy írtál... ,,Sajnos" a blokkot el tudtam adni 30eFt-ért úgy, hogy szét volt szedve, így már nem is lesz az. Ne haragudj... Üdv; Zoli
Azzal nem lehet baj mert akkor a többiben sem húzna meg nem menne semelyik sebességben sem. Ma leszedtem a hengert a gyűrűk jók a a csapok amin a dugattyú van meg a a dugattyú karja az is jó nem lóg nem lötyög.olaj van benne látszik hogy csapja nem kopott nincs váll a hengerfejben sem.
Emberek olyan probléma van hogy, a motor pörög mint állat de nem megy ill nem arányos a km és a fordulatszám. Magyarul az én mocim 6000-nél 60-anal megy. De most olyan probléma van hogy nem megy csak 50-el. 1-2-3-asban rendesen megy de 4-5 ben nem úgy húz ahogy kell. Valakinek van ötlete mi a baja lehet. Ha tud valaki ötletet akkor léccives írjon. Jahh és még olyan is van hogy 5-ösben valami csörög- csattog benne. A lendkereket lehúztuk semmi baja a retesznek a gyútás tökéletes.
Első teleszkópért mennyit kérsz?
Köszi.
Nekem van sárvédőm, itt van kép hogy milyen.
Üdv.
Sajnos csak amit látsz a fotón azok vannak.