Sziasztok Ha valakit érdekel MBX megmaradt alkatrészek közül valamelyik vagy összes a ferry62@freemail.hu címre írhat ajánlatot vagy kérhet részletesebb fotót. Üdv Feri
nekem 3000-ret. de csak akkor ha rendesen zár és nem lyukas :-) Postán fel tudnád e majd adni? Jahh és kellene nekem a hollander mérete hogy tudjam jót adsz e nekem.
Az a vezeték a blok belsejében ér hozzá asszem a léptető villához (majd jönnek az okosok és jól lebasznak , hogy nem ahoz) Mérj rá egy műszerrel ha jár a motor fent az izóhoz megy-e cufla (persze ha rá van kötve lent a blokkra az a kis vezeték) ha nem megy semmi a blok belsejében lejött az a kis hangyafasznyi csatlakozó, de ezért nem érdems blokkot húzni.
Sziasztok. Találtam régebben egy német oldalt ahol teljes leírást műszaki adatokat lehet találni a honda mt és mb motorokról az uccsó csavarig. Kelle nekem a linkje ennek az oldalnak. Ha tud valaki segíteni akkor azt megköszönném. A fórumba linkeje be kérem.
van ugye a bal oldi dekninél egy iylen kis kilogo pecek azonrajtavan az a drót hirtelen aszem zöld piros ezt a pöcköt kihuztam és elekzdett folyni az olaj :S normális ez igy kell h legyen ?
Helo ! : )
Olyan gondom lenne hogy nem mükszik az üres viszajelzőm
mibajalehet :S ? vagy egyáltalán hogyan mükszi kez az egész ? :$
izztmár néztem az mükszik !
köszielőre is :)
Kérdezném a Honda mbx 80 vizes blokkot mikor lesz aktuális és menyibe kerül. Nekem aktuális.
elöre is köszi :
Olyan gondom lenne hogy nem mükszik az üres viszajelzőm
mibajalehet :S ? vagy egyáltalán hogyan mükszi kez az egész ? :$
izztmár néztem az mükszik !
köszielőre is :)
Másrészt
Van itt vki szolnokhoz közeli és van mbx e ?
elröe is köszi.