Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emberek keresek első lámpa fejidomot és első sárvédőt mbx80 -hoz, jó állapotban lévő érdekel...
segond. MB cuccok továbbra is eladók.
Sziasztok Ha valakit érdekel MBX megmaradt alkatrészek közül valamelyik vagy összes a ferry62@freemail.hu címre írhat ajánlatot vagy kérhet részletesebb fotót. Üdv Feri
köszi már nem szükséges lett. A közelben volt egy srác akinek volt. Köszi szépen.
Rendicsek. délután megmérem. lyukasnak biztos nem lyukas. A feladás legkorábban hétfőn.
Zoli94jan11!
Kérdezném a Honda mbx 80 vizes blokkot mikor lesz aktuális és menyibe kerül. Nekem aktuális.
ugyértem mióta emgvettem a motoromat mbx 80 :D
nekem 3000-ret. de csak akkor ha rendesen zár és nem lyukas :-) Postán fel tudnád e majd adni? Jahh és kellene nekem a hollander mérete hogy tudjam jót adsz e nekem.
Van benzincsapom. Neked mennyit ér meg?
üdv kedves patkányláb úr Szeretném ha elmondaná van e Mb 80-ashoz benzincsap. Ugyanis az enyém lyukas. Ja és az ára is érdekelne.
Elve meg sem kellet volna venni, csak a bajod lesz vele....
Az a vezeték a blok belsejében ér hozzá asszem a léptető villához (majd jönnek az okosok és jól lebasznak , hogy nem ahoz) Mérj rá egy műszerrel ha jár a motor fent az izóhoz megy-e cufla (persze ha rá van kötve lent a blokkra az a kis vezeték) ha nem megy semmi a blok belsejében lejött az a kis hangyafasznyi csatlakozó, de ezért nem érdems blokkot húzni.
ja és miota megvettem nem mükszik : /
nincs elszakadva semmi ott értem hogy mire gondolsz viszont az egy tst vezeték vagy micsoda ?
elöre is köszi :
Eddig működött? Lent a bloknál a blok alatt van egy zöld vezeték nincs leszakadva? Esetleg nem olajos?
Sziasztok. Találtam régebben egy német oldalt ahol teljes leírást műszaki adatokat lehet találni a honda mt és mb motorokról az uccsó csavarig. Kelle nekem a linkje ennek az oldalnak. Ha tud valaki segíteni akkor azt megköszönném. A fórumba linkeje be kérem.
van ugye a bal oldi dekninél egy iylen kis kilogo pecek azonrajtavan az a drót hirtelen aszem zöld piros ezt a pöcköt kihuztam és elekzdett folyni az olaj :S normális ez igy kell h legyen ?
Helo ! : )
Olyan gondom lenne hogy nem mükszik az üres viszajelzőm
mibajalehet :S ? vagy egyáltalán hogyan mükszi kez az egész ? :$
izztmár néztem az mükszik !
köszielőre is :)
Köszönöm szépen: )
Van valakinek mbx kapcsolási rajza ?
köszi:) erre votlam kiváncsi : )
Másrészt
Van itt vki szolnokhoz közeli és van mbx e ?
Igen elbírná, eleve úgy van tervezve az egész rendszer, hogy az aksit is töltse, DE! azt ne várd, hogy egy csont szárazra lemerűlt aksit feltöltsön.
ugyértem hogy elbirná az akksi nem merülne le tul hamar vagy ilyesmi
elröe is köszi.
Tehát akkor ha rákötném tudna tölteni ? ugyértem h lehetséges ?