Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Lenne egy eladó Honda CBR125 ös motorja unokaöcsémnek, ha valakit érdekel írjon!2008 as ha jól emlékszem, kevés km, és semm baja!
Sziasztok! nem tud valaki 87 CR-re hátsó féktárcsát?
harmadik tulajtól volt ha jól tudom és mindig karba volt tartva
Nem baj az ha olyan öreg a lényeg hogy jó kezekből kapod, nekem egy 1985-ös CR250-em volt és nagyon vigyázó odafigyelő sráctól vettem és a gép olyat ment hogy a 450-esekkel is felvette a tempót (csak én voltam kevés oda) szóval attól hogy régi tud meglepetéseket okozni
bá a dugót szerintem hónolás után méresd bele
alig várom!
elég széép korához képest majd ha meghallod a hangjáát
ja fasza, csak már menne!
képekvannak róla vegyesen a többi géppel
megnéznék róla valami videót! linkelsz?
jogép a galériáim közt + a videóim közt elég sokszor megtalálható és annyi pénzér ajándékvolt
hát igen öreg kicsit de erre volt pénzem
ha összerakod jól új dugóval stb nagyon patent gép az bár picit már benne van a korba
köszi
amikor még ment elég jó gépvolt dugót gerecsemotornál próbáld www.gerecsemotor.hu
a haverodtól
de igen
1987?nem mostnában vetted véletlenül?
Szevasztok! egy 1987 Honda cr 125-hez keresek dugattyút de sehol nem találok! valaki tudna segíteni?
valakit sm szett érdekl?
kompleten adom 20e! gumikal lánckerékkel!tárcsákkal!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freem
ail.hu
Én így vettem anno a motort 80-as hengerrel de a kis indexeket meg a hátsó sárvédőt (ledes Acerbis) meg a vázat festettem fehérre eredetileg fekete volt meg ugye a robosztusabb hátsó gumi.
egyébként pont 95-ös volt a gép.
Szépen meg volt csinálva!
Király a hátsólámpa+index de ez újabb mint 95ös nem?
amúgy ha mtx hengert tennék rá erősebb lenne?
Mit kéne átalakítani hozzá?
Hát nem talált nem az enyém volt anno mert eredetileg 75ccm-ös és az MTX 80-as hengere volt rajta nekem. Hát én nagyon szerettem ezt a kis masinát soha nem hagyott cserben még "vérzően" is de haza vitt mindig. És persze nagyon jól nézett ki.;) azé teszek néhány képet hátha valakinél kikötne a gép vagy felismerné valaki
Itt van a gép!
Gumi kell rá meg láncszett mert a lánc átforog a hátsó lánckeréken akitől vettem csak városba rohangált vele!