Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az biztos ha kész lessz telebaszom benzinnel,oszt addig megyek még kinem fogy kíváncsi leszek az első reakcióra mindent kicseréltem ami csörgött-csöröghetett úghyhogy kuss van neki
majd ha összerakod lesz sarazás dögivel.:D
azé nem próbálom ki,még belefojt a talicska saramba ,
lehet hogy annyira nem.:D
nem is rossz Adrienn nyílván örülne ha felhoznák egy taliga sarat oszt fánglival lökném rá a vasra
hát ha vödörböl önteném rá a sarat..:D
Összelehetne sarazni a gépeket ..de ez sajnos fizikailag képtelenség nade nemsokááá
jaja vizesminden....:S lehetne most 1 jót sarazni hidegsincs:D
csak 5 éve vagyunk házasok,még korai Felétek is LeOlvadt az összes Hó ecsém?
lehet hogy vele van a baj:D
a kibaszott Mosógép az Asszony letaposta volna a vesémet ha nem csinálom meg ez már a 3.mosógép amit elbasz még a végén kiderül,hogy nem tud mosni
most milyött közbe?:D
mind a három pont a Special méretű drága lessz ,de már mindegy ,,,kurva jól halad-'nák már énis de mindig közbe jön valami pénteken megjön a tapéta
kuplung kinyomó meg ballansz tengely. asszem nemtudom pontosan mert szám alapján vesszük csapágyboltba
Ha jobb lett jobb lett melyik csapágy van hiányolva még?
hát olyat csinált hogy a szintjelző ablak kitört de nemvolt semmi ütés meg semmi kb 3.használatnál mondom fasza találtam 1 cr rendszert ami stimmelt rá munkahenger nyereg minden 7 rugó mondom jóvan felraktam légtelenítettem érezhetően jobb lett mint volt a gyárival
Elszaródott a Munkahenger?
hát a csapágyak gyűlnek gyűlnek 3 hibádzik még de addig sincs elhanyagolva icit foglalkozva lesz a teleszkóppel kapott új elsőfék munkahengert ha majd hazajön a fékolajakat is lecserélem.:D
Na mi a Pálya ? épülget a traktor?
nagyonszéép viszont Kívánom:D
Az ünnepre való tekintettel ÚJ fényében tündököl a Rezonátor ,,,apropó ünnep,,BOLDOG KARÁCSONYT AZ ÖSSZES CRM HAJCSÁRNAK,ÉS SZERELÉSMENTES ÚJ ÉVET http://youtu.be/JIC8zAg8OdY
lehety hogy megkéne hevíteni de nemhiszem hajtottam már énis kormányt nem hevítettem meg semmi és jó
ha Mák van,nem valami Redva Hideg anyag ami törik ha meg a Lakatos szakmámmal eltöröm,akkor Rituálisan elégetem a Szakmunkásbizonyítványom szombaton még lefestetem a kurvakormányt is így karácsony alkalmából
satu csövet rá aztán hadszóljon:D
Imádom a motorokat, valamelyiket kifejezetten sajnálom szétszedni, de sokat látok és nem utolsó a pénzt is szeretem. Nem egy aranybánya, de jobb mintha fociznék. És nem arra gondolod bontáskor, hogy 1 jó motorral kevesebb, hanem, hogy x másik motoron ki lesz cserélve vagy fel lesz rakva egy alkatrész, amitől az jobb lesz. Szóval sokaknak hasznos ez. És hobbinak is nevezhetjük. Van, hogy csinálok motort egyben is, ha érdekel van a CRE-ről videó meg kép fent. Minden jót! Üdv