az biztos ha kész lessz telebaszom benzinnel,oszt addig megyek még kinem fogy kíváncsi leszek az első reakcióra mindent kicseréltem ami csörgött-csöröghetett úghyhogy kuss van neki
hát olyat csinált hogy a szintjelző ablak kitört de nemvolt semmi ütés meg semmi kb 3.használatnál mondom fasza találtam 1 cr rendszert ami stimmelt rá munkahenger nyereg minden 7 rugó mondom jóvan felraktam légtelenítettem érezhetően jobb lett mint volt a gyárival
hát a csapágyak gyűlnek gyűlnek 3 hibádzik még de addig sincs elhanyagolva icit foglalkozva lesz a teleszkóppel kapott új elsőfék munkahengert ha majd hazajön a fékolajakat is lecserélem.:D
Az ünnepre való tekintettel ÚJ fényében tündököl a Rezonátor ,,,apropó ünnep,,BOLDOG KARÁCSONYT AZ ÖSSZES CRM HAJCSÁRNAK,ÉS SZERELÉSMENTES ÚJ ÉVET http://youtu.be/JIC8zAg8OdY
ha Mák van,nem valami Redva Hideg anyag ami törik ha meg a Lakatos szakmámmal eltöröm,akkor Rituálisan elégetem a Szakmunkásbizonyítványom szombaton még lefestetem a kurvakormányt is így karácsony alkalmából
Imádom a motorokat, valamelyiket kifejezetten sajnálom szétszedni, de sokat látok és nem utolsó a pénzt is szeretem. Nem egy aranybánya, de jobb mintha fociznék. És nem arra gondolod bontáskor, hogy 1 jó motorral kevesebb, hanem, hogy x másik motoron ki lesz cserélve vagy fel lesz rakva egy alkatrész, amitől az jobb lesz. Szóval sokaknak hasznos ez. És hobbinak is nevezhetjük. Van, hogy csinálok motort egyben is, ha érdekel van a CRE-ről videó meg kép fent. Minden jót! Üdv