Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnapi elhatározás,,mondom kap egy ilyent is,megnéztem mennyi lé ,ha nem kurva drága akkor....9000ft ..na meg az apátok faszát ,lekaptam a méretet,vázlat összedob,ma meg kivágattam a lézeressel egy kávéjé másfeles saváló ..a nagyobb cuccokat szombaton hozom haza mer kész van az egész majd lövöm képbe gyönyörű színt kapot a csatragány
csaknem rezóvédő?festésed készvanmár?:D
Na EZTET hesszeld haver!
nekem is bevett multkor 1 litert eléggé csodálkoztam:D
Ja a jobb ódalt,a leeresztő meg bal ódalt(Japcsi lelemény )a szintjelző közepéig köll tőteni Max-Min közé,bevesz egy Flakonnal
igen. 1 beőntő van csak ugye? ha jól emlékszem 750ml kell bele.
váltó olajról beszélünk? Mer akkor érvényes amit az előbb írtam
azért gondolkoztam 20w50en mert már azért nem mai csirke.d
10W.40 Castrol ACTEVO SYNTEC 2T Gyári előírás szerint mongyuk a váltó annyira nem kényes
igeen azokat jövőhéten intézem gyertyát má megvettem tömítésszett vmi 20w50 es olaj te milyet raktál bele?:D
szimering,csapágy csere?
okok nemfelejtem:Dremélem hamarosan már mennifog...:D
FEFE,,azt írtam "ottNeHagyd" tehát benne NE felejtsd a régibe! Mer mikor én kipucoltam az enyim,közbe nézegettem a SzervÍÍz Manuált oszt láttam,hogy ilyen is van benne!A Sok KOksztól bele volt Szorulva.
akkor azt a karikát nerakjam vissza? vízcső csonk megvan meg a tőcsavarok is
Ja arra!szétszedni könnyű,összerakni meg olyan ahogy lentebb írtam viz-csatlakozó torok,tőcsavarok?
az 5ös számú karikára gondolsz? az új hengerembe akarom átrakatni a powerszelepet hálaazégnek ma végre megjött dugóval mindennel:d
hátja nem egyszerű,mintha egy nagyon szűk pinába keresnád a G-é pontot...Fejjel lefele
visszatenni nagyon szopó meló, de érdemes néha kivenni letisztítani a koksztól..
na a kép az előbb lemaratt,na EHUNE
Szimeringet kipöckölöd mint a fikát oszt kihúzod a tengelyt,,a tengely végin van egy karika ,ott ne hagyd!de tolok egy képet is,ehunE!
valaki a crm böl a power szelepet hogylehet kiszedni?
nekem eddig nemvolt gondom az alkatrész ellátással.:D
Hali!
gondolkozom egy crm 125 vételén csak félek ,hogy nem lesz hozzá alkatrész.
új alkatrészeket lehet hozzá kapni? (bár gondolom ha lehet horror áron)
összességében jó vétel egy ilyen moci?
másnem nagyonköszönöm:Dha meglátlak szakálason vendégem vagy 1 sörre:D