0,25mm vastag,,,,Mibe változott? a Karbon egy kurva rugalmas anyag EZÉRT minden fordulatszám tartományban jobban tud igazodni a gázlengéshez,NŐ a Feltöltötség-A TELJESÍTMÉNY De ha Mindezt Tetőzöd pl.egy 34-es Mikuni vagy Dellorto karbival ,KI TÉPI A KAROD
Elöször is érdemes "kikötni" nekem nincs ledugózva csak nemrakok bele olajat hanem én keverem olaj az full szintetikus legyen én 1:40 el használtam de az használattól függ motorba én 20w50eset raktam full szintetikusba abból is amire figyelni kell hogy mindig kapjon olajat és a blokkban is legyen elég nekem a gyertyával volt gondom meg az elsőteleszkóp volt szimeringes nameg 1szer kicsapta az powerbiztosítékot mert a lámpa kábelei összeértek mást nemtudok alkatrészeknek gerecsemotor.hu bár drága biztos találsz olvsóbban kepesmotoron
Először is vettem egy crm 80 -ast 1995-ös évjárat, most van először kétütemű motorom!
Lenne egy pár alapvető kérdésem!
- érdemes-e ledugózni a külön olajzást és magamnak keverni a benzint-olajat?
-milyen olajat keverjek a benzinbe?
-milyen olajat tegyek a blokkba?
-milyen főbb dolgokra figyeljek majd a motornál, ellenőrzendő, hibára utaló jel stb...?
- van valami honlap ahonnan minden alkatrészt be tudok szerezni?
az biztos ,,Teljes kopóalkatrész csere ,,az összes csapágy,az összes szimering ,,,végül is a blokk fullba készvan,már csak simítgatások vannak,de egyszerűen sosincs rá időm,,ami elég szomorú
,,vagy egy betétes csapágy..mongyuk már mindegy,,végül is azt szolgálná,hogy semmi szar ,retek ne mennyen bele a csapágya..IDEIglenes megoldásnak jó,,zsírozd be mint állat,,de azért majd szerezzé bele szimeringet
Először is vettem egy crm 80 -ast 1995-ös évjárat, most van először kétütemű motorom!
Lenne egy pár alapvető kérdésem!
- érdemes-e ledugózni a külön olajzást és magamnak keverni a benzint-olajat?
-milyen olajat keverjek a benzinbe?
-milyen olajat tegyek a blokkba?
-milyen főbb dolgokra figyeljek majd a motornál, ellenőrzendő, hibára utaló jel stb...?
- van valami honlap ahonnan minden alkatrészt be tudok szerezni?
Válaszokat előre is köszönöm!