Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te ezzel szórakozol,hogy megveszel mindent utánna Szétbontod? ,,végül is mindenkinek van egy hobbija ,,ha estleg valami kis bizbasz kellene talán,majd rádordibálok oszt megüzletejjük ,,Na Szeva
Nem ez lenne az első motor, tudom, hogy megy ez. Persze tudom, hogy jót akarsz és nem mondasz hülyeséget, de ha egyszer akarok bontani egy CRM-et, akkor ez a megfelelő, mert kevésbe van és jó. Láttam már ezt azt, nézz szét termékeim között: http://www.vatera.hu/listings/...

ami az alkatrész bizniszt illeti..Nem nagyon kell szétszedned ,azt nem feltételezem,hogy Pl.egy vízpumpa tengelyé megbontanád egész blokkok szoktak menni,,de mind hibás vagy hiányos,,hamár lóvét akarsz csinálni inkább ragd rendbe oszt gurigázd el egybe,,ha kiárulsz belőle ezt azt azzal nemleszel előrébb,,,max annyival,hogy a nyakadon marad egy hiányos motor
A végdob herélt, indexek nincsenek rajta - de elektronika, kapcsoló van -, továbbá a henger perselyes és az egyik ülés alatti idomból 1 kis darab ki van törve, ezek a rosszak a bontásra való tekintettel, amúgy teljesen rendben van a gép! Az első sárvédő meg kell majd a CRE-re. Minden más eladó, amit látsz/láttok. Meg van még 1 hátsó lámpám is...
Még nem, de ha van kereslet szétszedjük. Egyébként januárig biztosan várunk vele, aztán majd eldől... 125/50-nek necces, na meg kell a pénz, jan. közepére össze kell szednem úgy 80eFt-ot. és közben még egy CRE-t is vettünk felújításra, de az megvár. A lényeg, hogy kell a pénz és lesz másik motor a CRM helyett - amivel városban úgysem megyek. De nagyon tetszik, sajnálom szétszedni, de ha van kereslet, akkor akár már hétvégén...
Mivan,Szétbontottad?
Sziasztok!

Honda CRM 125 eladó alkatrészek, minden van, ha érdekel valami, írj!

honda4022@gmail.com
0630-7255588
ha nem esek magamtól extázisba,hogy mekkora fasza munkát végeztem,és nemfelejtekel fotózni akkor lesznek képek ,holnap az ASSZONYOM megcsinálja az új üléshuzatot is ,nehogymá ilyen fekete szarral mászkájjak ,meg ma tünt fel,hogy a kurvaKormány balódala ferde,,,úgyhogy kalapács elő
képeket majd csapasd. nekem mivel nincs itt a motor nemtudom szépítgetni ehelyett inkább a garázst rámolom szerszámfalat csinálok stb dehát az unalom.....:D mennékmárnagyon
még holnap beviszem a rezonátort,kiégetni,meg lefestetni oszt kezdőthet a végleges összeoperálás ,,hétfőtő január 3-ig lessz idő a sok itthoni meló mellettt idén má nemtartom valószínűnek,hogy csavargunk valamerre,,a brigád is elpakolt télire
jövőre lesz természetesen.:D nagyon remélem hogy már semmi gond nem jön elő de ha kész lesz lesz 1 patent belsejű motorom kis cicoma a külsőre és patika.te hogyállsz?:D
akkor csak majdnem ,,tudod a múltkor témázgattunk a segédmotor-nagymotor dologhoz fűztem vóna ezt azt de nemkell na lessz hajtókar?
hát elég sok különbség van és az előző tulajnál volt 4 évet ugyhogy nemhiszem...
http://www.kepesmotor.hu/honda... nézzed-e,,a múltkor feljött a téma...ez most atied mi?
aszittem rádsóztak valami román kutyaszart amit török vendégmunkások csinálnak
FAG made in portugal.
A kép nem lett minőségi vagy a cuccok?,,,mer nemmindeggy ,,a KOYO csapágy egyenlő MInőséggel ,,de az a piros dobozos képződmény mivolta érdekelne a főtengelyt totál felesleges vót belógatni a képbe mint egy Menszeszes bugyit
ittvan bár nemlett minőségi de ittvan még azért kell pár csapágy nameg a hajtókar de LASSAN alakul LASSAN...
,,8ezer valamennyié vettem az Iridiumos HRC-ét ,3éve..most se lehet drágább,,gondolom én ,,Na mutasd mit vetté!
van sok okos de inkább hallgatok rád meg a service manual ra:D am 1 irridiumos gyertya mipénz? megjött pár csapágy tegyek fel képeket?:D
"elfog csöppenni"..max az orrod ha megvagy fázva Ecsém ..kitől hallgatsz te ekkora Faszságokat ..ha meg elkerülte vóna figyelmed,lentebb bevéstem a GYÁRI GYERTYA TÍPUSÁT! Az a neki való....papíron
aztmondták hogy a br9es elfog csöppenni és hogy br9ecs kell bele irridiumos gyertyát énis terveztem már
jobban harapdált tőle a zöldség ,,iridiumus versenygyertya ,,ha lessz keret rákúrok egyet a céeremre is ha meg ezzel az NGK-val nem vót panasz akkor mit kreálgatná?
a ZORALLhoz 1 definíciót:D amugy nekem megvétel óta ilyen volt benne gond nemvolt vele
,,iridiumos Hrc megfelelő hőértékű,hogy olyan kibaszott precízen fogalmazzak