mivel mindenki önkívületi szervízre kényszerül(magamat is beleértve )köreinkben,előkotortam gondűzőnek egy videjót egy spanyol kollégárú ahogy egy motornak csúfolt foskupacból CRM-et fabrikál! respect! http://youtu.be/bhpw5M49bP8
az egy dolog...10-12 ezres fordulaton máshogy viselkedik,mint mikor a kezedbe megpörgeted,tized milikről beszélünk amit a kezeddel nem érzel.azokat is cseréni kellett vóna.vagy pedig a hajtókar alsó tűgörgőjének reszeltek!
Hali! Valaki segitsen! Nyáron újitottam fel a crm-et szépen bejáratam, és most meg egyszer csak elkezdett picit ciripelni. Full szintetikus castrol olajat használtam 1:20-as keverékel maig járatam most 1:30-1:35-ősel. És halálba se hajtottam. Erő meg kompreszió van benne rendesen. Szóval mitől lehet ez a ciripelő hang, és mi adhatja ki?
Kétféle motoros van aki már esett meg aki Elfog esni ,,ezzel ha esel inkább ledob magáról,nem mint az ETZ ami magaalá gyűr mint a szart ..az enyimé épülgetget szépen tatásan,blokkot tegnap bevágtam a helyire,holnap kötözgetés,hétvégin meg egész nap a CéeReM-ééé
még kopasz vagy (csak vicc!)mindenki megfizeti egyszer a tanulópénzt!ha hamarabb összefutunk biztos belerágtam vóna a szádba,hogy ÁJJÁ MEG,RAGD LE,GYŰRŰCSERE dehát jobb lessz mint vót ,csak széjjel ne kúrd!
menet közbe tört el a gyűrű és arra gyanakodtam volna a legkevésbé azthittem hogy a benzin fogy ki vagy dugulása van mert elég sokat mentem 1 huzamba és egyszercsak nem pörgött ki
na szevasz baszod fos vót a PC,,azé vót filmszakadás ,,mostmá jó ,,,hát öcsém a régi dugót szépen kifingattad ,most nem azé hogy basztassalak,de egy ilyen kopásná már zéró kompresszió ha nem hajtottad vóna kegyelemdöfésig,osztan időbe gyűrűt cserész megúszod
első a Maszek! a kávé meg a fizető eszköz ..amúgy feltünt,hogy ide csak mi árkálunk,már legalább 6oldalt telekültünk okossággal legalább visszük ezt a méltatlanul bepunnyadt CRM fórumot CRM POWAAAA
Ha beraknám a fagyasztóba az Asszony a hűtővel együtt baszna ki a lakásból ...a KX-el még annó borultam egy kurvanagyot,a rezója kapott olyat,hogy az öklöm belefért a lyukba ..bevittem melóhelyre le AVI-zták a végét,az torokra rányomtuk az Ipari kompresszort,növelve folyamatosan 100bárig,úgy kinyomta mint a szart