Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivel mindenki önkívületi szervízre kényszerül(magamat is beleértve )köreinkben,előkotortam gondűzőnek egy videjót egy spanyol kollégárú ahogy egy motornak csúfolt foskupacból CRM-et fabrikál! respect! http://youtu.be/bhpw5M49bP8
Sok Sikert!
Nincs más hátra szét lesz kapva. Aztán kiderűl.
az egy dolog...10-12 ezres fordulaton máshogy viselkedik,mint mikor a kezedbe megpörgeted,tized milikről beszélünk amit a kezeddel nem érzel.azokat is cseréni kellett vóna.vagy pedig a hajtókar alsó tűgörgőjének reszeltek!
díjjaznák:D
ha addig összeállt ,told be a karácsonyfa alá
Csak a felső tűgőrgőt de a hajtókar csapágynak nem volt baja, még jó volt nem lőtyőgőt, kopogot.
csapágyakat,tűgörgőket is cseréted?
Hali! Valaki segitsen! Nyáron újitottam fel a crm-et szépen bejáratam, és most meg egyszer csak elkezdett picit ciripelni. Full szintetikus castrol olajat használtam 1:20-as keverékel maig járatam most 1:30-1:35-ősel. És halálba se hajtottam. Erő meg kompreszió van benne rendesen. Szóval mitől lehet ez a ciripelő hang, és mi adhatja ki?
bárcsak nekem is iylen tervem lenne 7 végére:D én szombaton intézem a csapágyakat szimeringeket+de karácsony előtt jóvolna menni:D
Kétféle motoros van aki már esett meg aki Elfog esni ,,ezzel ha esel inkább ledob magáról,nem mint az ETZ ami magaalá gyűr mint a szart ..az enyimé épülgetget szépen tatásan,blokkot tegnap bevágtam a helyire,holnap kötözgetés,hétvégin meg egész nap a CéeReM-ééé
nemfogom vigyázok rá bár az amatőr esésekböl kapott rendesen 1szer még aszfalton is 1 olajfolton amikor csúszam is de a motornak nemlett baja:D
még kopasz vagy (csak vicc!)mindenki megfizeti egyszer a tanulópénzt!ha hamarabb összefutunk biztos belerágtam vóna a szádba,hogy ÁJJÁ MEG,RAGD LE,GYŰRŰCSERE dehát jobb lessz mint vót ,csak széjjel ne kúrd!
tavasszal kezdtem nemnagyon volt tapasztalatom kínai quad volt kb márciusig de nembírtam vele meni mert mindig széthullott
milyen motorjaid voltak ezelőtt?
menet közbe tört el a gyűrű és arra gyanakodtam volna a legkevésbé azthittem hogy a benzin fogy ki vagy dugulása van mert elég sokat mentem 1 huzamba és egyszercsak nem pörgött ki
na szevasz baszod fos vót a PC,,azé vót filmszakadás ,,mostmá jó ,,,hát öcsém a régi dugót szépen kifingattad ,most nem azé hogy basztassalak,de egy ilyen kopásná már zéró kompresszió ha nem hajtottad vóna kegyelemdöfésig,osztan időbe gyűrűt cserész megúszod
igenigen legalább telelesz okosságokkal:D nekem nincs sok lehetőségem maszekra sajnos de azt azt meglehet csak felénk inkább pálinka a fizető ezköz:D
első a Maszek! a kávé meg a fizető eszköz ..amúgy feltünt,hogy ide csak mi árkálunk,már legalább 6oldalt telekültünk okossággal legalább visszük ezt a méltatlanul bepunnyadt CRM fórumot CRM POWAAAA
irigyellek hogy mennyi mindent megtudsz csinánli melóba kávéért:D
Ha beraknám a fagyasztóba az Asszony a hűtővel együtt baszna ki a lakásból ...a KX-el még annó borultam egy kurvanagyot,a rezója kapott olyat,hogy az öklöm belefért a lyukba ..bevittem melóhelyre le AVI-zták a végét,az torokra rányomtuk az Ipari kompresszort,növelve folyamatosan 100bárig,úgy kinyomta mint a szart
erről van szó:D ismered azt a módszert horpadások ellen rezóra hogy víz bele csuri bedugózni és fagyasztóba?:D
MeteorZáport nem bír ki az biztos de vadabbul nézki tőle ha meg annyira védeni akarnám akkor láncokkal felhuznám a szobám plafonjára az egész motort
egy ilyen rezővédő inkább látvány elem mint védelem