Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2004 bocsi hát ha mz-t nem is de simsonokat meg pár japán gépnek a szerelését végignézhettem:D
mi az a 24? ..a kínai quadon nem csodálkozok,pont azért mert kínai ..különben a CRM blokk felépítésrő annyit hogy egy tápos MZ-nek bonyolultabb.. mongyuk hijába mondom ha még nembelezté ki olyant ..van az a régi KOMCSI mondás Tanulni Tanulni Tanulni
énis szoktam szerelgetnién 24 ben kedzdtem quaddal minapig nemtom mértnem motorral aztán 2007 be jött 1 kínai quad na az megtanított szerelni többet szereltem mint mentem vele aztán megszabadultunk tőle.....örököltem 1 robogót azon bármit megcsinálok de ezt nemmertem bevállalni:D
Na azé ,,elmondok egy szösszenetet a kölyökkorombúl..12 éves koromba vette Faterom az első SIMSON-omat,én meg nem sokkal később kitaláltam,hogy felújítom ,darabokra szedtem a blokkot ,persze nembírtam vele,Apám meg kibaszásból nem segített ,,mikor odamentem hozzá azzal ,hogy "Apu segítel összerakni"..Ő Erre:"Szétszedted kisfiam..AKKOR ÖSSZE IS RAKOD" ,,na ez volt az a pillanat amiért az ÖSSZES NDK-ás szart csukodt szemmel szétszedem meg összerakom! a szigor néha tanít
igen 16 nemlehet elég korán elkezdeni:D nemfogok megsértődni:) nekemis jobblenne ha ittlenne a motor cicomáznám egész nap:D
mennymá a faszba csak 16 vagy?többnek nézel ki Nem baszakodásból mondtam nehogy itten besértőggyé
az egész. szerelő csinálja én még 16 éves fejjel nemmertem belevágni:D
mármint az egész Motor arrébb van..? aszthittem te csinákolod!
idomok naggyábú rendbe vannak bár az oldalidomot lehet ujra kell fújni fehérre lenne mit csinálni vele csak pár faluval odébb van:S
Thanks így a neonfénytől olyan mintha valami okádék rózsaszín lenne ,fasza Vörös ,a matricák a motorosbótbul vannak,egyellőre még csak ezeket basztam rá,a többi majd folyamatosan..rendeltem a főnöktül még egy tábla REpsol Hondás cumót is,majd a jövőhétre meg is lessz ,,te is nemhogy idomozná addig még szétvan lökve
nagyon patent:D matricák honnan?:D
a mai termés...véglegesen bekerült a blokk..pénteken kikellett szedni mer a egyik henger tőcsavaron befesott a menet,de korrigátam ..a hátsó sárfosó meg egyellőre ilyen,,fajin-e festís meg a matrica? ..még kap egy kettűt
igazad van ha nemsikerül a héten legyártani megveszem.
http://www.kepesmotor.hu/motor... NÉDD csak-E!ennyit megér,nem kell gecizni!
az ETZ-ének két ruszki csavarhúzóval lelehetett kapni precízen ennek lehúzó nékül nemm,mer kurva hosszó felületen fekszik a geci
igazábol az a szerelőm problémája lesz hogy kitalálja hogy hogyan szerencsére van esztergályos ismerősöm aki megoldja okosba:D csak sürgetném már a dolgot mert addig nemlehet széthúzni a blokkot:/ és má mehetne összefele
na akkor elmondom mivan ennek is ilyen buzi menete van mint sok másnak ezeken a szarokon...nekem úgy csináltuk,hogy bentről hoztam MENET FÉSŰT,avval lekaptam a menetet oszt a CNC-és aszerint csinálta de pont ezaz,hogy fingom simcsen hanyas volt
valami rajzod esetleg van róla?:D mert lekell gyártani elvileg.
persze,,,Lendkerék lehúzó
lendkerék lecibálására tudnátok valami jó módszert?
Pár hete vettük hengerhibásan...
Kell rá egy jó hengerszett, új kuplungkar meg mindenhova új olaj és csövek. Kell bele még egy új aksi, meg meg kell nézni a visszajelzőket, hogy minden rendben van-e, mert nem mutatta, hogy olaj nélkül megy és így ragasztották meg... Hátsó lámpám van, az index még eldől. Matricaszett nagyon zsivány lesz. :)

Patent gép lesz, a váz le van ecsetelve, ez szúrja a szemem még, meg hogy a hátsó lábtartó egy rágányolt szar, de jó lesz a gép. Megvan a svájci papírja, 94-es a vas. :)

Szerintem nagyon jó állapotban van 100eFt-ért.
újítások kávéért?tudsz élni:D
azé nem rossz ahogy a Digógyerek kipofozta ,majd lövöm a hétvégi műtétrű pár kíp formájába az igyekezetemet ,,,ma a fejembe ötlött egy újabb terv...de csak a végeredményt fogom megmutatni ,remélem összetuggyuk hozni ,,,na jóccakát,majd hónap pofázunk
szarbó várat:D