Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kilóméter hanem Használat függő ,,ha gyilkolod mint az álat,akkor hamarabb kimarja magát mint egy egyszerű közúti használattól ,,Szóval,,ha már a C-és tiltású ugyszólván 'lötyög' benne és nem csinált magának egy szép hordós alakot a nikaszilba akkor Dugattyú csere,,Ennyi!
Engem igazábol az érdekelne h hány kilométer után kéne ezt cserélni.
Ha nem lett alakhibás akkor értelemszerűen D-és,,azt meg egy Intós méréssel kilehet deríteni,,,szigorúan több helyen meg köll mérni
C ha jól tudom.
A-53,96 B-53,97 C-53,98 D-53,99 E-54 F-54,01 ,,,,,Ezek a gyártási tiltások miliméterbe,,,Mekkora van benne MOST?
Hali! Hány kilométerenként kéne dugot cserélni 125-ős crm-be?
köszi
25000e a szett ára! Az lemaradt!
Eladóvá vált használt cuccaim
mez: xxl
naci: 38
Sisak: L
A Progrip szemüvegben most cseréltem lencsét vadi uj!
én 10es iponet raktam bele 125 ösbe
Sziasztok!
crm80
Villaolaj milyen legyen? w2.5 , w5 , w10
Esetleg konkrét márka?

Üdv
örökbe Ne fogaggyalak faszom tuggya,,7-8 ezer,,,ha nem akkor tévedtem,,,ha tévedtem meg nem érdekel
árra nem elmékszel véletlen?
nagysegítség márcsak az a görgőkell.:D
fent vannak a neten:: http://www.cylex-tudakozo.hu/c... Ott a számuk,hívd fel ha akarod,,vagy Sanyi vagy a Felesége van bent,,,részemről ennyit tudtam tenni érted,,,
sziszka85 tudnál adni 1 elérhetőséget esetleg a törökszentmiklósi motorosbolt számát ahonnan beszerezhetem a ballansztengely görgőscsapágyát?köszi
tudom aztrakok bele csak énmost a ballansztengely görgőlyéröl beszélek pontosan az érdekelne hogy milyen árba van.mert nemtaláltam eddig sehol és nemtudom hogyha találok egy boltot és megrendelik akkor mi a reális ár 5ezer vagy 15ezer
Hát Koyo csapágyat tudok neked ajánlani az is egy j bevált márka én ezt tom ajánlani!
ballansz tengely görgöőt/csapágyathol találok és kb milyen árba?
vagy előre nagyobbat ha elfér
Áhá értem szóval kisebbet jó köszönöm a tanácsodat!
hátulra kisebbet tegyél pontos fogszámot nemtudok 3mal lehet kisebb szerintem simán rajtad múlik hogy mennyivel csökented
helo amit tudok neked ajánlani az a repsol 4t racing 10w40 fully synthetic nekem ez volt idáig az összes motoromba és nem volt rá panaszom szerintem jo és kb annyi az ára mint a castrolnak!
Sziasztok!

Hajtóműolajat milyet vegyek?
Motorosboltba azt mondták jó a castrol atf olaja!?
Ha nem mi a jó?
Sziasztok lenne egy kérdésem 125 -ösa honda crm -em van de nemtudom milyen hátsofogaskereket rakjak rá hogy jol menjen végre de gyeorsuljon is a gyári fogmérete mérete 40 -es ha tudtok valami jo ötletel létci irjatok!