remélem január végére február elejére az enyém is összeáll pont a legspeckóbb csapágyak hiányzonak 2 váltó csapágy ballansztengely nameg a kuplungkinyomó a hajtókarról nem is beszélek de az már megvan honnan lesz
keveset sose kapott 1:40 el szerintem akármilyen fordulaton megvolt a kenés ha meg alapjáraton mentem volna vele beköpi a gyertyát de ilyen sem fordult elő.a szerelőm mesélte hogy vittek hozzá egy motort amin elszállt az olajzó a csávó kiló fölött ment vele amikor beállt nem lehetett kellemes kiváncsi leszek a végeredmnyre.
Szögezzük Le gyerekek,hogy ez nem Riga,,a FIX keverék kinyírja minta szart,,a tiédhez is részben ez járult hozzá ha Régóta te kevergeted a naftát,,,,A külön olajzó egy primitív de legalább olyan fontos mechanika Miért is?....Mert különböző Fordulatnál ,Különböző KEverési arányt igényel a mehanizmus,,és ez pont ezt teljesíti,Azért van a meghajtás a Főtengellyel összeboronálva ..röviden ennyi.....
Nem Gázolsz Térdig a MÁRKÁKBAN ami Jó RÁ...inkább tanulmányozgasd a KÜLÖNOLAJZÓ FELADATÁT-MECHANIZMUSÁT,mert lentebb akkora faszságot írtál,hogy beszartam,,,,,de ha akarod mingyárt leírom....
Csak én olyan lapokat látam ami:110x110mm-es vagy 100x100mm-es és igy a 20cmx20cm picit nagynak tűnik. És mivel lehet kivágni? gondolom nem sima papirvágó ollóval.
lapba kapod 20cm x 20cm:9000FT ,,Ha zavar a benzinár,szereljé rá Pedálokat oszt tekergessed Ha az Izrael USA páros megtámadja Perzsiát LESSZ MÉG 1000ft is