Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na várjá mert eztet most elkúrtam a balansznak a sima csapágya az nem írt méretet ez a pöcsömöccse.. ,,de ez van rajta SCO 284 ,,majd viddbe bazdrá az asztalra oszt ILYENT aGGYÁ hee
CSak c3 jelölésű csapágyat bele,semmifajta román-tajvani-szingapúri fosadékot vagy KOYO vagy ATHENA/skf ezek a nekivalók na itten a míretek: FŐTENGÓ:nagy 25x62x17 , kicsi 22x56x16 BALANSZ:két kurvaSPECIÁL: tűgörgős:24X36X14 ,sima:24x36x14 MÁS KELL?
azt igazábol nagyon megköszönném:D
fingom sincs !
a 125 ös hengerfeje jó rá?
hónolás határeset mástnem akkor hüvelyezni
úgyértettem,hogy Mongyam a csapágyméreteket?!
jaja nem az enyém.. de "csak" 20 ezer.. meg lehet ezt hónolni vagy fúrni? ( én csak úgy használnám fel) és aztán új dugoval a 160az azé 160
most nemazé Laci de ebből a "minimális hibából" egy kis idővel kurva nagy hiba lenne
hát akkormajd beviszem a csapágyat és úgy kitalálják h mien ha úgy lehet én csapágyboltba tervezem megvenni a szabvány részét.
ja ,mindent ,szimering,csapágy,tömítés ,,mindent !csapágy méret kell?mer ha gyári azon nincs feltüntetve
máshol 68 lenne dugóval a dugó 22 vanahol csak a henger 50 de 30ér találtam. a csapágyakat motorosboltba vetted?
52 mintha aranybul lenne vernék bele a faszukat ,a többi cuccot mondtam menyié tudod beszerezni ,amúgy nelegyé rosszú,,énnekem is sokba van eddig
52 dugóval aztán még a csapágyak szimeringek tömítés
mennyi píz lessz?
hálelúja visszakaptam a hengeremet jöhet az új
szöges gumi forraltbor vagy tea azt hadszóljon
nem hüjeség az!első indítás:legalább egy jó félóra alapjáraton!ez a szájbabaszott idő meg csak fosabb lessz,dehát ki nem hánnya le merthát ENDÚRÓSOK VAGYUNK vagy miafasz!
arragondoltam ha szar idő lesz rakok bele 3 liter jókis keveréket beindítom azt hadjárjon:D lehet hogyhülyeség.mondjuk ugyse birnám ki hogy ne menjek vele :D de ha összerakom engem már túlél szerintem:D
na akkor avval nemlessz gond ha faszáú bejáratod kajakra mondom,hogy legalább 15km-ert csak zötyögjé vele,utánna meglátod olyan kompresszió lessz,hogy kitépi a karod
újat:)
nincs mit használt hengert akarsz venni?
ohohóóó nagyonszépen köszönöm sok hasznát veszem örökhálám:D
hát egy fél literes Finlandiáért odaadom fórumtársaknak