Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello. engem érdekelne a spirál ha még megvan meg a olajtartályból ( ha van ilyen lehetőség ) az érzékelő :D
helló crm 125 alkatrészek eladóak részletek/érd: 06705134190 vagy bertaa94@freemail.hu az egész 40000ft
Üdv CR-esek! Lenne egy túlméretes POLINI dugattyúm NSR/CR/CRM-be. D-s túlméret, 60mm névleges átmérőjű hengerbe. 20 ezres lenne az ára, ha érdekel bárkit is!
mail: nrgpower01@citromail.hu

Link, a dugattyúhoz, ilyen :
http://italmondo.hu/shop/27-mo...
Sziasztok!

KERESEK CRM250-hez power motort és fesszabályzót.
Mail címem: bd512@freemail.hu
A segítséget előre is köszönöm!
Jól van bekötve, már ezt is próbáltuk
Van van.
15.000Ft
dugó?
Szerintem a POWER bovdene fordítva van bekötve, szerintem
Eladó új bontatlan CRM 125 henger JC20 JC22
Ára: 50.000Ft
A motorom 6000-ig kipörög, onnantól kezdve csak dadog, puffog, fulladozik nem pörög tovább. Lehet power a baja? Ha nem nyit ki akkor ezt kell csinálnia?
Még mindig nem hagytam abba a költekezést szóval arrow rezó (zsir új) vagy csináltassak mivel a henger 160-as és az arrow szerintem a 125-re van lehet h jobban járnák ha csináltatnák, és ugyan anyiból jövök ki. De azért érdekelne a véleményetek.
na akkor lehet nyüstölni
Az Enyém hétfőn kapott egy komlett fémfékcsöves első BREMBO rendszert majdnem fejre álltam vele
ha valami gáz van,,,szójj rám ,,,oszt majd kitaláljuk
Kész van a crm és tényleg garanciába csinálta meg most átnéztem és tényleg fasza lett igen komoly a gép, ahogy megkapom a fizetést kapja meg a többi cucost.
igazán nincsen mit majd szósz ha van valami
Oké Jó! Értem! Hátmán alig várom hogy itt legyik mert olyan jó szíp lenne Pfffúúú de geci jó lesz Kösz az infót Majd még fognálak keresni hanem gond
bontva annyi van mint a szar,,,,ki hogyé adja
persze,hogy norma ,,mivel poweres,kétütemű endúró
azé a simsonos hasonlatod kicsit tré
RC poweres ami lépcsősen nyit
Ja a legroszabb eseten értem azt hogy motor(ami a powert működteti) az mi pínz meg mi lehet még?
A motor szépen jár megy is ahogy kell gondolom én!DE olyan 6000 től hirtelen adja le az erőt hol ott alul meg mint egy szimo olyan!Ez norma?Nos mivel nekem egy 750 es sor 4 van így nincs tapasztalatom ezeknél!
attól függ mi a legrosszabb eset?
ha fullba újítod a blokkot,,csapágyak minden szar akkor sok,,,dehát ez egy ilyen sport
Oké köszi!És mibe kerül a javítása legrosszabb esetben? mán bocs hogy kérdezősködök mint egy hülye!
sziasztok!
első teleszkóp szimering méretét nem tudja vki? (CRM125)
Igen
Üdv! Miért lehet az hogy a motorom üresben kipörög, de ha megyek vele akkor nem nyit ki a power, 6000-nél csak ledadog és nem megy tovább?
Csá mindenkinek!Tisztelt Urak!A héten valószínűleg hozzá jutok egy 94-as crm125 mocihoz! Kérdésem az lenne hogy a powert neki le kell ellenőriznie amikor a gyújtást ráadod?