Üdv CR-esek! Lenne egy túlméretes POLINI dugattyúm NSR/CR/CRM-be. D-s túlméret, 60mm névleges átmérőjű hengerbe. 20 ezres lenne az ára, ha érdekel bárkit is!
mail: nrgpower01@citromail.hu
A motorom 6000-ig kipörög, onnantól kezdve csak dadog, puffog, fulladozik nem pörög tovább. Lehet power a baja? Ha nem nyit ki akkor ezt kell csinálnia?
Még mindig nem hagytam abba a költekezést szóval arrow rezó (zsir új) vagy csináltassak mivel a henger 160-as és az arrow szerintem a 125-re van lehet h jobban járnák ha csináltatnák, és ugyan anyiból jövök ki. De azért érdekelne a véleményetek.
na akkor lehet nyüstölni
Az Enyém hétfőn kapott egy komlett fémfékcsöves első BREMBO rendszert majdnem fejre álltam vele
ha valami gáz van,,,szójj rám ,,,oszt majd kitaláljuk
Kész van a crm és tényleg garanciába csinálta meg most átnéztem és tényleg fasza lett igen komoly a gép, ahogy megkapom a fizetést kapja meg a többi cucost.
A motor szépen jár megy is ahogy kell gondolom én!DE olyan 6000 től hirtelen adja le az erőt hol ott alul meg mint egy szimo olyan!Ez norma?Nos mivel nekem egy 750 es sor 4 van így nincs tapasztalatom ezeknél!
Csá mindenkinek!Tisztelt Urak!A héten valószínűleg hozzá jutok egy 94-as crm125 mocihoz! Kérdésem az lenne hogy a powert neki le kell ellenőriznie amikor a gyújtást ráadod?
mail: nrgpower01@citromail.hu
Link, a dugattyúhoz, ilyen :
http://italmondo.hu/shop/27-mo...
KERESEK CRM250-hez power motort és fesszabályzót.
Mail címem: bd512@freemail.hu
A segítséget előre is köszönöm!
15.000Ft
Ára: 50.000Ft
Az Enyém hétfőn kapott egy komlett fémfékcsöves első BREMBO rendszert majdnem fejre álltam vele
ha valami gáz van,,,szójj rám ,,,oszt majd kitaláljuk
azé a simsonos hasonlatod kicsit tré
RC poweres ami lépcsősen nyit
ha fullba újítod a blokkot,,csapágyak minden szar akkor sok,,,dehát ez egy ilyen sport
első teleszkóp szimering méretét nem tudja vki? (CRM125)