Nem kell valakinek egy kis vödör CRM blokk bensőség? fogaskerekek, csavarok, kuplung alkatrészek, balansz tengely meg pár apróság.. ócó. ( 1 üveg vodka ? )
biztos patent lesz.lehet hogy nagy kérés de tudnál pár képet csinálni a hengered oldalárol mert gondolom ugyanolyan mint az enyimé mert enyém is 94 es mert az a helyzet hogy elvittem boltba hogy próbálják meg meghónolni és onnan vitték gépműhelye de nemtudták meghónolni de basztak visszahozni már 2 hete közben találtam 1 új hengert és szerda estig visszakell írjak a csávónak h kell e a henger de még sacper kábé se tudom összehasonlítani mert az a fasztariszna nemhozta vissza a hengert ha tudnál pár képet oldalról csinálni leköteleznél.holnap meg bemegyek a boltba és kibaszom a balhét.
na várjá,igaz,hogy má leírtam de leírom részletesebben a porfestést ne úgy képzöld el hogy alsótartályos szórópisztoly meg levegőskompresszor.... ,,mikor festésre kész az adott anyag azt behúzzák a szórókabinba,,negatív töltést adnak neki,,a festéket POR állagba elektromos pisztollyal fújják rá pozitív töltéssel,,Pozitív-Negatív vonza egymást ,,az egész műszer elektromos,,ha mindenhova faszáú feltapatt a cucc áthúzzák a kemencébe rátekerik a 250fokot oszt ráolvasszák,,
ha ennyire érdekel,majd szólok holnap ezeknek a faszoknak,hogy fényképezzék le,amúgy nem egy húdenagyvalami,annyi az egész,hogy leégetik róla a régi fos festést,aztán sztatikusan ráffújják a port,útánna égetőkemencébe ráolvasszák ,,a műanyagokná meg atálíccsák a hőintenzitást ,,ennek a festésnek az a kurva nagy előnye,hogy kibaszott ellenáló,még kalapáccsal is odabaszhacc neki,akkor se lessz baja
csá az idő mán elég fos ugyhogy itthoni,kompresszoros festés kilőve a szaros melóhelyen fújunk le mindent porfestékkel,a műanyag idomokra is van speciális 3 komponensű műanyag cucc a színkombináció MX-REPSOL(fehér,vörös,fekete) az első sárhányó,fejidom,lepkék,oldalidom:FEHÉR,a tank meg a hátsó sárhányó:MÉLYVÖRÖS,kurva szép szinű,mongyuk HONDA vörös a kerekeket tegnap küllőztem ki,az összes küllőt legalvánoztatom mer má fosul néztek ki,a kerék agyakat meg kb.most fújják a délutánosok Az Asszony varrónő úgyhogy bevállallta,hogy holnap új piros bőr üléshuzatot nyessen rá Matrica ellátmány következő:HONDA HRC,REPSOL,RED BULL,FOX,meg a sok nekem nyerő Szponzor Logó ,Castrol,Putoline,NGK ilyesmi.. Majd ha felépült befogom itten Mutatni
fasza videóó lett éntoltam a 9.Tét én meg úgyálok,hogy kurvára nemlett kész a hétvégén,mer arra a kőkemény megállapodásra juttattam magamat,hogy átlessz az egész festve ,meg rákúrok mejd egy zsák matricát,hogy a tizenéves kiscsajok elélvezzenek ha meglátnak
ASSZEM! főleg akkor van itten kánaán mikor kiönt a Tisza.azt láttad vóna bazdmeg mikor átakartunk menni egy ilyen vizes zónán Szajol alatt,én vótam a szakaszvezető a többi hüje meg utánnam ,mind a hatan elsüjjedtünk, de olyan szinten,hogy csak a kormány láccot ki a motorokbúl ,úgy húzgált ki minket Faterom MTZ-vel
Mióta nincs T.SZ. oszt nemjárnakki Féderezni olyanok a főduttyaink mint a harckocsi pálya,mongyuk ennek mi kifejezetten ÖRÜLÜNK a legdurvább a miklós-szajol szakasz,na ott oszt lehetám küzdeni a gravitációval
Földút vagy aszfalt?Mán csak azé kérdem mer mi 10éve Ózdra mentünk fel földúton úgy,hogy kb.20 percet mentünk összevissza aszfalton akkor még Tápos MZ-vót ,rendszámos a tiedé?