Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá Laci na most egy üveg kommerszVodka ára vagy valami jó Becserovkát kérsz érte?
Nem kell valakinek egy kis vödör CRM blokk bensőség? fogaskerekek, csavarok, kuplung alkatrészek, balansz tengely meg pár apróság.. ócó. ( 1 üveg vodka ? )
biztos patent lesz.lehet hogy nagy kérés de tudnál pár képet csinálni a hengered oldalárol mert gondolom ugyanolyan mint az enyimé mert enyém is 94 es mert az a helyzet hogy elvittem boltba hogy próbálják meg meghónolni és onnan vitték gépműhelye de nemtudták meghónolni de basztak visszahozni már 2 hete közben találtam 1 új hengert és szerda estig visszakell írjak a csávónak h kell e a henger de még sacper kábé se tudom összehasonlítani mert az a fasztariszna nemhozta vissza a hengert ha tudnál pár képet oldalról csinálni leköteleznél.holnap meg bemegyek a boltba és kibaszom a balhét.
előtte becsiszolják mattra aztán lefújják tűzálló cinkromátos alapozóval,utánna fedőréteg kétszer oszt mehet égetni,kis hőintenzitáson
ezt eddig értem csak muanyagnál ami nem vezető ezt hogy oldják meg?:D
na várjá,igaz,hogy má leírtam de leírom részletesebben a porfestést ne úgy képzöld el hogy alsótartályos szórópisztoly meg levegőskompresszor.... ,,mikor festésre kész az adott anyag azt behúzzák a szórókabinba,,negatív töltést adnak neki,,a festéket POR állagba elektromos pisztollyal fújják rá pozitív töltéssel,,Pozitív-Negatív vonza egymást ,,az egész műszer elektromos,,ha mindenhova faszáú feltapatt a cucc áthúzzák a kemencébe rátekerik a 250fokot oszt ráolvasszák,,
és a festék vagy az is onnanvan?:D
kb.3 kávéba meg egy kössz szépenbe
és mipénzbe lesz ez neked?:D
ha ennyire érdekel,majd szólok holnap ezeknek a faszoknak,hogy fényképezzék le,amúgy nem egy húdenagyvalami,annyi az egész,hogy leégetik róla a régi fos festést,aztán sztatikusan ráffújják a port,útánna égetőkemencébe ráolvasszák ,,a műanyagokná meg atálíccsák a hőintenzitást ,,ennek a festésnek az a kurva nagy előnye,hogy kibaszott ellenáló,még kalapáccsal is odabaszhacc neki,akkor se lessz baja
a részeredményekröl is tehetnél fel képet kiváncsivá tettél:D
csá az idő mán elég fos ugyhogy itthoni,kompresszoros festés kilőve a szaros melóhelyen fújunk le mindent porfestékkel,a műanyag idomokra is van speciális 3 komponensű műanyag cucc a színkombináció MX-REPSOL(fehér,vörös,fekete) az első sárhányó,fejidom,lepkék,oldalidom:FEHÉR,a tank meg a hátsó sárhányó:MÉLYVÖRÖS,kurva szép szinű,mongyuk HONDA vörös a kerekeket tegnap küllőztem ki,az összes küllőt legalvánoztatom mer má fosul néztek ki,a kerék agyakat meg kb.most fújják a délutánosok Az Asszony varrónő úgyhogy bevállallta,hogy holnap új piros bőr üléshuzatot nyessen rá Matrica ellátmány következő:HONDA HRC,REPSOL,RED BULL,FOX,meg a sok nekem nyerő Szponzor Logó ,Castrol,Putoline,NGK ilyesmi.. Majd ha felépült befogom itten Mutatni
képeket dobhatnál fel a festésröl:D mien matricákat tervezel?idomokat mienre fested?
soksikert nekem nemsokára talán jövőhéten jön a henger + a dugó:D
fasza videóó lett éntoltam a 9.Tét én meg úgyálok,hogy kurvára nemlett kész a hétvégén,mer arra a kőkemény megállapodásra juttattam magamat,hogy átlessz az egész festve ,meg rákúrok mejd egy zsák matricát,hogy a tizenéves kiscsajok elélvezzenek ha meglátnak
ajánlom neked a videót van pár kép a crm röl:D
veszélyes aza talaj ha vizes pillanatok alatt 4 kilóval nehezebb lesz a cipőd motorrol meg ne is beszéljünk:D
ASSZEM! főleg akkor van itten kánaán mikor kiönt a Tisza.azt láttad vóna bazdmeg mikor átakartunk menni egy ilyen vizes zónán Szajol alatt,én vótam a szakaszvezető a többi hüje meg utánnam ,mind a hatan elsüjjedtünk, de olyan szinten,hogy csak a kormány láccot ki a motorokbúl ,úgy húzgált ki minket Faterom MTZ-vel
meg nagyon sok a belvíaz sokat járunk arra kocsival jótlehetne csapatni a belvizekbe:D
Mióta nincs T.SZ. oszt nemjárnakki Féderezni olyanok a főduttyaink mint a harckocsi pálya,mongyuk ennek mi kifejezetten ÖRÜLÜNK a legdurvább a miklós-szajol szakasz,na ott oszt lehetám küzdeni a gravitációval
földút árkon bokron akivel mennénk ők idén lementek úgy balatonra vagysikerül vagynem:D
Földút vagy aszfalt?Mán csak azé kérdem mer mi 10éve Ózdra mentünk fel földúton úgy,hogy kb.20 percet mentünk összevissza aszfalton akkor még Tápos MZ-vót ,rendszámos a tiedé?
oda fogunk menni tavasszal van ott ismerősünk:D innen budapest mellől.
ja!egy utca,egy kocsma ahol zsíroskenyeret lehet kapni gazdagon ,mivan vele?